- 21 Eylül 2016
- 234
- 209
- 53
- 29
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #43.421
Bereketli olsun canim. Kactan aldinGünaydınlar hanımlar
Maaşlar bereketli olsun ins
Ben bu ay 300 usd birikime attım. Yıl sonu hedefe ulaşabilecek miyim bakalım.
Bereketli olsun püre darısı bana . Yarın kasko fiyatı belli olduktan sonra kaç çeyrek alacağım ortaya çıkacak bakalımKuyumcu gezdik.
450 diyen var 445 diyen var. En son 442den 8 çeyrek aldim. 3536 lira tuttu.
Bu ayki birikim bu.
Odemelerin bir kismini yapamadim. Hepsini kalem kalem yazdim .eşim yarin halleder oglisi okula biraktiktan sonra.
cipsi çok severim bende, hamilelikten dolayı yiyemiyorum, kolayı doya doya içmek istiyorum meselaMarkete gittik daha doğrusu birkaç markete
3 koli su
4 lt perwoll 24 tl di (stok için)
15 yumurta
Birkaç çubuk kraker
Süt
Ekmek
12 soda falan filan işte 130 tl toplam
Yarın sebze meyve alacağız yeni ürünler Pazartesi, Çarşamba, Cuma geliyor çünkü taze almak daha iyi oluyor . Kıyma çıkarttım kıymalı yumurta yapacağız . Eşimle küsüm markette çamaşır suyu yüzünden kalbimi kırdı . Baktığım ürün etiketi 10 tl di barkod okuyucudan baktık 16 tl çıktı 4 lt . Bende götürdüm yerine bıraktım bir sürü şey söyledi arabada neymiş ağır kaldırıyormuşum da kaç tl miş acaba da bırakmışım da böyle uzayıp giden bir laf listesi yaptı . Perdeleri neden yıkamışım da kirli dursaymış ta sanki eve katya geliyor . Herkes kendi evinin kirine baksınmış taküsüm sırf sinirimi bozmak için mega boy cips aldı oturdu yiyor ben yemiyorum ya bir yerim şişsin diye
Bereketli olsunKuyumcu gezdik.
450 diyen var 445 diyen var. En son 442den 8 çeyrek aldim. 3536 lira tuttu.
Bu ayki birikim bu.
Odemelerin bir kismini yapamadim. Hepsini kalem kalem yazdim .eşim yarin halleder oglisi okula biraktiktan sonra.
O böyle devam etsin ben yapacağımı biliyorumcipsi çok severim bende, hamilelikten dolayı yiyemiyorum, kolayı doya doya içmek istiyorum meseladoğumdan sonra yerim diye kendimi teselli ediyorum, inşallah süte geçmiyordr..
Eşim böyle bir hareket yapsa affetmem kolay kolay, ne demek gözümün önünde de cips yiyecek
Esin isten cikmisti galiba borclar da var.Selamlar herkese
anneme geldik yemek derdim yok bugün
Zara’dan ayakkabı aldım 130tl
Chakra dan iki yastık bir sepet 250tl
Kk taksit ile aldım pöffff zaten aldığıma pişman oldum. Ama almış da oldum.
Benzin almamız lazım depoyu fulleyip bu ay başka benzin almamak lazım . Bakalım başarırız gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?