- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #43.761
Canım hangi siteden temin ettiniz malzemeleri bende çocuklarıma örmek istiyorum ama daha atkı bere var sırada kıza yaptım oğluma baslicam inşaallah. Örgü diyince az maymun iştahım varMerhabalar evi süpürdüm sildim hızlıca eğer yapmasam çok birikiyor altından kalkamıyorum daha dün sildiğim şifonyerin üzeri bir parmak tozannemler yeni araba almaya buraya yakın bir şehire geldiler daha doğrusu bizim ile aralarındaki yolun yarısını geldiler . Bize geleceklerdi aslında bende gelin dedim ama babam o kadar uzun araba kullanamıyor yoruluyor. Hemde anneme msj yazdım neden gelmediniz biliyorum siz gelirseniz kv de hemen bize gelir bende artık sonra 3 aya girdim hızlı yoruluyorum bana yardım etmiyor . O gelir diye gelmediniz dedim annem güldü cvp yazmadı eminim ondan gelmediler ki bende öyle düşünmüştüm annemler gelince kv de hemen gelir taaa geçen haftadan size gelecektim salçayı da getirecektim diyordu bile . Neyse artık Doğuma gelecekler annemler ve kv inşallah kv gelmek istemez şimdi . Bu arada arkadaşım bebekler için oyuncaklar filan örüyor baya büyük takipçisi ve müşterisi var . Oğluma Doğum hediyesi uyku arkadaşı örmek istedi. Bende set yapmak istedim emzik tutucu , uyku arkadaşı , puşet oyuncağı,çıngırak. Malzemelerini onun sipariş verdiği yerden sipariş verdik 70 tl tuttu hesap eft yolladım biraz önce . Biraz fazla tuttu biliyorum ama daha uygunu yok . Bu seti almak istesem 200 tl den başlıyordu birazdan yemek yapacağım hemen mercimek çorbası fırında patates tavuk , domates soslu makarna , salata ayran.
Canım hangi siteden temin ettiniz malzemeleri bende çocuklarıma örmek istiyorum ama daha atkı bere var sırada kıza yaptım oğluma baslicam inşaallah. Örgü diyince az maymun iştahım var
Sen mi öreceksin ya ne güzel vallaBen hırka filan örüyorum da ilk kez böyle birşeyler öreceğim heyecanlandım biraz açıkçasıLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Set yapacağız uyku arkadaşını arkadaşım örecek diğer set ürünlerini ben . Emzik zinciri , çıngırak , puset üzerine oyuncağı , uyku arkadaşı . Modeline karar verdik hepsi bir olacak en sevdiğim hobilerdendir örgü örmekSen mi öreceksin ya ne güzel valla
Canım geçen gün sormuştun yarım altın ne kadar diye eşim 900 e almışKactan aldin
Bugun kuyumcuya bende ugrayacagim insallahCanım geçen gün sormuştun yarım altın ne kadar diye eşim 900 e almış
Ne alacaksın bakalımGünaydın kızlarrrrr❤❤❤
Bende gidicem bugün kuyumcuyaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?