- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #43.701
Sen naptin ev isiniÇok iyiymiş fiyatıda hangi ilde baktığınız ev
oyle görünüyor pure gidersekte kiraya verir giderizOrda uzun sureli mi kalcaksiniz canim.
Alin hayirli olsun insallah.
Birikimlerin bereketli olsun.
adıyaman ilcesiÇok iyiymiş fiyatıda hangi ilde baktığınız ev
Slm kızlar geçmişe tam bakamadim
Ev sahibi bizi sinir etti onun siniriyle yan dairemiz satılıyordu alsak mi diye düşündük gittik baktık ankastre dışında masrafı olmaz biraz kredi biraz kv yardımı ve benim altınlarım ile almaya niyetlendik bakalım bir pürüz var kadın satmaktan yana değil eşi satmak istiyor yasli bir çift adam eşimi ikna ederim demiş onlardan haber bekliyoruz bakalım 3+1 110 m2 140 bin 5. Kat apartman 6 katli yönüne bayıldım kira ödemektense evimizi öderiz dedik bakalim hayirlisi
Bende 1 cumhuriyet 1800 tl 1 çeyrek 450 tl aldım ev isi olursa hepsi satilacak
Kredi faizleri şu anda dusuk.oyle görünüyor pure gidersekte kiraya verir gideriz
adıyaman canimHayirli olsun insallah istediginiz gibi olur
140bin lira 110 metrekare ev icin cok cok iyi bir fiyat. Hangi sehirde acaba ?
evet canımKredi faizleri şu anda dusuk.
esim arabayı satalım kredi cekmeyelim diyede düşündü ama 3 çocukla arabasız olmazYine benzin ve mazot zam haberi varrr
Ya inan araba yokken daha rahattik. Guzel para biriktiriyorduk.esim arabayı satalım kredi cekmeyelim diyede düşündü ama 3 çocukla arabasız olmaz
evet araba büyük masraf ama büyük te rahatlık özellikle hastalık zamanı olmazsa olmuyor bizim arabada çok temiz km side çok düşük esim iyi bakıyor bizde satarsak boyle bir araba zor alirizYa inan araba yokken daha rahattik. Guzel para biriktiriyorduk.
Masraf cikarmiyor fakat vergisi sigortasi muayenesi mazotu derken .. durdugu yerde para yiyor.
Benim is yakin. Esim servisle gidip geliyor. Hergun calissa araba duman oluruz diyorum.
Bizim araba hasarsiz boyasiz .motoru yuzde 100.
Km düsuk.
Satarsak ayni ayar asla bulup alamayiz diyor esim.temiz kullaniyoruz biz hem.
inşallah olursa öyle yapmayı düşünüyoruz 15 bin de kv verecek sağolsunYani.
Arabayi elden cikarmayin oyleyse.
Birikim ile pesinat verilir. Gerisini krediyle halledersiniz artik
Hicbirinde zararimiz yok canim insallah satarken.Pure güzel altın almışsın bereketli olsun
Esim bazen mırın kırın ederdi altın aldığım da bugün iyice üste çıktım bak böyle bir zamanda nasıl işe yarayacak altınlar dedim kedi gibi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?