Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Eşim geç geldi biz yemek yedik oğlumla simdi cay iciorum gittim kasar peynir yumurta ekmek süt kahve yanina kucuk lokum aldim 33 lira ödedim az almış abisinden para yarin ödeme alacağız kesin diyor aldığım 70 lira çok şey lazimmiki diyor bide adam dolap tam takır ddim az zeytin vardı onu almadim idare eder kahvaltıya az para arkadaş gelince un helvası yapcak güzel yapıyo az cevizde var bi margarin bide un alirim yarin hem babamin senesi geldi evde koksun dagitırım komsuma fln vercem üzerimdede para olsun ddim hem su yarin bitebilir 8 ona verilir elektrik ftr gecti gunu kız kardeşime ddim o o dedi saolsun yarin uğrayacaktı veririm parasını insallah artık alir parasini daha aldığım vantilatörun taksidini goturemedim hiç sevmiyorum borçlu olmayı fazla alırsa 50 odencek aslında 100 odiyip kapiycam yarin almazsa euro var 20 onumu bozup odesem diyorum

Hayirli olsun insallah istediginiz gibi olur

140bin lira 110 metrekare ev icin cok cok iyi bir fiyat. Hangi sehirde acaba ?

esim arabayı satalım kredi cekmeyelim diyede düşündü ama 3 çocukla arabasız olmaz
Ya inan araba yokken daha rahattik. Guzel para biriktiriyorduk.
Masraf cikarmiyor fakat vergisi sigortasi muayenesi mazotu derken .. durdugu yerde para yiyor.
Benim is yakin. Esim servisle gidip geliyor. Hergun calissa araba duman oluruz diyorum.

Bizim araba hasarsiz boyasiz .motoru yuzde 100.
Km düsuk.
Satarsak ayni ayar asla bulup alamayiz diyor esim.temiz kullaniyoruz biz hem.

evet araba büyük masraf ama büyük te rahatlık özellikle hastalık zamanı olmazsa olmuyor bizim arabada çok temiz km side çok düşük esim iyi bakıyor bizde satarsak boyle bir araba zor aliriz

Yani.
Arabayi elden cikarmayin oyleyse.
Birikim ile pesinat verilir. Gerisini krediyle halledersiniz artik
inşallah olursa öyle yapmayı düşünüyoruz 15 bin de kv verecek sağolsun
Dolap ihtiyacım var bu evin çift taraflı girişte dolabı var balkonda banyoda yatak odasında dolap var umarım olur

Pure güzel altın almışsın bereketli olsun
Esim bazen mırın kırın ederdi altın aldığım da bugün iyice üste çıktım bak böyle bir zamanda nasıl işe yarayacak altınlar dedim kedi gibi oldu

Pure güzel altın almışsın bereketli olsun
Esim bazen mırın kırın ederdi altın aldığım da bugün iyice üste çıktım bak böyle bir zamanda nasıl işe yarayacak altınlar dedim kedi gibi oldu
Hicbirinde zararimiz yok canim insallah satarken.
Seninde eski aldiklarin guzel kâr getirir satarken insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…