- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #43.441
Katılıyorum sana püre, alya şurayı çok severim burdan tanıdığım kadarı ile , bebeği olmasını da çok istiyorum, ama alışveriş konusunda sanki kendisine engel olamıyor gibiEsin isten cikmisti galiba borclar da var.
Beni yanlis anlama ama bi psikologa mi gitsen harcama konusunda.
Saglikli degil sende farkidasi
Ya bence de çok haklısın. Psikolog alırken ihtiyaç Mı diye sürekli kendine sor diyor. Ama bana ihtiyaç gibi geliyor. Bu son dedim eşime ,anneme, arkadaşlarıma ve sizlere. Bu son ayakkabıydı söz.Esin isten cikmisti galiba borclar da var.
Beni yanlis anlama ama bi psikologa mi gitsen harcama konusunda.
Saglikli degil sende farkidasi
Sağlıkla gelecek siz rahat huzurlu olun bolca dinleninHerkese iyi akşamlar..
Bugün kayınvalidemlere gittik sabah kahvaltıya giderken meyve simit aldık 15 tl ödedik sanırım.
Kayınpederim akşam yemegi ısmarladı kebapçıda.
Orada kolonya döktüler elimize çok beğendik yasemin koluymus nereden aldınız diye sordum yan taraftaki bimden aldık dedilerHemen girdim 2 tane aldım kayınvalidemlere ve kendimize.18 tl ödedim.
Oğlana dedesi küçük süt almış 10 tane falan
Sucuk almışlar bize 1 tane ,4'lu nestle çikolata almış A 101 den dedesi oğluma 10 tl lik alışverişle 10 tl ye düşüyormuş galiba.
Bu hafta baya stresli geçti inşallah yarın daha güzel şeyler duyarızsabah 9 da randevum var.Raporumu uzatacak doktorum.
Rapor versin bol bol dinlen ya bu kız olmasın çok nazlı annesi bu minnak dimiHerkese iyi akşamlar..
Bugün kayınvalidemlere gittik sabah kahvaltıya giderken meyve simit aldık 15 tl ödedik sanırım.
Kayınpederim akşam yemegi ısmarladı kebapçıda.
Orada kolonya döktüler elimize çok beğendik yasemin koluymus nereden aldınız diye sordum yan taraftaki bimden aldık dedilerHemen girdim 2 tane aldım kayınvalidemlere ve kendimize.18 tl ödedim.
Oğlana dedesi küçük süt almış 10 tane falan
Sucuk almışlar bize 1 tane ,4'lu nestle çikolata almış A 101 den dedesi oğluma 10 tl lik alışverişle 10 tl ye düşüyormuş galiba.
Bu hafta baya stresli geçti inşallah yarın daha güzel şeyler duyarızsabah 9 da randevum var.Raporumu uzatacak doktorum.
Acaba bu harcama dürtüsünün gercek nedeni ihtiyac olduğunu my düşünmen sadece başka duygu durumunda mı çıkıyor.benim moralim bozuk olunca abur cubur ve mutfaga sacma sapan eşyalar alırdım föndü makinası almıştım gerekli diyeYa bence de çok haklısın. Psikolog alırken ihtiyaç Mı diye sürekli kendine sor diyor. Ama bana ihtiyaç gibi geliyor. Bu son dedim eşime ,anneme, arkadaşlarıma ve sizlere. Bu son ayakkabıydı söz.
Artık sıfır alışveriş
Bilezik ve çeyrekleri daha bozdurmadım ama bozdurup kredi kartını kapatacağım. Sonra minimum benzin ve mutfak gideri şeklinde devam edeceğiz kısmetse :)
Hemen kumbara vs harcama yapmış gibi atın yoksa gün geçtikce yapması zor oluyor.küçük adam büyümüşte kavelye oluyor anacığınaYoğun bir gün oldu
Nikaha gittik oğlumla görevimizi yaptık takımızı taktık. Sonra düğün evine gittik biraz hoşbeş edildi yemek yenildi vs.
Harcamam 15 tl, takıyı saymazsam tabi :)
Evden götürdüm takıyı, insallah en kısa zamansa yerine koyacağım
Biz öğrendik ikili testte 12. Haftada yani net şekilde erkek dedi . Hatta doktordan önce eşim doktora erkek galiba dedi doktorda evet demiştiKızlar ikili testte cinsiyetini öğrenen var mı yada kacıncı haftada öğrendiniz
Sizin ikili test tarihi ne zamandı alyaKızlar ikili testte cinsiyetini öğrenen var mı yada kacıncı haftada öğrendiniz
Hemen kumbara vs harcama yapmış gibi atın yoksa gün geçtikce yapması zor oluyor.küçük adam büyümüşte kavelye oluyor anacığına
Ben öğrenmiştim canım erken öğrendik biz oglansa belli oluyo daha cok galiba.Kızlar ikili testte cinsiyetini öğrenen var mı yada kacıncı haftada öğrendiniz
Perşembe günü olcak canımSizin ikili test tarihi ne zamandı alya
Eşin çok mu bebiş video izledi doktordan önce anlamışBiz öğrendik ikili testte 12. Haftada yani net şekilde erkek dedi . Hatta doktordan önce eşim doktora erkek galiba dedi doktorda evet demişti
Ya çok güzel bir duygu rabbim damarlıklarını göstersin anacagınaAynen öyle yapacağım biriktirmeye başlayacagim hemen.
Valla bugün aynen öyle bir foto paylaştım instagramda biliyor musun, oglumla kendimi, kavalyem diye etiketledim :))
Varlığına bin şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?