Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Esin isten cikmisti galiba borclar da var.
Beni yanlis anlama ama bi psikologa mi gitsen harcama konusunda.
Saglikli degil sende farkidasi
Katılıyorum sana püre, alya şurayı çok severim burdan tanıdığım kadarı ile , bebeği olmasını da çok istiyorum, ama alışveriş konusunda sanki kendisine engel olamıyor gibi

Esin isten cikmisti galiba borclar da var.
Beni yanlis anlama ama bi psikologa mi gitsen harcama konusunda.
Saglikli degil sende farkidasi
Ya bence de çok haklısın. Psikolog alırken ihtiyaç Mı diye sürekli kendine sor diyor. Ama bana ihtiyaç gibi geliyor. Bu son dedim eşime ,anneme, arkadaşlarıma ve sizlere. Bu son ayakkabıydı söz.
Artık sıfır alışveriş
Bilezik ve çeyrekleri daha bozdurmadım ama bozdurup kredi kartını kapatacağım. Sonra minimum benzin ve mutfak gideri şeklinde devam edeceğiz kısmetse :)

Herkese iyi akşamlar..
Bugün kayınvalidemlere gittik sabah kahvaltıya giderken meyve simit aldık 15 tl ödedik sanırım.
Kayınpederim akşam yemegi ısmarladı kebapçıda.
Orada kolonya döktüler elimize çok beğendik yasemin koluymus nereden aldınız diye sordum yan taraftaki bimden aldık dedilerHemen girdim 2 tane aldım kayınvalidemlere ve kendimize.18 tl ödedim.
Oğlana dedesi küçük süt almış 10 tane falan
Sucuk almışlar bize 1 tane ,4'lu nestle çikolata almış A 101 den dedesi oğluma 10 tl lik alışverişle 10 tl ye düşüyormuş galiba.

Bu hafta baya stresli geçti inşallah yarın daha güzel şeyler duyarız sabah 9 da randevum var.Raporumu uzatacak doktorum.

Sağlıkla gelecek siz rahat huzurlu olun bolca dinlenin

Rapor versin bol bol dinlen ya bu kız olmasın çok nazlı annesi bu minnak dimi

Acaba bu harcama dürtüsünün gercek nedeni ihtiyac olduğunu my düşünmen sadece başka duygu durumunda mı çıkıyor.benim moralim bozuk olunca abur cubur ve mutfaga sacma sapan eşyalar alırdım föndü makinası almıştım gerekli diyehoş mutfak eşyalarındanda bıktım gereksiz çok harcama yapmışım bakınca.Annem bebeğe sakın alışverişi öyle yapma diyor bir kere adım çıkmıştıya

Yoğun bir gün oldu

Nikaha gittik oğlumla görevimizi yaptık takımızı taktık. Sonra düğün evine gittik biraz hoşbeş edildi yemek yenildi vs.

Harcamam 15 tl, takıyı saymazsam tabi :)

Evden götürdüm takıyı, insallah en kısa zamansa yerine koyacağım

Kızlar ikili testte cinsiyetini öğrenen var mı yada kacıncı haftada öğrendiniz

Hemen kumbara vs harcama yapmış gibi atın yoksa gün geçtikce yapması zor oluyor.küçük adam büyümüşte kavelye oluyor anacığına

Kızlar ikili testte cinsiyetini öğrenen var mı yada kacıncı haftada öğrendiniz
Biz öğrendik ikili testte 12. Haftada yani net şekilde erkek dedi . Hatta doktordan önce eşim doktora erkek galiba dedi doktorda evet demişti

Hemen kumbara vs harcama yapmış gibi atın yoksa gün geçtikce yapması zor oluyor.küçük adam büyümüşte kavelye oluyor anacığına

Aynen öyle yapacağım biriktirmeye başlayacagim hemen.

Valla bugün aynen öyle bir foto paylaştım instagramda biliyor musun, oglumla kendimi, kavalyem diye etiketledim :))

Varlığına bin şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…