Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Arabanin lastigi 10 gune bir iniyordu.
Lastikciye geldik usta kontrol etti. Adam çivi buldu lastikte. Şuan tamir ediyor bakalim

Kahvaltı yapıldı oğlan yedirildi banyo yaptırıldı uyutuldu :)

Esim sabah cocukla disari cikmis gelirken pogaca almislar ne kadar verdi bilmiyorum.

Benim bir harcamam yok simdilik.

Aksam esim yok yemek yapmayacagim oglumun corbasi var ,bulgur pilavi var. Bende eşlik ederim beraber yeriz

Temizlik yapmam lazim cocuk uyaninca artik

Bizim evden haber geldi satıyorlar çok şükür
Bende kv orda bi kuyumcuyu aradım 22 ayar bileziği 250.52 den geri alırız dedi Esim de burda soracak
Yarın akşam eşim annesine gidecek parayı alıp gelecek başka işlerıde var bir kredi kalıyor ondada sıkıntı çıkmazsa alırız inşallah
Pure bereketli olsun birikimin
22 ayar bileziğin geri alış fiyatları mı senın yazdıgın

Çok güzel bir haber bence tebrik ediyorum darısı isteyenlere olsun

Selam kızlar sabah çok erken diye geri uyudum . Sonra klozetin sifonu bozuldu galiba ya su hiç durmuyor bende vanadan kapattım arkadaşım aradı kahvaltı yapacağız gel diye ona gittim hemde örgü bebek setini konuştuk saçının rengini filan. Kızlar instagdamda seti sormuşlar 400 tl demişler ya ben şoktayım. Emzik tutucu tek başına 80 tl baştan . Önümüzdeki ay gebelik okuluna başlıyorum önümüzdeki hafta kayıt için gideceğim telefonda görüştüm

251 satis.
Alis icin bilezigi gormemiz lazim diyorlar
canım bana çok iyi fiyat verdiler o zaman
Benim bir bileziğim işçilikli onu kuyumcum bize satarken işçiliğini koydu bunu sattıgınız zaman işçiliksiz bileziklerinle tartıya koyup hesaplıycam dedi yani bi fark kırmıyacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…