- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #43.801
Gram altina 277 dedi.Altının gramını sordun mu canım
Hayırlı olsun
Sağol canm gideceğiz birazdan.Insallah herşey yolundadır da ben iğneye falan raziyimEvet canım yaptırırsın ben yaptırdım çünkü
Tamam gideceğim biraz sonra çok teşekkürlergunaydın canım ben saglık ocagında yaptırmıstım devlettede yaptırabılırsın bnce
Çok iyi almışsın ben dün akşam aldım 450 sanırım kazıklandımKizlar 443den 2 çeyrek aldim.
Şu anda para harcamakla mesguluz. Birazdan yazarim ne kadar gitti
neler aldiniz merak ettim bayılırım para harcamaya aslindaAyy ohaa yani 30 lira aldi. 5 dklik is
Birkac kuyumcu gezdim valla. 455 diyen oldu 450 diyen oldu. Tek yere sormayinÇok iyi almışsın ben dün akşam aldım 450 sanırım kazıklandımbebiş için olan birikim bizim içinde 15 gram aldım.ayın başında 1 gram daha alabilirim bebiş için
Daha bitmedi alisverisneler aldiniz merak ettim bayılırım para harcamaya aslinda
Ben fiziki çok almıyodum dediğin gibi geziyim tanıdığımız vardı eskiden o çok uyguna veriyorduBirkac kuyumcu gezdim valla. 455 diyen oldu 450 diyen oldu. Tek yere sormayin
274 görünüyor netteGram altina 277 dedi.
22 ayar bilezik 251
Çok güzel bir haber bence tebrik ediyorum darısı isteyenlere olsunBizim evden haber geldi satıyorlar çok şükür
Bende kv orda bi kuyumcuyu aradım 22 ayar bileziği 250.52 den geri alırız dedi Esim de burda soracak
Yarın akşam eşim annesine gidecek parayı alıp gelecek başka işlerıde var bir kredi kalıyor ondada sıkıntı çıkmazsa alırız inşallah
Pure bereketli olsun birikimin
22 ayar bileziğin geri alış fiyatları mı senın yazdıgın
amin sağol canımÇok güzel bir haber bence tebrik ediyorum darısı isteyenlere olsun
251 satis.274 görünüyor nette
Baba kuyumcu geri alışa 250.52 fiyat verdi
canım bana çok iyi fiyat verdiler o zaman251 satis.
Alis icin bilezigi gormemiz lazim diyorlar
Valla benim var ama kendimin gibi hiç göremiyorum sadece borcu ödeniyor sen allahtan bir süre oturacaksın evindeamin sağol canım
İlk kez kendi evimiz olacak allah isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?