- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #44.081
Merhaba hoşgeldiniz.Kızlar merhaba, gurubunuuz süper bi kaç gündür bakıyorumpure hazel favorimsin, benim de böyle hesaplı davranmaya ihtiyacım var zira eşim çok rahat harcama konusunda asla hesap kitap yapmaz, ikimiz de çalışıyorz ama ipin ucu çoktan kaçtı... Sizi okuya okuya bugün yeni kararlar aldım tasarrufa başlayıp biraz birikim yapmak istiyorum, normalde bugün yemeğe çıkacaktk avm tabi oraya gitmişken alışveriş her seferinde en az 400-500 lira gidiyor çocuk da olunca, bugün yemek evde dışarı sadece çay içmeye çıkıp avm ye gitmeyeceğim zaten bi ihtiyaç yok hadi bismillah bakalım neler yapabileceğim
Canim birikim hedefin var mi.Kızlar merhaba, gurubunuuz süper bi kaç gündür bakıyorumpure hazel favorimsin, benim de böyle hesaplı davranmaya ihtiyacım var zira eşim çok rahat harcama konusunda asla hesap kitap yapmaz, ikimiz de çalışıyorz ama ipin ucu çoktan kaçtı... Sizi okuya okuya bugün yeni kararlar aldım tasarrufa başlayıp biraz birikim yapmak istiyorum, normalde bugün yemeğe çıkacaktk avm tabi oraya gitmişken alışveriş her seferinde en az 400-500 lira gidiyor çocuk da olunca, bugün yemek evde dışarı sadece çay içmeye çıkıp avm ye gitmeyeceğim zaten bi ihtiyaç yok hadi bismillah bakalım neler yapabileceğim
Hoş buldumMerhaba hoşgeldiniz.
Guzel yazilariniz icin tesekkurlr
Vardır daha uygun fiata, hem otomotik vites hem güzel, baktınız mı internette satlik ilanlarına, yoksa yakından mı almak istiyorsunuzKızlar eşimle bugün araba için kredi meselesini masaya yatırdık. 70 bin cekersem 10 bin de babama vereceğim.5 binle de kartı kapatacagim .Eski arabamızda 20 bin ancak eder.75 ile de alınabilecek güzel bir otomotik vites zor gibi.Kaynimin 2015 Toyoto Auris ara a var daha 30 binde. 90 bine ya da 85 e satabilir böyle iyi araçlara gücümüz yetmiyor
.En iyisi dedik önce babamın 10 binini Ocak a kadar ödeyelim sonra bakarız.
Belki ötv indirimi vs olur araba piyasası biraz düşer şimdi çok yüksek ya iyi bir araba en az 100 bin otomotikse
Canim ocak ayını bekleyeceğiz kaynım bize söz verdi ama bakalım yine de ne olu ne olmazVardır daha uygun fiata, hem otomotik vites hem güzel, baktınız mı internette satlik ilanlarına, yoksa yakından mı almak istiyorsunuz
Hayirli olsun canim. 70 bin krediyi araba icin mi cekeceksinCanim ocak ayını bekleyeceğiz kaynım bize söz verdi ama bakalım yine de ne olu ne olmaz
arabası tertemiz 33 binde 85 e anlaştık
Merhaba, hoş geldinizKızlar merhaba, gurubunuuz süper bi kaç gündür bakıyorumpure hazel favorimsin, benim de böyle hesaplı davranmaya ihtiyacım var zira eşim çok rahat harcama konusunda asla hesap kitap yapmaz, ikimiz de çalışıyorz ama ipin ucu çoktan kaçtı... Sizi okuya okuya bugün yeni kararlar aldım tasarrufa başlayıp biraz birikim yapmak istiyorum, normalde bugün yemeğe çıkacaktk avm tabi oraya gitmişken alışveriş her seferinde en az 400-500 lira gidiyor çocuk da olunca, bugün yemek evde dışarı sadece çay içmeye çıkıp avm ye gitmeyeceğim zaten bi ihtiyaç yok hadi bismillah bakalım neler yapabileceğim
Evet canim kaynımın aracı temiz diye çekerimHayirli olsun canim. 70 bin krediyi araba icin mi cekeceksin
Şuan için ilk hedef kredi kartlarını kapatmak 10 bin civarı borç var o kapanana kadar harcamaları azaltmak ilk hedef kapandıktan sonra da aylık cumhuriyet alayım diyorumCanim birikim hedefin var mi.
Aylik biriktirebildigin bir tutar var mi
Canım benim 4 cm açılmam vardi varmis yani nts de çıkmadı rutin kontrol icin gitmiştik ben biraz sancim var demistim öyle kontrol etmişti doktorUtu yaptim 3 parca belim koptu.
Banyo yaptim.
Oglani banyo yaptirdi esim.
Yarin giyeceklerimizi hazirladik.
Yoruldum off. Bebek sanci veriyor bu aralar . Cuma gunu ntsde birsey cikmadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?