Bugün ne aldin kaç tl harcadin

İkisini de gezip en uygun nerdeyse ordan alıyorum ben bazen 20 TL'lik ürünler 5 TL'ye kadar düşüyor
Evet Migros’a bakıyorum mesela indirim diye ama dışarıdan o kadar pahalı ki 40 tl ye diş macunu gördüm şoktayım hala

Sağlıkla gelecek siz rahat huzurlu olun bolca dinlenin
Inşallah sağlıcakla kucağımiza almak nasip olur
Allah tez vakitte sanada nasip etsin insallah
(Bir tanede komsum var 2 yıldır bekliyorlar inşallah Allah ona nasip etsin)

Hemen şikayet edin artık dava aşaması olmadan uzlaştırma yolu ile hallediyor devlet

Verd
Rapor versin bol bol dinlen ya bu kız olmasın çok nazlı annesi bu minnak dimi
Verdi valla yine rapor 25 inde gideceğiz kalp atışları için Hala kanama alanı veya serbest bir sıvı var doktor pek anlamlandiramiyor.
Sağlıklı sihatli doğsun inşallah genişlerimiz canm
Çok nazlı bu kız galiba diye bikac kişi daha söyledi

Aaaa aynı benim gibi oldun bir sıvı var damarlanma ama adlandıramıyordu benimkini de . Tek fark kanama alanım yoktu

Ben eksen kullanıyorum sık sık indirime giriyor hemen yedek yapiyorum

Kızlar eşim öğlen eve geldi barışma turları attı menemen yaptık yedi birlikte çıktık ben sağlık ocağına gittim magnezyum ilacım için aile hekimi son yazdığı zaman kullanımını yanlış yazmış ilaç elimde var göründüğü için yazmadı alamam diye . Kendi doktorum ilacı kes istersen iyiysen demişti ben içmek istemiştim. Eczane ile görüştüm 50 tl almadan geldim ya biraz yürüyüş yap demişlerdi ilacı bırakıp galiba öyle yapacağım biraz. Bu arada 50 tl iadat yolladım ne harcamalı bir gün oldu allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…