Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Selamlar,
Bugün KK ve bir tane fatura yatıracağım. Kızım için kışlık bot, iç ve dış kıyafetler almam gerekiyor. HM çok pahalı artık eskiden herşeyi alıp kapatıyordum sitesini şimdi ise maalesef Birde son yıllarda kıyafet çok arttı gibi geliyor bana da

Kesinlikle aşırı pahalı. Dün avm 'ye gittik oğlana birşeyler alacaktık kış icin. İnanamadım fiyatlara beğenmediğim lcw ve defacto bile o ksdar pahalıydı ki. Ki cok kaliteli de değil kumaş olarak.

İndirimleri takip edip alacağım parça parça yoksa birden hepsini almak çok mümkün değil

Aynen bir tek bana mı pahalı geliyor acaba diyorum baya da alıyor millet anlayamıyorum. Kızım bebekken öylesine AVM gezerken girip 3-4 parça alıp çıkardım her defasında... Hiç de koymuyordu. Şimdi planlı bir alışveriş yapmaya çalışıyorum yine de hiç paraya kıyılacak gibi değil fiyatlar

Ben artık çoğu kıyafetleri ikinci el alıyorum. Takip edince gerçekten temiz ürünler denk geliyor. Bir çocuk kazağı 90-100 tl olmuş.

Kullanmadığım veya işi biten çok ürünü sattım reflü yatağı oyun halısı vs gibi. İkince el oto koltuğu aldım gayet temizdi.

Ama kıyafet konusunda tereddütte kalıyorum hep ikinci el alınır mı bilemiyorum... Ama takip etmekte fayda var gercekten alıp doğru düzgün giydirilmeyen temiz kıyafetler de vardır mutlaka

Bende geçen sene bot ve montlarını almıştım sezon sonu bu yıl çok masrafımız olmaz

Önceden zaradan mangodan kendime kıyafet alıyordum 34 beden olduğum için heryerden giyinemiyordum zaten . O zamanlar alınıyordu ya şimdi mangoya bakıyorum bir gömlek olmuş 200 tl ya alamıyorum artık . Bebek kıyafeti hiç alamam zaten 3 ay zor giyinecek kusacak leke olacak kaldır at .

Burada koton yeni açıldı ( bence yakında kapanır ) lcw defacto var onlarda çok feci. Lcw neyse de defactonun kumaş kalitesi berbat . Ama fiyatlara baksanız koton ile aynı şaşırıyorum

Iğnemi oldum devlet hastanesinde inşallah sağlıcakla büyüsün gelişsin tutunsun bebisimiz
Markete uğradık eşim pazartesiye kadar sokak yok dedi
Soda 20 adet,
Gazoz 5 adet,
15'li yumurta
1 ekmek
1 litre meysu
500 gr süzme yoğurt
10''lu renkli karton
48.5 tl ödedik başka harcamamız yok.
Haftaya ki muayene ücretimi ayirdim evde de eksik yok çok şükür
Nakit bitmek üzere. Kartada çok yüklendik okul sebebiyle.Saglik olsunda herşey hallolur insallah

Bebek rızkı ile gelir inş bereketini görürsün annesi

Birde devlet hastanesine giderken en son bebeğim 3,200 gramdı şimdi 3,500 olmuştr diyordum. 2,900 dedi çok şaşırdım ama yanılma payı olabilir dedi.. sağlıklı olsun da, inşallah sonra yine kg alır
Arkadaşıma doğuma girmeden 2900 demişti doğdu 3600.yanılma oluyor bence boyunuda eksik demişti.geçmiş olsun kanama içinde uzan dinlen bebiş kız mı erkek miydi senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…