Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ya aynen inanır mısın son zamanlara kadar hep şöyle düşünürdüm ailelerde iki tarafta da öyle mal mülk yazlık şu bu yok. Keşke bizim durumumuz bi yazlık almaya müsait olsa da canı isteyen gitse kalsa diye. Böyle kötü niyetle karşılaşınca insan kendini sorguluyor. Bir de beni sinirlendiren normalde bana değer vermez ama benden değer saygı sevgi vs her türlü beklentisi var. Annannem için ilk günlerde 2 kez aramış başsağlığı dilemeye duymamışım çantadaydı tel hep.. sonra bir daha aramadı bile. O derece.

Bugün 4 defa çamaşır makinesi çalıştı. Elektrik faturası az gelsin diye artık her şeyi ütülemeyeceğim. Zorunlu olanları ütülerim sadece 2 kişiyiz 130 dan aşağı gelmiyor.

Kızlar biz battık bence bu ay kasko hasarsızlık ve askeri personel indirimi ile bile en ucuz geçen sene yaptırdığımız şirket 2450 çıktı mecbur yapılacak bir çeyrek fazladan oraya uçtu şaka gibi ama 1 adet çeyrek altın alabiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…