Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kızlar sizden fikir almak istediğim bir konu var. Okul çıkış saatimiz 14.55 ve müdür özel eğitme ihtiyacı olanlar için destek eğitim odasi acın diyor ama okul çıkışı yani 15.00 ile 16.20 arası. iki saat 36 gibi bir ücreti var. Çocuklar kreşte ve okulda olacak. Ben kararsız kaldım çünkü 16.30 da eve gelip yemek yapıp ortalığı toplamam lazım bir de çamaşır vs hiç bitmiyor. Haftada üç gün açsam aylık 400 tl gibi ek geliri olacak ama bilmiyorum. Zaten hafta sonu kursuna da başvuracağım. Zamanımı öldürmek de istemiyorum ama o çocuklara da çok faydalı olmuştu. Iki öğrenciye okuma yazma öğrettim gecen yıl

Açmayacağım sanırım
Kendimi çok yormak istemiyorum 22 saat hafta ici dersim var ve idare her güne dağıttı. En iyisi almamak yoksa ben dinlenemecegim sizce de öyle değil mi?

Benim yorganlarım da öyle tamamı yün hiç hazır elyaf yorganım yastığım yok . Annem yorgancıda köpüttü o kadar güzel oldu ki dediğiniz gibi aynı hafif insan altında ezilmiyor ama sıcak tutuyor hemde bende sağlıklı .

16.30 gibi gelirsem yemek ve temizlik da bende olduğu için yoğrulabilirim özellikle kışın.
Bu sefer de iki haftada bir temizliğe kadın almam gerekebilir kadın alacağıma erken gelip kendi isimi kendim yapmak istiyorum.
Kis temizliği için bir kez alırım ama.ins yani
Pencere duvar sildirmek için

Bizde iki cocuk olunca o kadar çok ekstra çıkıyor ki ben zorlaniyorum hep karttan harcıyoruz . Bu hafta eczane ilaç parası ve manevi yorgunlukla geçti hep. Allah bereketini koyar inş ekstralar çıkmaz inş

Bu ay elektrik faturam 236 tl geldi. Bulaşık haftada 5 6 kere çamaşır 7 8 kere çalışıyor .
Ama yine de çok fazla geldi.
Dışarı çıkınca özellikle hafta sonu çok harcıyoruz dikatli olmalıyız. Ben de haftalık 300 tl bütçe yaomak istiyorum ama mesela yarın arabaya lpg alacağız onu düşsem mi?

Iyi akşamlar kızlar
Koşturmalı ve bol harcamalı günler geçirdik,
Kış hazırlığım bitti sayılır Burası hala çok sıcak,
Mevsim temizliğine başlamadım daha,
Okullar, ödemeler otursun düzene
Ekim ayından itubaren para ayırmak istiyorum kurbana hazırlık olsun.
2 tl ye ekmek aldım,
100tl gün parası
100tl de üniversiteye yeni başlayan bir gence verdim, bilet alır....

Ben faturaları ödüyorum arabaya benzin benim hastahane bütçem oluyor eşime sigara parası onları ayırıyorum. Arta kalan paraya bakıp birikim ve mutlak harçlık bütçesi yapıyorum

Slm kızlar
Eczane 191tl
Market 90tl
Pazar 50tl
Bir arkadaşım aradı evde yokuz sütçü sana bıraksa akşam alsam dedi.
Sütün parasını biz verdik 20tl
Kocası kapıya gelmiş sütü almış parasını sormamış bile alıp gitmiş.
Eşim de sen bu yaşına kadar nasıl yaşadın iyi başına bir şey gelmemiş insanlar böyle kullanır adamı dikkat etmelisin diyor . Bir de bir sürü borç çıktı ya benim insanlara güvenmem yüzünden üstüne de bu. Artık kimse ile arkadaş olmak istemiyorum. Hiç de isteyemem parasını.
Sonra anlattım bir kere daha böyle oldu çocuğu ile ilgileniyordu kapı çaldı ben açtım onlara kahveye gitmiştim. Kocası da çalışma odasından çıkıp kapıya bakmadı ben napıyım. Gittim ödeyip aldım yumurta ve sütü. Hiç soramadılar bir süre. Sonra arkadaşım sütü ve yumurtayı kocasının ödeyip aldığını söyleyince ben aldım dedim . Öyle verdi parasını.
Kocasında sıkıntı var sanırım insan bir sorar sütün parasını verdiniz mi diye.
Bir de yok zamanımız ya . Ne bileyim sinir oldum.

Az insan cok huzur.
Gereksizleri temizle hayatindan.
Ben oyle yaptim daha mutluyum

En iyisi yoksa hayatta birikim olmuyor . Pazartesi kasko için teklif gelecek 2000 tl ayırdım geçen sene 2000 di ama bu sene hasarsızlık indirimi de olacak . Geri kalan paranın tamamına ay sonunda altın alacağım

Eğilip kalkkma çok etkiliyor olabildiğince yat geçiyor yoksa tekrarlıyomuş.%60
E bordro yayinlanmis
Kesintilere hoşgeldiniz

doktoru evden tam açıklık oldugu zaman cagırıyolar zaten canım dogurmana cok az kalınca yani gelıp beklemıyorlar yani.ben şansa dogmayınca hastaneye yatıp suni sancı verıldı ya doktorum gün boyu hastanedeydı kac defa gelip gitti hatta cıkmadan tekrar baktı doguma cok az kalmıs ddi dogumhaneye gectik, bastan soylemıstı ebeler kontrol edıyor acıklık tam oldugu zman yada bı sorun olunca beni arıyolar gelıyorum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…