Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Avent hiç denemedim benim kullandıkların lansinoh ve medela markaydı. Elektrikli olması yeterli bence. Göğsün full dolu değilken dene bence bi fikrin olur yine de
denıyeyım ben de o zman tesekkurler kızlar
cok gecmıs olsunnn

biz de prima premium care kullanıyoruz gayet memnunum subat ındırımınde her numaradan bı paket almıstık 5e kadar tabi birer paket yetmıyor almaya devam edıyoruz suan.
önünde serit var bez doldukca renk degıstırıyor asama asama bu da kolaylık saglıyor

Inş bırakır tuce. Öğleden sonra arkadaşım,kuzenimin eşi ve konsum kahve içmeye geldiler yoğun geçti. Benim ev hic sakın kalmıyor maşallah. Para durumları çok fena kızlar .350 tl kaldı maaş da yattığı gibi kredi ve kredi kartına gidecek ama çok şükür bu ay son ihtiyac kredisini yatırmış olacağım.

Ne güzel bu ayrıntıyı bilmiyordum

Canım benim kızımın da çok gazı oldu 4 ay boyunca geceleri yatarken elektrik süpürgesi sesi ile yatıyorduk,,,

Çok geçmiş olsun canım

Niye kız:) benim eşimde çok içmesine rağmen şuan günde sadece iki tane falan içiyor, inşallah bebiş doğana kadar tamamen bırakır
2007 den beri beni kandırıyor bırakacağım diye yalan ya kandırıyor yine . Ama dedim ki eğer sigarayı bırakmazsan o ellerinle ağzınla oğlana yaklaştırmam seni kedinin ciğere baktığı gibi bakarsın belki bu laf etkili olmuştur . Eğer bırakırsa 200 tl bütçemize artar bisikletin parası çıkar böylece

Canım benim kızımın da çok gazı oldu 4 ay boyunca geceleri yatarken elektrik süpürgesi sesi ile yatıyorduk,,,
kafamız davul gıbı oluyo valla ne uyudugumu anlamıyorum zaten zırt pırt kalkıyorum gece zorda kalmadıkca acmamaya calısıyorum cunku acınca sesını bıle kıssak uyanıyor tam çete bizimki

kafamız davul gıbı oluyo valla ne uyudugumu anlamıyorum zaten zırt pırt kalkıyorum gece zorda kalmadıkca acmamaya calısıyorum cunku acınca sesını bıle kıssak uyanıyor tam çete bizimki
Benim kızımda öyleydi canım aralıksız 4 ay boyunca dinledik valla o sesleri... ama ne damlalar aldıysam da hiç fayda etmedi mahalleyi inletti resmen koşa koşa acile gittik karnı gaz doluymuş,, dönüşte anneme gittik orda kaldık annem kimyonlu su verdi ohhhhhhh mis gibi uyudu valla,,, bazen büyüklerimizin eski usul yöntemleri yararlı oluyor

bızımki cok sokur kolik derecesınde degıl ama gazlı epey ben de kimyon ve rezene cayı ıcıyorum canım faydalı olsun dıye, bizimki gaz aslında cok cıkarıyo ama doktor her emzırmede tekrar gaz gelıyor bu bı donusum dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…