Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ben öğrenmiştim canım erken öğrendik biz oglansa belli oluyo daha cok galiba.
Araştırdım birazda dediğiniz gibi erkek bebişte daha erken belli oluyomuş değişmiyomuş.kızsa belli olmuyomuş.inş inatlasıp göstermemezlik yapmaz cinsiyetini

Hepsini afiyetle yiyin

İnsallh hayırlı güzel haberler alacaksınız. Bekliyoruz güzel haberlerinizi

Seviyorum ben alışverişi çeşit çeşit şıkır şıkır olmayı. Uzun yıllar giyerim bir de sadece beklemekten eskir eskirse. Sıra gelmez bazen giyene kadar sezon biter . Modası geçmeyecek şeyler alırım. İmkanım şimdi pek yok . Ama alışkanlıklar pat diye değişmiyor . Geçiş sürecindeyim diyelim .

Hayırlı uğurlu olsun . Güzel günlerde oturun.

Katılıyorum sana püre, alya şurayı çok severim burdan tanıdığım kadarı ile , bebeği olmasını da çok istiyorum, ama alışveriş konusunda sanki kendisine engel olamıyor gibi
Evet cnm çok az engel olamadım. Önceden beğendiğim ve indirime girmiş olan son bir kaç parçayı da aldım. Artık uzunca bir süre alışveriş yapmayacağım. İstersem başarırım merak etme bana da dua et lütfen . Hamişlerin duası kıymetliii

Eşin çok mu bebiş video izledi doktordan önce anlamış
Evet ya youtubeden hala izliyor gideceğimiz zaman o haftaya aidat ultrason görüntülerini doktorla güzel şurası böyle şöyle konuşuyorlar ben ultrasona girince çok heyecanlanıyorum hiç birşeye bakamıyorum hele Cumartesi günü oğlum kolları ile yüzünü çok kapatmıştı hiç bir yerini göremedik doktor çok uğraştı ama açmadı kımıldamadı bile inat yaptı

Günaydın eşimle çok feci inatlaştık gün gece ve az önce ikizler burcunda birşey mi var acaba kocam yine o etki altında sigarayı da dünden beri içmiyor kafa uçtu annemler biletimi aldılar ben memleket gidiyorum dedim telefonumu kapattım bakıcaz bakalım yanlız ondan önce tüm ödemeleri yapmama ne diyorsunuz neyime gerekse
2300 ev kredisi
800 kira
73 elektrik
47 internet ( normalde 57 niye 47 geliyor bilmem)
20 tivibu
32 Benim telefon
100 tl benzin
300 tl de bisiklet için hesaba para ayırdım
Aidat bilgisi daha gelmedi akşam ödenir o eşimin telefonu 20 sinde ödenir .

Mesajda inatlaşmadan önce kaskoya sor yazmıştım gidecek kadın kasko ile niye uğraştırsa evliliğimizin ilk aylarına döndük tek fark karnımda bir boksör gece gündüz uyutmayan

Kizlar merhaba ben de bu topige katılmak istiyorum şu sıralar çok para harcıyorum kredi kartına yüklendim ve borç birikiyor en azından paramı çarçur etmek yerine ihtiyaca gitsin istiyorum sadece bugünlük harcamalarım

Şampuan
Saç maskesi
Saç bakım sütü
Bunları watsonsdan aldım hepsine 65tl verdim.

Parfüm aldım 60tlye
Toplamda 125 TL harcadım bugün inşallah bundan sonra daha az harcicam hadi bismillah

Merhaba.
Calisiyor musunuz. Cocuk var mi.
Kendinizden bahseder misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…