Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Selam
13:30 da hastanedeydik..
16:00 da ayrıldık
İki defa NSt ye bağlandım
Pazartesi sezaryen oluyorum kızlar
Mecburi sezaryen
115 muayene parası
NSt 30
80 lira markette harcadık
Haydi hayırlısı olsun sağlıkla kucaklayın bebişi

Bebek rızkı ile gelir inş bereketini görürsün annesi
Ona hic şüphem yok oğlumuzu gayet güzel eksiz büyütuyoruz çok şükür
Inşallah sağlıcakla doğsun en iyi şekilde bu minnoşuda büyüturuz insallah
Şu an sadece nasıl olduğunu merak ediyorum günler geçmiyor sanki.Hayirlisiyla kalp atışını duyup sağlıklı olduğunu ogrensek biraz daha rahatlayacağım.

Bende geçen hafta doktora gittim ya sanki doktora gidişimin üzerinden 1 sene geçmiş gibime geliyor

Bende geçen hafta doktora gittim ya sanki doktora gidişimin üzerinden 1 sene geçmiş gibime geliyor
Görmek istiyosun hep senin az kaldı zaten bikac ay sonra kucagında inş.bu arada doktor bizede kız dedi içimede doğuyodu çok mutlu oldum eşim video cekicekti ekrana bakakaldı hareket ediyor bu diyoreve geldik anası gibi kıpır kıpır diyor

Hahahha daha neler yapacak o . Bu sefer hiç birşey göremedik vallahi kollarıyla tüm gücüyle kendini kapatmıştı yüzünü filan. Doktor baya çaba sarf etti bir gram kımıldamadı oğlan hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı kucağınıza aldırsın

Benimde bahsetmiştim ya kanama alanı vardı nasıl üzülüyodum ilk muayenemde gördük kalp atışını sonra takıntım kanama alanı o da bitti göğüs hassasiyetim yok niye yok ben anladımki yok hep düşünülüyor bir sonraki evre meryem suresini ve inşirahı oku bol bol inş hepsini sırasıyla yasarız

Amin hiç durmuyor 6lı ultrason verdi hepsi farklı eşim 6.3 cm sürekli hesap yapıyor şu kadar diyearkadasım tatlı yiyince hareketleniyor diyor bir dahakine onu mu denesen.seninki büyüdü tabi artık yüzünü gözünü kapatıyor

O gün kan verecektim ondan karnım açtı su içmemiştim filan ayakları oynuyor tekme filan ama yüzünü açmıyordu . Bir arkadaşımın doğumuna 1 ay var hiç göremediler yüzünü bi resim atmış bebeğin tırnakları bile görünüyor yüzünü elleri ile kapatmış bizimki 32 cm oldu büyüdük baya . Eve gelince metre ile 32 cmin görüntüsüne baktık nasıl diye

Ne kötü inat bebiş doğunca anacığı tanıyamıycakbiz yolun basındayız ama kocaman göbegim oldu kız kendini göstetmeyi sevicek gibi.bugün idarecilerimizden biri yerine birini yetiştirelim sen gidene kadar diye dert yanıyordu

Hahaha o kadar mı ya iç karnın darsa hızlı belli olmuş olabilir benim vücudum 34 beden hala şortlarıma giriyorum karnım 44 sanki göbekten kapanmaz oldu

Hahaha o kadar mı ya iç karnın darsa hızlı belli olmuş olabilir benim vücudum 34 beden hala şortlarıma giriyorum karnım 44 sanki göbekten kapanmaz oldu
Benimde 34 bedeni daraltıyodum şimdi pantolonlarım olmuyor.doktor kotu önermiyorum dedi bu arada bikac pantolon alırım.göbekten olmuyor bişey kac cmsin sen bu kadar şişko duruyom diyorum

Bende hiç göremedim yüzünü hic gostermiyodu oglum . Kizlar sizden etkileniyorum iki günde bi hamile olduğumu görüyorum ruyamda ya aslında ben hamileliği cok sevmiştim ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…