- 11 Mart 2013
- 33.719
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.110
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #43.521
Evet Migros’a bakıyorum mesela indirim diye ama dışarıdan o kadar pahalı ki 40 tl ye diş macunu gördüm şoktayım halaİkisini de gezip en uygun nerdeyse ordan alıyorum ben bazen 20 TL'lik ürünler 5 TL'ye kadar düşüyor
Hepsi içerik olarak aynı aslındaEvet Migros’a bakıyorum mesela indirim diye ama dışarıdan o kadar pahalı ki 40 tl ye diş macunu gördüm şoktayım hala
Onu geç başka bir markette aynı ürün 20 tl . Watsonsta indirim yaptım ayağına 40 tl den 20 ye indiriyorHepsi içerik olarak aynı aslında
Az kalmış onada hoş ikiside yok merak işte gene durmuyor insan.saglıklı oldugunu bileyim yeter.bebişin nasıl seninben 13-14haftada ögrenmıstım
Inşallah sağlıcakla kucağımiza almak nasip olurSağlıkla gelecek siz rahat huzurlu olun bolca dinlenin
Hemen şikayet edin artık dava aşaması olmadan uzlaştırma yolu ile hallediyor devletKahvaltı yaptım mutfağı toparladım kızlar . Markette gittim 5 tl harcadım patlıcan aldım domates salatalık bir ekmek . Normalde bugün kuru fasulye yapacaktım ama dün kıyma çıkarttık birşey yapılmadı bozulmadan karnı yarık yapacağım . Gelirken arabayı düzgün yere park ettim gölge olan lastiğin üzerinden parça çalmışlar kapımızın önünde. Geçen günde bir kız elinde anahtarla 3 arkadaşın arabalarını boydan boya çizmiş kamera kayıtlarından buldular kocaman kız birde ne istiyorsa milletin malından . Bacağıma da kramp girdi ileri geri yaparken magnezyum ilacım bitmiş yarın filan yazdırmaya giderim
Aynen hemen hemen hepsi öyle yapiyorOnu geç başka bir markette aynı ürün 20 tl . Watsonsta indirim yaptım ayağına 40 tl den 20 ye indiriyor
Verdi valla yine rapor 25 inde gideceğiz kalp atışları içinRapor versin bol bol dinlen ya bu kız olmasın çok nazlı annesi bu minnak dimi
Insallahhh çok teşekkür ederimHepsini afiyetle yiyin
İnsallh hayırlı güzel haberler alacaksınız. Bekliyoruz güzel haberlerinizi
Lcw dan aldim bende canim zaten diger markaları büyüyünce alirim diye düşünüyorum simdi hemen büyüyo bide pasaklı lekeler felan cikmiyoEğer lcw kullanıyorsan baya indirimler vardı biz kisliklari bile baya uygun aldık
Aaaa aynı benim gibi oldun bir sıvı var damarlanma ama adlandıramıyordu benimkini de . Tek fark kanama alanım yoktuVerd
Verdi valla yine rapor 25 inde gideceğiz kalp atışları içinHala kanama alanı veya serbest bir sıvı var doktor pek anlamlandiramiyor.
Sağlıklı sihatli doğsun inşallah genişlerimiz canm
Çok nazlı bu kız galiba diye bikac kişi daha söyledi
Ben eksen kullanıyorum sık sık indirime giriyor hemen yedek yapiyorumAynen bende 5 TL'ye diş macunu almıştım kampanyadan ama market şampuanı kullanamıyorum ne yazikki hemen kepek alerji yapıyor saçımda yoksa şampuanları da çok ucuza getirmiş olurdum
Dün Trendyol dan saç spreyi sipariş etmiştim maskeyle ikisi 40 TL idi bugün saç spreyini yarı fiyata buldum ikisini 24tlye getirince iptal ettim Trendyolu. Artık uzun bir süre saç ürünü almam. Deodorant da Watsons indirimde yedeklemistim 2. Ürün %70 indirimdi
Allah'tan şu sıralar güzel indirimler denk geldi ihtiyaçları tamamladım
Biz h&'nden alıyorduk ama euro ile endeksli olunca el süremiyoruz daha oralaraLcw dan aldim bende canim zaten diger markaları büyüyünce alirim diye düşünüyorum simdi hemen büyüyo bide pasaklı lekeler felan cikmiyo
O nasılBen eksen kullanıyorum sık sık indirime giriyor hemen yedek yapiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?