- 6 Aralık 2018
- 2.884
- 5.501
- 158
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #43.461
Araştırdım birazda dediğiniz gibi erkek bebişte daha erken belli oluyomuş değişmiyomuş.kızsa belli olmuyomuş.inş inatlasıp göstermemezlik yapmaz cinsiyetiniBen öğrenmiştim canım erken öğrendik biz oglansa belli oluyo daha cok galiba.
Almadım, birisinden alacağım vardı, ondan aldığımı direkt birikime koydum harcamamak için. Umarım harcanmaz :)Bereketli olsun canim. Kactan aldin
Hepsini afiyetle yiyinHerkese iyi akşamlar..
Bugün kayınvalidemlere gittik sabah kahvaltıya giderken meyve simit aldık 15 tl ödedik sanırım.
Kayınpederim akşam yemegi ısmarladı kebapçıda.
Orada kolonya döktüler elimize çok beğendik yasemin koluymus nereden aldınız diye sordum yan taraftaki bimden aldık dedilerHemen girdim 2 tane aldım kayınvalidemlere ve kendimize.18 tl ödedim.
Oğlana dedesi küçük süt almış 10 tane falan
Sucuk almışlar bize 1 tane ,4'lu nestle çikolata almış A 101 den dedesi oğluma 10 tl lik alışverişle 10 tl ye düşüyormuş galiba.
Bu hafta baya stresli geçti inşallah yarın daha güzel şeyler duyarızsabah 9 da randevum var.Raporumu uzatacak doktorum.
Seviyorum ben alışverişi çeşit çeşit şıkır şıkır olmayı. Uzun yıllar giyerim bir de sadece beklemekten eskir eskirse. Sıra gelmez bazen giyene kadar sezon biter . Modası geçmeyecek şeyler alırım. İmkanım şimdi pek yok . Ama alışkanlıklar pat diye değişmiyor . Geçiş sürecindeyim diyelim .Acaba bu harcama dürtüsünün gercek nedeni ihtiyac olduğunu my düşünmen sadece başka duygu durumunda mı çıkıyor.benim moralim bozuk olunca abur cubur ve mutfaga sacma sapan eşyalar alırdım föndü makinası almıştım gerekli diyehoş mutfak eşyalarındanda bıktım gereksiz çok harcama yapmışım bakınca.Annem bebeğe sakın alışverişi öyle yapma diyor bir kere adım çıkmıştıya
Hayırlı uğurlu olsun . Güzel günlerde oturun.Şimdi anlaştığımız ev 4. Kat Insallah bidaha böyle bisey yaşamayız. Hayır evden alacakları biseyimiz yok zaten de huzurumuzu kacirdilar daha adresmizi bile gecirmemistik hayırlısını boyle olduğunu umuyorum yeni ev hayirli olsun insallah bizim icin
Evet cnm çok az engel olamadım. Önceden beğendiğim ve indirime girmiş olan son bir kaç parçayı da aldım. Artık uzunca bir süre alışveriş yapmayacağım. İstersem başarırım merak etmeKatılıyorum sana püre, alya şurayı çok severim burdan tanıdığım kadarı ile , bebeği olmasını da çok istiyorum, ama alışveriş konusunda sanki kendisine engel olamıyor gibi
Canım yeni evinizde huzurla oturun inş. Her şey daha güzel olacak artık. Olumsuz başladı belki ama bundan sonrası hayırlı olsun inşBen öğrenmiştim canım erken öğrendik biz oglansa belli oluyo daha cok galiba.
Evet ya youtubeden hala izliyor gideceğimiz zaman o haftaya aidat ultrason görüntüleriniEşin çok mu bebiş video izledi doktordan önce anlamış
Merhaba.Kizlar merhaba ben de bu topige katılmak istiyorum şu sıralar çok para harcıyorum kredi kartına yüklendim ve borç birikiyor en azından paramı çarçur etmek yerine ihtiyaca gitsin istiyorum sadece bugünlük harcamalarım
Şampuan
Saç maskesi
Saç bakım sütü
Bunları watsonsdan aldım hepsine 65tl verdim.
Parfüm aldım 60tlye
Toplamda 125 TL harcadım bugün inşallah bundan sonra daha az harcicam hadi bismillah
Merhaba ben öğrenciyim üniversite okuyorum - 19 yasindayim bekarimMerhaba.
Calisiyor musunuz. Cocuk var mi.
Kendinizden bahseder misiniz
ben 13-14haftada ögrenmıstımKızlar ikili testte cinsiyetini öğrenen var mı yada kacıncı haftada öğrendiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?