- 7 Ocak 2018
- 27.580
- 80.053
- 598
- 36
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #43.501
Tmm canım oraya bakayım teşekkürlerş.k markette 25 tl üzeri indirimli şampuanlar ve diş macunları var aklında bulunsun canım ben şampuan aldım 7 tlye geldi
Merhaba hoşgeldinizmerhaba hoşbuldum
ben 9 aylık evliyim maalesef bu hayat pahalılığında İstanbul'da yaşıyorum
eşim de ben de çalışıyoruz
para nereye gidiyor ikimizde anlamıyoruz bereketsiz geliyor kazandıklarımız
Merhabalar bende tasarruf yapıp birikim yapmaya çalışıyorum bu topuğu çok takip ediyorum artık yazayım dedim kabul ederseniz bende sizle birlikte ilerlemek isterim ben ev hanımıyım 2 oğlum var çocuklardan sonra iyice tasarruf etmemiz ve birikim yapmamız gerektiğini düşünüyorum ben yavaş yavaş evde oyuncak yapıp satarak eşime destek olmaya çalışıyorum daha doğrusu kenara koyuyorum sizler kadar çok olmasada kâr kardır diye bakiyorum
Kenara 1tl de olsa para koyabilmek istiyorum..
1 TL 1 tldir.
Her gün gelirim ben artık bu topige
Benim hedefim altın degil de kenara para koyabilmek olsun
Hoşbuldum canımHoşgeldiniz ❤
Ayy afiyet olsun şimdiden çok da severim karnıyarıkKahvaltı yaptım mutfağı toparladım kızlar . Markette gittim 5 tl harcadım patlıcan aldım domates salatalık bir ekmek . Normalde bugün kuru fasulye yapacaktım ama dün kıyma çıkarttık birşey yapılmadı bozulmadan karnı yarık yapacağım . Gelirken arabayı düzgün yere park ettim gölge olan lastiğin üzerinden parça çalmışlar kapımızın önünde. Geçen günde bir kız elinde anahtarla 3 arkadaşın arabalarını boydan boya çizmiş kamera kayıtlarından buldular kocaman kız birde ne istiyorsa milletin malından . Bacağıma da kramp girdi ileri geri yaparken magnezyum ilacım bitmiş yarın filan yazdırmaya giderim
Bizde öyle yapıyoruz canım el sabunları kağıt havlular falan a101den indirimden alıyorum hep takipteyimIndirimleri takip ediyoruz. Indirimde bulunca mesela 3 paket aliyoruz bozulmayacak ürünlerden. Onlar bitene kadar farkli bir kampanya basliyor.
Her zaman denk getiremesek de ise cok yariyor bu yontem.
Mesela biz hep kaliteli dis macunu kullaniyoruz .suan piyasasi 18 20 lira.
Ben kampanyalardan 5 liraya 7 liraya aldim onlari
HoşbuldumHoşgeldiniz ❤
aminnn2460 lira k.kartimi odedim
Allahim bir daha kullanmayayim şu karti
Millet kafayı yemiş ya ne yapacaklarsa o parçayı minik birşey zatenHoşbuldum canım
Ayy afiyet olsun şimdiden çok da severim karnıyarıkAllah akıl fikir versin herkese ne istersin milletin malından geçmiş olsun
Aynen bende 5 TL'ye diş macunu almıştım kampanyadan ama market şampuanı kullanamıyorum ne yazikki hemen kepek alerji yapıyor saçımda yoksa şampuanları da çok ucuza getirmiş olurdumBizde öyle yapıyoruz canım el sabunları kağıt havlular falan a101den indirimden alıyorum hep takipteyim
Yazık ya insanlık her geçen gün dibe vuruyor gerçektenMillet kafayı yemiş ya ne yapacaklarsa o parçayı minik birşey zaten
Evet ya arkadaşların arabalarında da dünya hasar çıkmış birisi satacaktı arabayı çizik boydan boya olunca pasta cila mı ne yaptırmışlar 700 tl masraf çıkmışYazık ya insanlık her geçen gün dibe vuruyor gerçekten
İhtiyacın olmayan birşeyin indirimine bakma yoksa durmadan alma isteği oluşuyorKizlar bugün parfüm ihtiyacın yoktu ama evdeki tüm parfümler kokusu ağır geliyordu DPden aldım 100ml doldurma uzun bir süre gider diye düşünüyorum.hep ihtiyaçlarım tamam diyip yine alıyorum bu sefer farklı olsun istiyorum en iyisi indirimlere hiç bakmamak heralde.
Her şey de pahalilasti resmen artık etiketin 4 katını basıp %20 indirim yapıp öyle satıyorlarEvet ya arkadaşların arabalarında da dünya hasar çıkmış birisi satacaktı arabayı çizik boydan boya olunca pasta cila mı ne yaptırmışlar 700 tl masraf çıkmış
EVet watsonsa gratise bak hep böyle en fazla oralarda fark ediyor ben gelen zamlarıHer şey de pahalilasti resmen artık etiketin 4 katını basıp %20 indirim yapıp öyle satıyorlar
Aynen öyle artık hepsini tamamladım.İhtiyacın olmayan birşeyin indirimine bakma yoksa durmadan alma isteği oluşuyor
İkisini de gezip en uygun nerdeyse ordan alıyorum ben bazen 20 TL'lik ürünler 5 TL'ye kadar düşüyorEVet watsonsa gratise bak hep böyle en fazla oralarda fark ediyor ben gelen zamları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?