Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bende hiç göremedim yüzünü hic gostermiyodu oglum . Kizlar sizden etkileniyorum iki günde bi hamile olduğumu görüyorum ruyamda ya aslında ben hamileliği cok sevmiştim ☺
O zaman inş birde kız olur hamileliği seven anneliği nasıl sevmiştir kim bilir

Bende hiç göremedim yüzünü hic gostermiyodu oglum . Kizlar sizden etkileniyorum iki günde bi hamile olduğumu görüyorum ruyamda ya aslında ben hamileliği cok sevmiştim ☺
Hamileliği bende sevdim tek sorun bazen akşam yemeğini fazla kaçırınca karnım sertleşiyor onu sevemiyorum

Selam
13:30 da hastanedeydik..
16:00 da ayrıldık
İki defa NSt ye bağlandım
Pazartesi sezaryen oluyorum kızlar
Mecburi sezaryen
115 muayene parası
NSt 30
80 lira markette harcadık
hayırlısıyla kavus bebegıne insAllah canım sancın cıktımı nstde korkma hıc her sey olur Allahın ıznıyle

Sevgiyeyolculuk hayirli olsun canim .
Alya86 hayirli olsun canim.
Hepimizin bebisleri saglikli olsun bizler saglikli olalim.
Baska birsey istemiyorum.

Doktora gittik bebek haftasina gore kilolu.
Sonra riskli gebelik bolumune girdim.
Iyice bakildi olculdu. Sadece 1 hafta onden gidiyormus. Benim oglum da iri dogmustu zaten.

Ntsye girdim. Sanci cikmadi .
Devlet hastanesinde yaptirdim para odemedim

ah kızlar hamileliği söylemıssınız gercekten benim içinde cok ama cok guzeldi.bi lekelenme harici hiç sorunsuz bir hamilelik gecırdım cok sukur ne midem bulandı ne yandı hiç,oglusum o kadar rahatmıski 41.hafta bıtıyorken geldi sımdı bakınca o kadar duygulanıyorum ki 2ay evvel karnımdaydın dıyorum Rabbim kimseye aratmasın.

O zaman inş birde kız olur hamileliği seven anneliği nasıl sevmiştir kim bilir
Hamileliği cok sevdim sadece bize özeldi ya oglumla. haraket etmesi felan cok mucizevi bisey. Ama dogumum cok zordu suni sancıyla. Oglum 2 yıl uyumadi. Gaz reflu herşey vardi gözüm korktu açıkçası bidaha düşünemiyorum

Gelelim harcamalara.
Oglumun okuluna 100 tl kitap parasi
Lastik tamiri 30 lira.
Silecek 40 lira.
Park sensoru monte 50 lira(cihazi 50 liraya almistik)
Manav 45.
Ben hesaplayamadim

Ayrica rot balans yapilacakmis.
Sadece bu kaldi insallah.150 lira butce var insallah fazla tutmaz.

Ekimde yag kontrolu. Kasimda muayene var arabanin.

Çok teşekkür ederim

Sağol canım
İnşallah sende hayırla sağlıkla kucağına alırsın

Yarın akşam çaya misafir geliyor geçen akşam hoşgeldinize gittiğimiz aile bize gelmek istediler . Diğer aile de bunlarla görüşmeyi kesme kararı almışlar ev sahibi misafir kadının çayını doldurmamış misafir geldi kalkıp almış ( ki yalan kadın 40 kere ben doldurayım dedi ) ev sahibinin oturuşunu beğenmemişler . Sürekli benimle sohbet etmiş diğer kadınla sohbet etmemiş gibi gibi sebeplerden dolayı görüşmeyeceklermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…