- 11 Mart 2013
- 33.719
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.110
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #43.561
Alya kartını bana postala hayatta kullanmam kullandırmam da çok güvende olur kartBugün “SIFIR HARCAMA” olacak kızlar
Kredi kartımı ödedim 2700tl
Bir dahaki ay 1320tl gelecek hiç kullanmazsam
6.75 harcadim.Bugün “SIFIR HARCAMA” olacak kızlar
Kredi kartımı ödedim 2700tl
Bir dahaki ay 1320tl gelecek hiç kullanmazsam
Keskee cook zengin olsakta düşünmeden ihtiyacı olana verebilsek ama herkes biliyo artik bi market alışverişi asla 200 liradan az olmuyo. Sen sıkıştın da iki bin lirayı verince biz sıkışcaz yani 100 lira degil ki sonuçta sinirlendim
ıyı cok sukur canım gazı var işte kuzumun baska sıkıntısı yok cok sukur canım bide uykuyu sevmıyor anasına cekmemısAz kalmış onada hoş ikiside yok merak işte gene durmuyor insan.saglıklı oldugunu bileyim yeter.bebişin nasıl senin
HoşbuldukYeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz
Hangi şampuanı aldın canımMarkete gittik
Şampuan dişmacunu yumuşatıcı
Süt şeker bebek bezi cola icetea çikolata kuru fasulye yoğurt
Toplamda 150 tl harcadım
Canım A101 e gittik elidor aldım şok biraz uzakta kaldı o yüzden gitmedim orayaHoşbulduk
Hangi şampuanı aldın canım
A101de kasada bazen çok uyguna geliyorCanım A101 e gittik elidor aldım şok biraz uzakta kaldı o yüzden gitmedim oraya
Evetk yumuşatıcı indirimdeydi bi de Ülker çikolata indirimdeydi onları aldım bendeA101de kasada bazen çok uyguna geliyor
Ah çikolatalar bırakmıyor benim de peşimiEvetk yumuşatıcı indirimdeydi bi de Ülker çikolata indirimdeydi onları aldım bende
Yaaaa hiç sorma kahve ve çikolata keyfi yapıyorum şu andaAh çikolatalar bırakmıyor benim de peşimi
Seni diyet topiklerinde de görmüştüm üstte kilo bildirimini görünce de farkettim şimdiYaaaa hiç sorma kahve ve çikolata keyfi yapıyorum şu andayağmur da yağıyor
Ölçülerim bayağıdır ölçmüyorum canım ama 1.72 boyunda 65 kiloyummmmSeni diyet topiklerinde de görmüştüm üstte kilo bildirimini görünce de farkettim şimdiölçülerin ne canım
Süper bence,62 olsan tam ideal olur.Ölçülerim bayağıdır ölçmüyorum canım ama 1.72 boyunda 65 kiloyummmm
Oh missYaaaa hiç sorma kahve ve çikolata keyfi yapıyorum şu andayağmur da yağıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?