Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Merhaba hoşgeldiniz

Hoşgeldiniz

Kahvaltı yaptım mutfağı toparladım kızlar . Markette gittim 5 tl harcadım patlıcan aldım domates salatalık bir ekmek . Normalde bugün kuru fasulye yapacaktım ama dün kıyma çıkarttık birşey yapılmadı bozulmadan karnı yarık yapacağım . Gelirken arabayı düzgün yere park ettim gölge olan lastiğin üzerinden parça çalmışlar kapımızın önünde. Geçen günde bir kız elinde anahtarla 3 arkadaşın arabalarını boydan boya çizmiş kamera kayıtlarından buldular kocaman kız birde ne istiyorsa milletin malından . Bacağıma da kramp girdi ileri geri yaparken magnezyum ilacım bitmiş yarın filan yazdırmaya giderim

Hoşgeldiniz ❤
Hoşbuldum canım
Ayy afiyet olsun şimdiden çok da severim karnıyarık Allah akıl fikir versin herkese ne istersin milletin malından geçmiş olsun

Bizde öyle yapıyoruz canım el sabunları kağıt havlular falan a101den indirimden alıyorum hep takipteyim

Bizde öyle yapıyoruz canım el sabunları kağıt havlular falan a101den indirimden alıyorum hep takipteyim
Aynen bende 5 TL'ye diş macunu almıştım kampanyadan ama market şampuanı kullanamıyorum ne yazikki hemen kepek alerji yapıyor saçımda yoksa şampuanları da çok ucuza getirmiş olurdum
Dün Trendyol dan saç spreyi sipariş etmiştim maskeyle ikisi 40 TL idi bugün saç spreyini yarı fiyata buldum ikisini 24tlye getirince iptal ettim Trendyolu. Artık uzun bir süre saç ürünü almam. Deodorant da Watsons indirimde yedeklemistim 2. Ürün %70 indirimdi
Allah'tan şu sıralar güzel indirimler denk geldi ihtiyaçları tamamladım

Kizlar bugün parfüm ihtiyacın yoktu ama evdeki tüm parfümler kokusu ağır geliyordu DPden aldım 100ml doldurma uzun bir süre gider diye düşünüyorum.hep ihtiyaçlarım tamam diyip yine alıyorum bu sefer farklı olsun istiyorum en iyisi indirimlere hiç bakmamak heralde.

İhtiyacın olmayan birşeyin indirimine bakma yoksa durmadan alma isteği oluşuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…