- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #43.821
evet gidene kadar otururuz gidiş zor duruyorValla benim var ama kendimin gibi hiç göremiyorum sadece borcu ödeniyor sen allahtan bir süre oturacaksın evinde
Selamlar,
Bugün KK ve bir tane fatura yatıracağım. Kızım için kışlık bot, iç ve dış kıyafetler almam gerekiyor. HM çok pahalı artık eskiden herşeyi alıp kapatıyordum sitesini şimdi ise maalesefBirde son yıllarda kıyafet çok arttı gibi geliyor bana da
Ben artık çoğu kıyafetleri ikinci el alıyorum. Takip edince gerçekten temiz ürünler denk geliyor. Bir çocuk kazağı 90-100 tl olmuş.
allah razı olsunZeynolin44 çok sevindim canım Hayırlı uğurlu olsunnn mutlulukla oturun..
Ben gramı az önce 269dan aldımAltının gramını sordun mu canım
Hayırlı olsun
Ya neden sezeryanmış bebiş mi dönmemiş veya nedeni ne?çok heyecanlı haftaya kucagındaSelam
13:30 da hastanedeydik..
16:00 da ayrıldık
İki defa NSt ye bağlandım
Pazartesi sezaryen oluyorum kızlar
Mecburi sezaryen
115 muayene parası
NSt 30
80 lira markette harcadık
Bebek rızkı ile gelir inş bereketini görürsün annesiIğnemi oldum devlet hastanesinde inşallah sağlıcakla büyüsün gelişsin tutunsun bebisimiz
Markete uğradık eşim pazartesiye kadar sokak yok dedi
Soda 20 adet,
Gazoz 5 adet,
15'li yumurta
1 ekmek
1 litre meysu
500 gr süzme yoğurt
10''lu renkli karton
48.5 tl ödedik başka harcamamız yok.
Haftaya ki muayene ücretimi ayirdim evde de eksik yok çok şükür
Nakit bitmek üzere. Kartada çok yüklendik okul sebebiyle.Saglik olsunda herşey hallolur insallah
Canım Doktor çatın muayenesi yaparken aşırı dar dedi, normal yapamazsın dedi.. birde aşırı canm yandı, kanamam oldu,Ya neden sezeryanmış bebiş mi dönmemiş veya nedeni ne?çok heyecanlı haftaya kucagında
Arkadaşıma doğuma girmeden 2900 demişti doğdu 3600.yanılma oluyor bence boyunuda eksik demişti.geçmiş olsun kanama içinde uzan dinlen bebiş kız mı erkek miydi seninBirde devlet hastanesine giderken en son bebeğim 3,200 gramdı şimdi 3,500 olmuştr diyordum. 2,900 dedi çok şaşırdımama yanılma payı olabilir dedi.. sağlıklı olsun da, inşallah sonra yine kg alır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?