- 17 Haziran 2016
- 264
- 584
- 103
- 36
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #43.401
Benim yorganlarım da öyle tamamı yün hiç hazır elyaf yorganım yastığım yok . Annem yorgancıda köpüttü o kadar güzel oldu ki dediğiniz gibi aynı hafif insan altında ezilmiyor ama sıcak tutuyor hemde bende sağlıklı .Bizde erkek tarafı da iki kat yun yorgan iki döşek yapıp veriyor ama şimdiki kızlar pek istemiyor. Ben kendimize kışın yun yorgan kullanıyorum hafif koyduk yününü çok güzel ısıtıyor çok sağlıklı tavsiye ederim ama ağır,hantal olmamalı yun yorgan.
Ben faturaları ödüyorum arabaya benzin benim hastahane bütçem oluyor eşime sigara parası onları ayırıyorum. Arta kalan paraya bakıp birikim ve mutlak harçlık bütçesi yapıyorumBu ay elektrik faturam 236 tl geldi. Bulaşık haftada 5 6 kere çamaşır 7 8 kere çalışıyor .
Ama yine de çok fazla geldi.
Dışarı çıkınca özellikle hafta sonu çok harcıyoruz dikatli olmalıyız. Ben de haftalık 300 tl bütçe yaomak istiyorum ama mesela yarın arabaya lpg alacağız onu düşsem mi?
Az insan cok huzur.Slm kızlar
Eczane 191tl
Market 90tl
Pazar 50tl
Bir arkadaşım aradı evde yokuz sütçü sana bıraksa akşam alsam dedi.
Sütün parasını biz verdik 20tl
Kocası kapıya gelmiş sütü almış parasını sormamış bile alıp gitmiş.
Eşim de sen bu yaşına kadar nasıl yaşadın iyi başına bir şey gelmemiş insanlar böyle kullanır adamı dikkat etmelisin diyor . Bir de bir sürü borç çıktı ya benim insanlara güvenmem yüzünden üstüne de bu. Artık kimse ile arkadaş olmak istemiyorum. Hiç de isteyemem parasını.
Sonra anlattım bir kere daha böyle oldu çocuğu ile ilgileniyordu kapı çaldı ben açtım onlara kahveye gitmiştim. Kocası da çalışma odasından çıkıp kapıya bakmadı ben napıyım. Gittim ödeyip aldım yumurta ve sütü. Hiç soramadılar bir süre. Sonra arkadaşım sütü ve yumurtayı kocasının ödeyip aldığını söyleyince ben aldım dedim . Öyle verdi parasını.
Kocasında sıkıntı var sanırım insan bir sorar sütün parasını verdiniz mi diye.
Bir de yok zamanımız ya . Ne bileyim sinir oldum.
Eğilip kalkkma çok etkiliyor olabildiğince yat geçiyor yoksa tekrarlıyomuş.%60Devlete sırf evimize yakın ve arkadaşım orada çalışıyor beta hcg baktiralim v.s dedi onun için gittik.
Özele zaten gidecektik ama doktor konusunda kararsizdik ve tavsiye icin bizim 10 yıl önce tedavi eden doktoru arayacaktık v.s Herkes bir doktor tavsiye ediyordu falan.
Özeldekide ilk gittiğimiz gün artış %100degil dedi ama olabilir herkeste öyle olmak zorunda değil dedi.Ama dün gittiğimizde normale dönmüştü artış cook şükürminnacikta bir kese var cook sukur .daha çok yeni dedi doktor.kanama alanı biraz daha varmış ama küçülmüş.
Iğneyi değiştirdi bol bol dinleceksin dikkat edeceksin dedi.
Kesintilere hoşgeldinizE bordro yayinlanmis
doktoru evden tam açıklık oldugu zaman cagırıyolar zaten canım dogurmana cok az kalınca yaniBu arada hastahane ile Doğumu konuştuk kızlar . Benim doktorum gitmeyi düşünüyormuş ( isterse gidebilir takılmıyorum artık ). Hastanenin başhekimi ve sahibi jinekolok kanamam olup hastaneye yattığımda bir kere beni muayene etmişti ve beğenmiştim . Cv sini inceledim gayet dolu dolu hoşuma gitti . Bugün onu sordum hala hasta kabul ediyor mu Doğuma girer mi filan diye girer merak etmeyin dediler eşimle o doktor için anlaştık aksilik olursa ona gideceğiz. Muhasebedeki adamla konuştuk ayrıntıları eğer normal Doğum olursa ve akşam 5 e kadar olursa doktor girerse 1000 tl dedi . Eğer normal Doğum olup gece olursa doktor gelirse toplam 1500 tl yani +500 tl dedi . Sezeryan olursa 2000 tsk için yüzde 25 indiririm olacak dedi . Bende eğer doktor normal Doğuma gece gelirse 500 tl yi verirsek odadan çıkamaz eve filan gitmek yok dedimadamda tamam yatağınızın başında duracak zaten ben size en üst kattan iyi bir oda ayarlayacağım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?