- Konu Sahibi pure hazel
-
- #43.541
Magnezyum icin muz ve soda içebilirsin tuce sadece öneri sonra bisi demeKızlar eşim öğlen eve geldi barışma turları attımenemen yaptık yedi birlikte çıktık ben sağlık ocağına gittim magnezyum ilacım için aile hekimi son yazdığı zaman kullanımını yanlış yazmış ilaç elimde var göründüğü için yazmadı alamam diye . Kendi doktorum ilacı kes istersen iyiysen demişti ben içmek istemiştim. Eczane ile görüştüm 50 tl almadan geldim ya biraz yürüyüş yap demişlerdi ilacı bırakıp galiba öyle yapacağım biraz. Bu arada 50 tl iadat yolladım ne harcamalı bir gün oldu allahım
Aşk olsun sana valla bakMagnezyum icin muz ve soda içebilirsin tuce sadece öneri sonra bisi deme
Günaydın kızlar,
Para dağıtma günü
Araç Kredisi ilk taksit yatırıldı 1/8 4250
Okul Taksiti 7/9 1500
Telefonumun taksiti 4/6 633
Çay ve Altın Parası İşyeri 120
Doğalgaz 25
Ev İnternet 65
Aidat 85
KK 3300 gözüküyor ayın 18inde extre kesinlsin bakacağım zaten 1000 lirası yakıt tuttu sürekli biryerlere gitmek zorunda kaldık bu ay maalesef...
Evet Bu aydan başlayarak araç kredisini birikim sayacağım Belki Aralıkda bir rahatlama olur Okul kredisi ve benim telefon bitmiş olacak ama o zamana kadar doğum olabilir o ayda o çıkar vs vs.... Memur olunca böyle oluyor maalesef ne uzuyoruz ne kısalıyoruz.
Elsev yazacaktim canım çocuk çalıştırırken ne yazdığına bakamamisimO nasıl
Kv den ses soluk var mı
Canim ben son zamanlar kasar peyniri ve muz cok yedim
Kizim epey kilo almis . Doktor azalt dedi. Persembe randevum var bakalim normale doner insallah
Pure bende 1 gün kahvaltıda yumurta 1 gün kaşarlı tost yiyorum yanlız kaşarı biraz fazla koyarak çünkü kaşarı tek başına tüketmeyi sevmiyorumCanim ben son zamanlar kasar peyniri ve muz cok yedim
Kizim epey kilo almis . Doktor azalt dedi. Persembe randevum var bakalim normale doner insallah
Kv den ses yok eşime de krediyi yatır dedim bir kaç kez maaşı bitiyor zaten yatırınca. Bakalım eşim bir şey demedi gönderelim diye ama ondan önemlisi cmts günü doktordan çıkınca yakınlarda avm vardı oraya girmiştik yemek yemeye eltimin anne babası da yakın oturuyorlar, telefonlaşırken eşime abi bizde yakınız görüşelim dedi kaynım. Neyse bir şeyler içtik ben direkt sordum böyle böyle sizden de istedi mi diye ve bingo yoo bizim haberimiz yok fln dedi eltim de kaynım da onayladı ama bi bozulur gibi oldular. Eşime hiç bir şey demedim. Safsın sen diyorum tabi içimden. Ya burada da yazmıştım 2 bilezik aldım hiç takmıyorum diye kurbanda takma gafletinde bulundum resmen kv o yüzden bile istemiş olabilir bizden. Bari yalan söyleme 2 kardeşten de istedim diye.... sonra böyle ortaya çıkıyor işte.
Kv size diğerlerinden de mi istedim dedi şuan ben mi yanlış anladımyuh diyeceğim öyleyse kusura bakma
Ben de unibaby yenidoğan kullanıyorum. Joker bebe'de çok güzel bir indirim vardı. 24 paketlik olandan aldık. İyi oldu. Stokladım resmen.tuce_tuce @Sevgiyeyolculuk hepsi.. de ıslak mendıl ındırımı varmıs bugun kızlar ben unibaby yenıdogan ıslak mendıl kullanıyorum memnunum. pamukta almıstım ekonomik olsn dıye daha baslamadım bu ıslak mendılde yumusacık ıcerıgı de temız dgerlerine göre pahalı o yuzden
Artık gönderelim derse ki bence demez saflık olur yani kadın yalan söylemiş ve bu alelen ortaya çıkmış daha ne olsunEşime çok sıkıştım sen de kardeşin de 2000 verin demiş. Bu karşılaşma çok iyi oldu paranın sadece bizden istendiği ortaya çıktı. Eşim de gönderelim parayı vs demedi. Derse de artık kendi bilir bu son olur bir daha tekrarlamaya kalkarsa hepten bozuşuruz.
Canım bana da öyle demişti doktor dogum icin memlekete gittim orda hastanede 600 gram felan fark vardi. Doktorum cok iri bebek olacak felan diyodu korkuyodum nasi doğurcam diye 3380 doğdu oglum minnacikti yaCanim ben son zamanlar kasar peyniri ve muz cok yedim
Keskee cook zengin olsakta düşünmeden ihtiyacı olana verebilsek ama herkes biliyo artik bi market alışverişi asla 200 liradan az olmuyo. Sen sıkıştın da iki bin lirayı verince biz sıkışcaz yani 100 lira degil ki sonuçta sinirlendimEşime çok sıkıştım sen de kardeşin de 2000 verin demiş. Bu karşılaşma çok iyi oldu paranın sadece bizden istendiği ortaya çıktı. Eşim de gönderelim parayı vs demedi. Derse de artık kendi bilir bu son olur bir daha tekrarlamaya kalkarsa hepten bozuşuruz.
Kullanma canim sakla karti internet alışverişine kapa yadaBugün “SIFIR HARCAMA” olacak kızlar
Kredi kartımı ödedim 2700tl
Bir dahaki ay 1320tl gelecek hiç kullanmazsam
Ultrason olcumleri -300Canım bana da öyle demişti doktor dogum icin memlekete gittim orda hastanede 600 gram felan fark vardi. Doktorum cok iri bebek olacak felan diyodu korkuyodum nasi doğurcam diye 3380 doğdu oglum minnacikti ya
Nasil hafifledim ben.Kullanma canim sakla karti internet alışverişine kapa yada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?