Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Okuyacağm canım inşallah,
Sağol güzel dileklerin için

Sabah kahvalti yapmadan Gaziantep günlerine gittik yedik içtik
Kuru patlıcan,biber,kabak aldık
Bir kaç bir şey daha aldık
Toplam da 210 TL gitmiş
Gaziantepe gitmeden lezzetleri tatmış olduk dedik :)
Bir an mesajını eksik okudum Gaziantepe gidip geldniz sandım:)
Gaziantep ürünleri candır
Afiyet olsun

Canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için

Kızlar sabah simit ve tahinli aldık 12 tl markettende kahve , sarımsak , fanta ( eşim içmek istiyormuş) 10 tl . Sütçüden 6.5 tl süt aldık yoğurt mayaladım . Akşama kahvaltılık birşeyler yiyeceğiz ve evden çıkmayıp masterchef izleyeceğiz . Dün eşim beni sinirlendirdiği için protesto ediyorum öyle Ordu eviymiş avm miş çarşıymış bitti . Dün ben turşu yapıyorum diye tartışma yarattı kendi kendine ağlattı beni şimdi de bebek hareket ediyor mu diyor yooo diyorum dün sinirlendi ya protesto ediyor herhalde diyorum

Kızlar merhaba, gurubunuuz süper bi kaç gündür bakıyorum pure hazel favorimsin, benim de böyle hesaplı davranmaya ihtiyacım var zira eşim çok rahat harcama konusunda asla hesap kitap yapmaz, ikimiz de çalışıyorz ama ipin ucu çoktan kaçtı... Sizi okuya okuya bugün yeni kararlar aldım tasarrufa başlayıp biraz birikim yapmak istiyorum, normalde bugün yemeğe çıkacaktk avm tabi oraya gitmişken alışveriş her seferinde en az 400-500 lira gidiyor çocuk da olunca, bugün yemek evde dışarı sadece çay içmeye çıkıp avm ye gitmeyeceğim zaten bi ihtiyaç yok hadi bismillah bakalım neler yapabileceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…