- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #43.721
Bizim akilli da ayniydi. Boş boş konusurdu altin hakkinda birikim hakkinda.Pure güzel altın almışsın bereketli olsun
Esim bazen mırın kırın ederdi altın aldığım da bugün iyice üste çıktım bak böyle bir zamanda nasıl işe yarayacak altınlar dedim kedi gibi oldu
evet inşallah canımHicbirinde zararimiz yok canim insallah satarken.
Seninde eski aldiklarin guzel kâr getirir satarken insallah.
Şuan bilezigin grami 251 gorunuyorevet inşallah canım
167 tl den aldığım bileşiklerin var
Begendiğimiz evler pahalı.uzak yerleride eşin istemiyor 2-3 yıla oralarda çok pahalanır.bikaç proje bulduk eşim çok sıcak bakmıyor arıyoruz halen.kentsel dönüşüm çok buralarda eski evler bile 450bin bulcaz inanıyorum maasıma çok dokunmayıp şimdiden gecinebilirmiyiz diye deniyorum gecen aydan beri kasımdan itibaren hiç dokunmuycam inş.planda yapıyorum bu arada bebek ihtiyacları ve doğum masraflarınada ayırcamSen naptin ev isini
Kactan aldinYarım altın aldım kuruş para harcamadım:))
Eşim aldı söyledi ama unuttum canım şuan uyuyo soramadımda :)Kactan aldin
Çok harikaKredi kartimi temizledim biliyorsunuz.
Banka mesaj atmis.
1000 tl nakit avans veriyor faizsiz.
4 ayda 250şer odicez.
Alalim diyorum. Altin alir koyarim köseye
VakifbankÇok harika
Hangi banka
Aylik ne kadar ödeyeceksiniz.Günaydın dün 10 tl harcadım eşim yok diye hafif geçiriyoruz öğünleri.
Kızlar kredi işi beni düşündürmeye başladı henüz çekmedik ama çekmezsem de aracı yükseltmemiz bir buçuk yıldan evvel olmaz ayda 3 4 bin kenara atmayla. 70 bin çekersem.iki yılda 85 bin olacak geri ödemesi.Esim cekelim diyor ben artık kredi borcuna da girmek istemiyordum ama çekeceğiz sanırım krediler de düşmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?