- 6 Aralık 2018
- 2.884
- 5.501
- 158
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #43.861
O zaman inş birde kız olur hamileliği seven anneliği nasıl sevmiştir kim bilirBende hiç göremedim yüzünü hic gostermiyodu oglum . Kizlar sizden etkileniyorum iki günde bi hamile olduğumu görüyorum ruyamdaya aslında ben hamileliği cok sevmiştim ☺
Hamileliği bende sevdimBende hiç göremedim yüzünü hic gostermiyodu oglum . Kizlar sizden etkileniyorum iki günde bi hamile olduğumu görüyorum ruyamdaya aslında ben hamileliği cok sevmiştim ☺
hayırlısıyla kavus bebegıne insAllah canım sancın cıktımı nstde korkma hıc her sey olur Allahın ıznıyleSelam
13:30 da hastanedeydik..
16:00 da ayrıldık
İki defa NSt ye bağlandım
Pazartesi sezaryen oluyorum kızlar
Mecburi sezaryen
115 muayene parası
NSt 30
80 lira markette harcadık
Hamileliği cok sevdim sadece bize özeldi ya oglumla. haraket etmesi felan cok mucizevi bisey. Ama dogumum cok zordu suni sancıyla. Oglum 2 yıl uyumadi. Gaz reflu herşey vardiO zaman inş birde kız olur hamileliği seven anneliği nasıl sevmiştir kim bilir
Canim gule gule kullan.Kızlar 10 grm bilezik aldım 2.600
Çeyrek de 450 idi
Canım noldu ki neden mecburiymisSelam
13:30 da hastanedeydik..
16:00 da ayrıldık
İki defa NSt ye bağlandım
Pazartesi sezaryen oluyorum kızlar
Mecburi sezaryen
115 muayene parası
NSt 30
80 lira markette harcadık
Sağol canım teşekkürlerCanim gule gule kullan.
Altin tekrar yukseldi aksama dogru
Sağol canım, Allah razı olsunhayırlısıyla kavus bebegıne insAllah canım sancın cıktımı nstde korkma hıc her sey olur Allahın ıznıyle
Çok teşekkür ederimselamlar, iyi aksamlar herkese.hepinizin yeni birikimleri hayirli olsun..
Sevgiyeyolculuk hakkinizda hayirlisi olsun.. en saglikli en kolay sekilde kavusun gerisi muhim degil..cok az kalmis, en heyecanli gunleriniz ne guzel :) masallah.. biz de buradan hayirli haberlerini bekliyor olacagiz ins
Sağol canımSevgiyeyolculuk hayirli olsun canim .
Alya86 hayirli olsun canim.
Hepimizin bebisleri saglikli olsun bizler saglikli olalim.
Baska birsey istemiyorum.
Doktora gittik bebek haftasina gore kilolu.
Sonra riskli gebelik bolumune girdim.
Iyice bakildi olculdu. Sadece 1 hafta onden gidiyormus. Benim oglum da iri dogmustu zaten.
Ntsye girdim. Sanci cikmadi .
Devlet hastanesinde yaptirdim para odemedim
Çatı darlığından dolayıCanım noldu ki neden mecburiymis
Canım özelden yaziyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?