Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Merhaba hoşgeldiniz.
Guzel yazilariniz icin tesekkurlr

Canim birikim hedefin var mi.
Aylik biriktirebildigin bir tutar var mi

Kaşar peyniri 500 gram, muz,siyah zeytin 400 gr,domates,patlıcan,streç film, camasir suyu,1kilo dolmalık pirinç,tereyağı 500 gram,mayonez,ekmek. Toplam 95 tl tuttu.

Bunun dısında oglumu parka götürdüm. Eve gelince aldıklarimi yerlestirip evi süpürdüm.

Birazdan toz alacağım ve cam önlerini alacağım simdi biraz dinleniyorum.

Akşam eşim geç gelecek o yüzden yemek yapmadım evdeki parça yemekler bana ve oğluma yeter.

Merhaba canlar, eşim abisine arabasını bize satmasını söylemiş
.
Toyoto Auiris 2015 trafiğe çıkış otomotik 1.6 motor boyasız darbesiz 33 bin km lpgli.
Kendisi engelli olduğu için 2020 Ocakta aracını yenileyecek bir aksilik çıkmadıkça.
Biz 85 bin verdik dedik o da tamam dedi.

Markete bugün gittik sebze meyve ekmek aldık 40 tl harcadık.
Findikli,cevizli irmik helvası kavurdum komşuya geçmiş olsuna giderken getirdim.
Başka bir komşumda mısır getirdi bana yeni pisirmis sicak sicak,koyden gelmis pazarda satılanlar bunun yanında hiç iyi değil.

Vardır daha uygun fiata, hem otomotik vites hem güzel, baktınız mı internette satlik ilanlarına, yoksa yakından mı almak istiyorsunuz

Merhaba, hoş geldiniz

Dün ve bugün hiç para harcamadım
Yarın market ve manav harcamam olur
Erzak dolabını yerleştirdim kabuklu fındık vardı boceklenmis, birazını kırdık, kalanı güneşe koydum.
10 kavanoz domates konservesi, 7 kavanoz biberli domates konservesi yerleştirdim, minik kavanozlarda soslarım, turşular var.
Iki küçük paket çay buldum , 2kg kadar bal buldum, gömü bulmuş gibi hissettim

Son düzenleme:
Canim birikim hedefin var mi.
Aylik biriktirebildigin bir tutar var mi
Şuan için ilk hedef kredi kartlarını kapatmak 10 bin civarı borç var o kapanana kadar harcamaları azaltmak ilk hedef kapandıktan sonra da aylık cumhuriyet alayım diyorum

Benim de 15 e yakın konserve menemen
7 fasulye
Bir kaç çeşit reçel
Karnıyarıklık patlıcan bi kasa kadar
Köz biber yarım çuval :)
Salça ve bakliyatlar turşu hazır
Evde şuan eksik yok.
Bugün ekmek ve bi kaç atıştırmalık 21 tl

Utu yaptim 3 parca belim koptu.
Banyo yaptim.
Oglani banyo yaptirdi esim.
Yarin giyeceklerimizi hazirladik.
Yoruldum off. Bebek sanci veriyor bu aralar . Cuma gunu ntsde birsey cikmadi.
Canım benim 4 cm açılmam vardi varmis yani nts de çıkmadı rutin kontrol icin gitmiştik ben biraz sancim var demistim öyle kontrol etmişti doktor bide dogum hikâyelerim hic bitmiyo benim ya herkese anlatiyom askerlik anısı gibi

Bugün evi temizledim. Cook yorgunum bende alisverise gittik fındık ezmesi ekmek reçel salam peynir baya dis macunu kefir bi kaç abur cubur 210 lira tuttu. Oglum bide bi oyuncak gordu şato anne bak cami diyo orda ki adamda hemen o kızlar icin felan dedi birakti garibim oyun hamuru seti alacaktim yemin ederim migros ta 300 liraydi ya alamadık tabi hic bi zamanda alamayız heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…