- Konu Sahibi pure hazel
-
- #44.061
İçiyorum ama yeterli gelmiyor galibaAnladım canım o zaman günde bi tane soda da içmelisin çok rahatlatıyor
39 hafta canımCanim kac haftalikken sezeryan oluyorsun bu dirumda
Kavrulmuş besin değeri gidebilliyor, çiğ tavsiyemdrAaa bizde bu ara kabak çekirdeği çitiyorurz ama kavrulmuş kavrulmamış olana bakayım bari
Okuyacağm canım inşallah,Sevgiyeyolculuk duanın çok faydası oluyor okuyabiliyorsan doğumdan önce Meryem suresi oku ikinci doğumum da çok korkarak girdim ama gülerek çıktım çok şükür oğlumu görünce sevinçten ağladım sadece inşallah sağlıcakla ve kolaylıkla atlatırsınız sizde
Bir an mesajını eksik okudum Gaziantepe gidip geldniz sandım:)Sabah kahvalti yapmadan Gaziantep günlerine gittik yedik içtik
Kuru patlıcan,biber,kabak aldık
Bir kaç bir şey daha aldık
Toplam da 210 TL gitmiş
Gaziantepe gitmeden lezzetleri tatmış olduk dedik :)
Benimki kiz.39 hafta canım
Pürecim artık mecburi sezeryanları 38 hafta değil 39 hafta da alıyorlar diye biliyorum.. bebeğin ciğerleri tam gelişsin diye..Benimki kiz.
38. Haftada olur insallah saglicakla.
Kuzenimin ilk bebeği erkekti sezeryanla doğdu.. ikincisi kız, 39 hafta da aldılarBildigim sezeryanlarda kiz bebekleri 38. Haftada aliyorlardi.
Dün haberlerde gördük gidelim dedikBir an mesajını eksik okudum Gaziantepe gidip geldniz sandım:)
Gaziantep ürünleri candır
Afiyet olsun
Canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin içinBence esin olmasa bile belden uyusmali tercih et.cok güzel bir duygu.ben 2 defa sezeryan oldum belki de en güzel yanı bebeğini görmen hemen yanağını yanağına degdiriyor hemşire. Bebekle ilgili ne soylense duyuyorsun. Bebeği ilacladiklari yerde kızım kadınların elinden almış duş başlığı gibi birşeyi şarkıcı olacak bu belli falan diyip gulustuler fotoğraflar da güzel ani göbek bagimiz varken cekilen çok güzel. Ahh ah Allah kolaylik versin inşaallah canım benim sabah aç gideceksin unutma sakin bir lokma bile yeme içme lavman yapılıyor yoksa.sondayi uyusturunca taksinlar bunu unutma söyle .gobusunde bir dalgalanma hissedersen anla bebis doğdu .hadi hayirla sağlıkla kucağına al kuzunu
BEnim kız 37+1 de olduBenimki kiz.
38. Haftada olur insallah saglicakla.
oy masAllah kuzuya 3ay var aramızda demekki teyzesi biz de 19unda 2aylık olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?