- 12 Nisan 2019
- 2.548
- 7.428
- 108
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #43.261
62 li paket 60 liraya aldık yenidoğanBebek bezinin tanesi ne kadara gelmiş oldu prima pahalı baya ya bende bakıyorum da
Yeğenim iki yaşında , bu yaşına kadar hep yengem prima kullandı.. ne pişik, ne sızıntı hiç bir sıkıntı yaşamadılar .. şimdi yenidoğan olduğu için çok ucuz bişey almak istemedim, sonra belki başka markalar deneyebilirim62 li paket 60 liraya aldık yenidoğan
denıyeyım ben de o zman tesekkurler kızlarAvent hiç denemedim benim kullandıkların lansinoh ve medela markaydı. Elektrikli olması yeterli bence. Göğsün full dolu değilken dene bence bi fikrin olur yine de
cok gecmıs olsunnnKızlar dün 7 lira harcadım..
Oğlum kendini kesti oyun oynuyorduk bardagi alip kiemis kendini kesmis sıçrayan şeyler
Bacağı ile karnı...
Dikiş attılar..
Dun çok kötüydüm gece de yatamadım..
Onla ilgilenirken oldu... başka bişey yaparken onu ilgisiz bırakır bir durumd olsaydım vicdanımım beni öldürürdü... gelmedi diye bakiyim deekeb kirilma sesi duyaar duymaz kostum baktim oturmus etrada bakıyor.
Aldım tirtir titriyorum korkudan yarasını görünce fena oldum.
Eşimi aradım.
Basi uygulayarak kanı durdu.
Ağlamıyordu ama kaynima gittik geldik.. dikkış attılar.. gece 3 4 e kqdar yatmadim.
Gece boyu emzirmeme rağmen üzüntüden bir göğsün mastıt gibi oldu.
Ateş ve titreme ağrı.
Fotokopi kitaplarım geldi 381 lira verdik...
Gün aşırı pansuman önerdiler...
Allah kimseye evlat acısı göstermesin..
biz de prima premium care kullanıyoruz gayet memnunum subat ındırımınde her numaradan bı paket almıstık 5e kadar tabi birer paket yetmıyor almaya devam edıyoruz suan.Yeğenim iki yaşında , bu yaşına kadar hep yengem prima kullandı.. ne pişik, ne sızıntı hiç bir sıkıntı yaşamadılar .. şimdi yenidoğan olduğu için çok ucuz bişey almak istemedim, sonra belki başka markalar deneyebilirim
2numara premıum care i 0.67kurustan aldm en son ındırımlıydı baya hepsıb.. sıtesındeBebek bezinin tanesi ne kadara gelmiş oldu prima pahalı baya ya bende bakıyorum da
Ben lansinoh kullanıyorum memnunumhangı marka canım ya alıcam kararsız kaldm manuel arkadasım verdı ama hıc kullanmadım
suanda kullanmıyorum pompadan ıse gıdecegım zaman ıcın bırıktırmem lazım o yuzden almayı dusunuyorum
İyi almışsın cidden2numara premıum care i 0.67kurustan aldm en son ındırımlıydı baya hepsıb.. sıtesınde
Ne güzel bu ayrıntıyı bilmiyordumbiz de prima premium care kullanıyoruz gayet memnunum subat ındırımınde her numaradan bı paket almıstık 5e kadar tabi birer paket yetmıyor almaya devam edıyoruz suan.
önünde serit var bez doldukca renk degıstırıyor asama asama bu da kolaylık saglıyor
Niye kız:) benim eşimde çok içmesine rağmen şuan günde sadece iki tane falan içiyor, inşallah bebiş doğana kadar tamamen bırakırKocam sigarayı bırakıyormuş kızlar duyunda İnanmayın hahahaha nasıl güldüm anlatamam
Canım benim kızımın da çok gazı oldu 4 ay boyunca geceleri yatarken elektrik süpürgesi sesi ile yatıyorduk,,,çok tesekkur ederım kolik degıl sukur ama gazı cok,telefonu ucus moduna alıp supurge sesı dınletıyorum ben de bunaldıkca.ınsAllah bızımkı de gecer yakında
canım vajınal ultrasonla bakmadımı keseye ben ılk cok heyecanlıydım acele ettım oyle bakmıstı beta kucukken ordan gozukuyor
Çok geçmiş olsun canımKızlar dün 7 lira harcadım..
Oğlum kendini kesti oyun oynuyorduk bardagi alip kiemis kendini kesmis sıçrayan şeyler
Bacağı ile karnı...
Dikiş attılar..
Dun çok kötüydüm gece de yatamadım..
Onla ilgilenirken oldu... başka bişey yaparken onu ilgisiz bırakır bir durumd olsaydım vicdanımım beni öldürürdü... gelmedi diye bakiyim deekeb kirilma sesi duyaar duymaz kostum baktim oturmus etrada bakıyor.
Aldım tirtir titriyorum korkudan yarasını görünce fena oldum.
Eşimi aradım.
Basi uygulayarak kanı durdu.
Ağlamıyordu ama kaynima gittik geldik.. dikkış attılar.. gece 3 4 e kqdar yatmadim.
Gece boyu emzirmeme rağmen üzüntüden bir göğsün mastıt gibi oldu.
Ateş ve titreme ağrı.
Fotokopi kitaplarım geldi 381 lira verdik...
Gün aşırı pansuman önerdiler...
Allah kimseye evlat acısı göstermesin..
2007 den beri beni kandırıyor bırakacağım diyeNiye kız:) benim eşimde çok içmesine rağmen şuan günde sadece iki tane falan içiyor, inşallah bebiş doğana kadar tamamen bırakır
kafamız davul gıbı oluyo valla ne uyudugumu anlamıyorum zaten zırt pırt kalkıyorum geceCanım benim kızımın da çok gazı oldu 4 ay boyunca geceleri yatarken elektrik süpürgesi sesi ile yatıyorduk,,,
Benim kızımda öyleydi canım aralıksız 4 ay boyunca dinledik valla o sesleri... ama ne damlalar aldıysam da hiç fayda etmedi mahalleyi inletti resmen koşa koşa acile gittik karnı gaz doluymuş,, dönüşte anneme gittik orda kaldık annem kimyonlu su verdi ohhhhhhh mis gibi uyudu valla,,, bazen büyüklerimizin eski usul yöntemleri yararlı oluyorkafamız davul gıbı oluyo valla ne uyudugumu anlamıyorum zaten zırt pırt kalkıyorum gecezorda kalmadıkca acmamaya calısıyorum cunku acınca sesını bıle kıssak uyanıyor tam çete bizimki
bızımki cok sokur kolik derecesınde degıl ama gazlı epey ben de kimyon ve rezene cayı ıcıyorum canım faydalı olsun dıye, bizimki gaz aslında cok cıkarıyo ama doktor her emzırmede tekrar gaz gelıyor bu bı donusum dedıBenim kızımda öyleydi canım aralıksız 4 ay boyunca dinledik valla o sesleri... ama ne damlalar aldıysam da hiç fayda etmedi mahalleyi inletti resmen koşa koşa acile gittik karnı gaz doluymuş,, dönüşte anneme gittik orda kaldık annem kimyonlu su verdi ohhhhhhh mis gibi uyudu valla,,, bazen büyüklerimizin eski usul yöntemleri yararlı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?