Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Biz de kahvaltıyı yaptık daha bugün ne yapacağımıza karar veremedik ikimizinde canı sanırım evde tembellik istiyor memleketteyken rahatça dinlenemedik acısını çıkartıyoruz
Bir sene evdeyim bu seneyi boş geçirmemem lazım kendime hedefler koydum her gün azar azar yapabileceğim
Her gün belli sayıda kitap okumak,erken uyumak erken kalkmak gibi.
çocuklar uyanana kadar bir kaç hedefimi gerceklestirmiş olurum diye düşünüyorum
Bu ay az da olsa birikime para koyacağız umarım artırarak devam ettiririz

Selam kızlar, maaşım yatmış 500tl eksik geçen aya göre,
Birikim yok bu ay
Temizlik yapıyorum evde, dolapta mercimek çorbası, elma kompostosu, tavuk patates yemeği, pilav, lahmacun var yoğurt turşu yeriz diye düşünüyorum,
Birikimleriniz bereketli olsun,
Acil alınanlar var yarın alırım, peynir, kakao, kahve, pirinç

Disari ciktik kizlar..
Ayy al al bitmiyor eksik
Paranin hic degeri yok. Canim sıkılıyor.

Markete ugradik. Peynir, oglanin beslenmesine ayran ,ekmek, lavas ,pecete ,domates, ivir zivir derken tam 93 lira gitti.

Esim arabaya bijon anahtari galiba ondan aldi.
Yapistirici aldi.

Pasabahcenin çukur yemek tabagindan aldim bende. Cam.
Porselen yemek tabaklarim küçukmus oyle diyor esim.
Sulu yemeklerde az aliyor ici .
6li 30 lira ama cok begendim.
Burda da 95 lira gitti.

Balik aldik . Doguma kadar her hafta 1 kez alayim balik diyorum. Faydali olur.
Yikadim sosladim .biraz da patates ve soganla firinladim baliklari. Birazdan bol yesillikli salata yapacagim.

Markete gittik daha doğrusu birkaç markete
3 koli su
4 lt perwoll 24 tl di (stok için)
15 yumurta
Birkaç çubuk kraker
Süt
Ekmek
12 soda falan filan işte 130 tl toplam

Yarın sebze meyve alacağız yeni ürünler Pazartesi, Çarşamba, Cuma geliyor çünkü taze almak daha iyi oluyor . Kıyma çıkarttım kıymalı yumurta yapacağız . Eşimle küsüm markette çamaşır suyu yüzünden kalbimi kırdı . Baktığım ürün etiketi 10 tl di barkod okuyucudan baktık 16 tl çıktı 4 lt . Bende götürdüm yerine bıraktım bir sürü şey söyledi arabada neymiş ağır kaldırıyormuşum da kaç tl miş acaba da bırakmışım da böyle uzayıp giden bir laf listesi yaptı . Perdeleri neden yıkamışım da kirli dursaymış ta sanki eve katya geliyor . Herkes kendi evinin kirine baksınmış ta küsüm sırf sinirimi bozmak için mega boy cips aldı oturdu yiyor ben yemiyorum ya bir yerim şişsin diye

Kuyumcu gezdik.
450 diyen var 445 diyen var. En son 442den 8 çeyrek aldim. 3536 lira tuttu.
Bu ayki birikim bu.

Odemelerin bir kismini yapamadim. Hepsini kalem kalem yazdim .eşim yarin halleder oglisi okula biraktiktan sonra.
Bereketli olsun püre darısı bana . Yarın kasko fiyatı belli olduktan sonra kaç çeyrek alacağım ortaya çıkacak bakalım

cipsi çok severim bende, hamilelikten dolayı yiyemiyorum, kolayı doya doya içmek istiyorum mesela doğumdan sonra yerim diye kendimi teselli ediyorum, inşallah süte geçmiyordr..
Eşim böyle bir hareket yapsa affetmem kolay kolay, ne demek gözümün önünde de cips yiyecek

Annem bir kilo cin biber vermişti
Bugün onlarla domatesli ezme turşu yaptım kalan biberleri de yarım litrelik ped şişelere kurdum
Bu hafta pazarda kornişon salatalık bulabilirsen ondan da turşu yapıcam

O böyle devam etsin ben yapacağımı biliyorum altında kalmam bunun

Selamlar herkese
anneme geldik yemek derdim yok bugün
Zara’dan ayakkabı aldım 130tl
Chakra dan iki yastık bir sepet 250tl
Kk taksit ile aldım pöffff zaten aldığıma pişman oldum. Ama almış da oldum.
Benzin almamız lazım depoyu fulleyip bu ay başka benzin almamak lazım . Bakalım başarırız gibi.

Esin isten cikmisti galiba borclar da var.
Beni yanlis anlama ama bi psikologa mi gitsen harcama konusunda.
Saglikli degil sende farkidasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…