Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bugün 1.5 harcadık sadece ekmek için.Yarin iğne için hastaneye gideceğiz dönüşte muhakak markete uğrar eşim bana değişiklik olsun diye.Evde çok sıkıldım doğru düzgün birseyde yapamıyorum.Calisan ve hareketli olunca boş boş yatarken vakit geçmiyor.Oglum okuldan gelince çabucak geçiyor vakit.
Minnak bebisimiz inşallah sağlıklı gelisiyordurda ben evde sıkılarak yatmaya raziyim

Canım hangi siteden temin ettiniz malzemeleri bende çocuklarıma örmek istiyorum ama daha atkı bere var sırada kıza yaptım oğluma baslicam inşaallah. Örgü diyince az maymun iştahım var

Bugun parkta donen bi oyuncak var çocuklar bindi ona ikiz oğlan kardeşler geldi annesi kardeşleri yan yana oturttu biri kalkmak istedi baska yere oturayım diye annesi orda kiz bebek var oturamazsın diyo babasi da sacmalama diye aldı oturttu cocugu sok oldum

Canım hangi siteden temin ettiniz malzemeleri bende çocuklarıma örmek istiyorum ama daha atkı bere var sırada kıza yaptım oğluma baslicam inşaallah. Örgü diyince az maymun iştahım var
Ben hırka filan örüyorum da ilk kez böyle birşeyler öreceğim heyecanlandım biraz açıkçası

Sen mi öreceksin ya ne güzel valla

Sen mi öreceksin ya ne güzel valla
Set yapacağız uyku arkadaşını arkadaşım örecek diğer set ürünlerini ben . Emzik zinciri , çıngırak , puset üzerine oyuncağı , uyku arkadaşı . Modeline karar verdik hepsi bir olacak en sevdiğim hobilerdendir örgü örmek ama ilk kez bu tarz birşey öreceğim

Bugün bol harcamali gecti, hepsi oğlana alışveriş.

Balık yağı, ayrica vitamin surubu ( organik kaliteli bir marka) , mama,bez, sampuan, bebe deterjanı ve yumuşatıcı, iki adet alt esofman, bir adet alt üst takım.

Toplamda 500tl yi bulmuştur. Malesef herşey aşırı pahalı. Daha da kıyafet eksiği var kış için ama birden hepsini almak istemedim. Kalan kısmını öbür ay alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…