Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Magnezyum icin muz ve soda içebilirsin tuce sadece öneri sonra bisi deme

Günaydın kızlar,
Para dağıtma günü
Araç Kredisi ilk taksit yatırıldı 1/8 4250
Okul Taksiti 7/9 1500
Telefonumun taksiti 4/6 633
Çay ve Altın Parası İşyeri 120
Doğalgaz 25
Ev İnternet 65
Aidat 85

KK 3300 gözüküyor ayın 18inde extre kesinlsin bakacağım zaten 1000 lirası yakıt tuttu sürekli biryerlere gitmek zorunda kaldık bu ay maalesef...

Evet Bu aydan başlayarak araç kredisini birikim sayacağım Belki Aralıkda bir rahatlama olur Okul kredisi ve benim telefon bitmiş olacak ama o zamana kadar doğum olabilir o ayda o çıkar vs vs.... Memur olunca böyle oluyor maalesef ne uzuyoruz ne kısalıyoruz.

Magnezyum icin muz ve soda içebilirsin tuce sadece öneri sonra bisi deme
Aşk olsun sana valla bak şuan elimde soda üzerini okuyordum muzu günde 1 adet yiyorum bebek kg alsın sonra Tuğçe yemedi çocuk kg almadı diye babaannesi halaları üzerime atlarlar

Kv den ses soluk var mı

Kv den ses soluk var mı

Kv den ses yok eşime de krediyi yatır dedim bir kaç kez maaşı bitiyor zaten yatırınca. Bakalım eşim bir şey demedi gönderelim diye ama ondan önemlisi cmts günü doktordan çıkınca yakınlarda avm vardı oraya girmiştik yemek yemeye eltimin anne babası da yakın oturuyorlar, telefonlaşırken eşime abi bizde yakınız görüşelim dedi kaynım. Neyse bir şeyler içtik ben direkt sordum böyle böyle sizden de istedi mi diye ve bingo yoo bizim haberimiz yok fln dedi eltim de kaynım da onayladı ama bi bozulur gibi oldular. Eşime hiç bir şey demedim. Safsın sen diyorum tabi içimden. Ya burada da yazmıştım 2 bilezik aldım hiç takmıyorum diye kurbanda takma gafletinde bulundum resmen kv o yüzden bile istemiş olabilir bizden. Bari yalan söyleme 2 kardeşten de istedim diye.... sonra böyle ortaya çıkıyor işte.

Canim ben son zamanlar kasar peyniri ve muz cok yedim
Kizim epey kilo almis . Doktor azalt dedi. Persembe randevum var bakalim normale doner insallah
Pure bende 1 gün kahvaltıda yumurta 1 gün kaşarlı tost yiyorum yanlız kaşarı biraz fazla koyarak çünkü kaşarı tek başına tüketmeyi sevmiyorum doktor 809 gram dolu dolu 25 haftalık dedi . Galiba bebek 1 hafta öne geçmek üzere mi onu anlamadım o an . Biraz önce arkadaşım aradı benim doktorla ilgili birşey danışmak için bebeği sordu söyledim böyle böyle iyi çok iyi bebeğinin kg ı dedi onun 2 çocuğu var bu Arada. Oğlum 3200 doğsa mutlu olurum

Kv size diğerlerinden de mi istedim dedi şuan ben mi yanlış anladım yuh diyeceğim öyleyse kusura bakma

Hanımlar merhaba ben de buraya katılmak isterim 23 yaşında hem öğrenciyim hem çalışıuorum sigarayı yeni bıraktım bana baya aylık 250 TL kadar kar sağlamış oldu iki gün oldu daha ama cüzdanımda o paranın sigara yüzünden eksilmediğini görmek bana motivasyon sağlıyor herkese kazançlı günler dilerim ben de para biriktirmeye çalışıuorum

Kv size diğerlerinden de mi istedim dedi şuan ben mi yanlış anladım yuh diyeceğim öyleyse kusura bakma

Eşime çok sıkıştım sen de kardeşin de 2000 verin demiş. Bu karşılaşma çok iyi oldu paranın sadece bizden istendiği ortaya çıktı. Eşim de gönderelim parayı vs demedi. Derse de artık kendi bilir bu son olur bir daha tekrarlamaya kalkarsa hepten bozuşuruz.

Ben de unibaby yenidoğan kullanıyorum. Joker bebe'de çok güzel bir indirim vardı. 24 paketlik olandan aldık. İyi oldu. Stokladım resmen.

Artık gönderelim derse ki bence demez saflık olur yani kadın yalan söylemiş ve bu alelen ortaya çıkmış daha ne olsun

Canim ben son zamanlar kasar peyniri ve muz cok yedim
Kizim epey kilo almis . Doktor azalt dedi. Persembe randevum var bakalim normale doner insallah
Canım bana da öyle demişti doktor dogum icin memlekete gittim orda hastanede 600 gram felan fark vardi. Doktorum cok iri bebek olacak felan diyodu korkuyodum nasi doğurcam diye 3380 doğdu oglum minnacikti ya

Keskee cook zengin olsakta düşünmeden ihtiyacı olana verebilsek ama herkes biliyo artik bi market alışverişi asla 200 liradan az olmuyo. Sen sıkıştın da iki bin lirayı verince biz sıkışcaz yani 100 lira degil ki sonuçta sinirlendim

Canım bana da öyle demişti doktor dogum icin memlekete gittim orda hastanede 600 gram felan fark vardi. Doktorum cok iri bebek olacak felan diyodu korkuyodum nasi doğurcam diye 3380 doğdu oglum minnacikti ya
Ultrason olcumleri -300
+300 cikabiliyormus.
Oglym 3700dogmustu.
3200den asagi dogmaz insallah bu sa.
Saglikli olsun bebisler gerisi onemli degil.

Kasar peynirini kalin bi dilim alip yiyorum findik uzum vs ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…