Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bende sağlık ocağına gidip geldim
B12 iğnemi vurdurdm, demir ilacını aldım..
Öbürünü kullanmayacğm
Markete uğradım
Muz
Domates
Çekirdek
Fanta
Bir kaç abur cubur
26 lira ödedim
Aldıklarım çok ağır olmamasına rağmen belim ağrıdı..
dünden biraz bamba var, görümcem bize mantı da yapıcak

maaş müşterilerine 1.25 diğerlerine 1.35 faiz oranı ben de öyle düşündüm masraf çıkarma ihtimali çok yüksek ve araba piyasası da gittik yukseliyor malesef

Okuldan sonra yine uyudum.
Farketmiyorum ama yoruluyorum demekki. Sabah erken uyaniyorum.

Ekmek aldim 2.5 tl.
Yarin doktor kontrolu var. Ayrica market alisverisi. Esim arabaya birseylet yaptiracak. Onun icin 200 tl ayirdim. Oglsnin okuluna 100 tl.

Merhabalar evi süpürdüm sildim hızlıca eğer yapmasam çok birikiyor altından kalkamıyorum daha dün sildiğim şifonyerin üzeri bir parmak toz annemler yeni araba almaya buraya yakın bir şehire geldiler daha doğrusu bizim ile aralarındaki yolun yarısını geldiler . Bize geleceklerdi aslında bende gelin dedim ama babam o kadar uzun araba kullanamıyor yoruluyor. Hemde anneme msj yazdım neden gelmediniz biliyorum siz gelirseniz kv de hemen bize gelir bende artık sonra 3 aya girdim hızlı yoruluyorum bana yardım etmiyor . O gelir diye gelmediniz dedim annem güldü cvp yazmadı eminim ondan gelmediler ki bende öyle düşünmüştüm annemler gelince kv de hemen gelir taaa geçen haftadan size gelecektim salçayı da getirecektim diyordu bile . Neyse artık Doğuma gelecekler annemler ve kv inşallah kv gelmek istemez şimdi . Bu arada arkadaşım bebekler için oyuncaklar filan örüyor baya büyük takipçisi ve müşterisi var . Oğluma Doğum hediyesi uyku arkadaşı örmek istedi. Bende set yapmak istedim emzik tutucu , uyku arkadaşı , puşet oyuncağı,çıngırak. Malzemelerini onun sipariş verdiği yerden sipariş verdik 70 tl tuttu hesap eft yolladım biraz önce . Biraz fazla tuttu biliyorum ama daha uygunu yok . Bu seti almak istesem 200 tl den başlıyordu birazdan yemek yapacağım hemen mercimek çorbası fırında patates tavuk , domates soslu makarna , salata ayran.

Selam kızlar arkadaşım kahvaltiya geldi bugun güzel kahvalti hoş beş sohbet ettik iyi oldu kac gundur stres hep benim saolsun helva kavurdu babamın ruhu için dagittim komşulara bizde yedik kız kardeşim yarin uğrar dolaba atcam gerisini bulgur pilavı nohut var dun eşim yememisti pirinc pilavı istedi ona yaptim ben az yerim belki arkadaşla yedik gitmeden biseyler bime gittim o buradayken 13 harcadım un margarin küçük yogurt çocuklara süt baskada harcamam yarin cildiyeye randevum var sabah oraya gitces oglusla alerji var onun için gidicem yönlendircekki gideyim direk alerjiden randevu alamıyorum arkadaşla minibüs mesafesi var aramızda 2.75 ti ücret 3.70 olmus ddi kiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…