- 11 Mart 2013
- 33.717
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.108
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #44.021
biz bu şekilde istedik pure daha kısada tutabilirdik sıkıntı yok o konudaGelire gore bu fiyati veriyorlar degil mi. Mesela siz atiyorum 2500 lira odeyebilirsiniz aylik ama bordroya bakip belirleniyor degil mi ne kadar odeyebileceginiz
minies migrosun kendi bezi.ben de ogluma alıyorum arasıra 26tl paketi 4numarasinin icinde 44tane var..bazen migrosta 2.ürün %50 indirimi de oluyoMinies nerde satliyor kizlar. Tanesi kaca geliyor.
Bende sudocream kullandim. Pisik sorunuz birkac kez ancak olmustur.
Sudocream harika
Yok canım Molfix slepy canbebe gibi farklı markalar da kullandım ama arasında en çok bu hoşuma gitti bundan devam ediyoruzDoğduğundan beri mi bu bezi kullanıyorsun, yoksa sonra mı geçtin
Migros 2 numara 60 tane 26,50Minies nerde satliyor kizlar. Tanesi kaca geliyor.
Bende sudocream kullandim. Pisik sorunuz birkac kez ancak olmustur.
Sudocream harika
pişiği önlemenin yolu sık sık bez degıstırmekten gecıyor bence canım ben valla acımıyorum beze.kakalı olan zaten hemen de az çiş yapmıs olsa da sık sık degısıyorum ıster ıstemez cocuk rahatsız olur cunku.zaten sadece anne sütü olunca buyudukce cok sık kaka yapmıyolarmıs ek gıda ısın ıcıne gırınce degısıcekmişNe güzel inşallah bizm de kullanmamıza gerek kalmaz
En iyi pişik krem listesinde sudocrem de vardı, içerik bakımdan mustela %98 doğal içerik olduğu için onu aldım.
Doğru söylüyorsun canım, yengem bebek hemşiresi o da bazen günde 20 defa bile olsa bez değiştrmen gerekebilir demişti, bebek pişik olmaması için.. yeğenim 2 yaşında Maşallah daha hiç pişik olmadıpişiği önlemenin yolu sık sık bez degıstırmekten gecıyor bence canım ben valla acımıyorum beze.kakalı olan zaten hemen de az çiş yapmıs olsa da sık sık degısıyorum ıster ıstemez cocuk rahatsız olur cunku.zaten sadece anne sütü olunca buyudukce cok sık kaka yapmıyolarmıs ek gıda ısın ıcıne gırınce degısıcekmiş
bebısın kac aylık oldu suveybeMigros 2 numara 60 tane 26,50
3 numara da 50 tane var aynı fiyat
Biz şuan 4 numaraya geçtik 44 tane var
masAllah canım,bız de oyle oluruz umarım,ya ben bazen görüyorum dıkkatımı cekıyor cocuktan torba gıbı sarkıyor bez degısmıyorlar yazık gunah yaniDoğru söylüyorsun canım, yengem bebek hemşiresi o da bazen günde 20 defa bile olsa bez değiştrmen gerekebilir demişti, bebek pişik olmaması için.. yeğenim 2 yaşında Maşallah daha hiç pişik olmadı
Bunları dikkate alıcağm canım..masAllah canım,bız de oyle oluruz umarım,ya ben bazen görüyorum dıkkatımı cekıyor cocuktan torba gıbı sarkıyor bez degısmıyorlar yazık gunah yanidoktor bıze sey dedı sadece anne sutu alan bebekler on güne kadar kaka yapmayabılır korkmayın dedi,ama çiş yapmıyorsa o sıkıntı.
Bence esin olmasa bile belden uyusmali tercih et.cok güzel bir duygu.ben 2 defa sezeryan oldum belki de en güzel yanı bebeğini görmen hemen yanağını yanağına degdiriyor hemşire. Bebekle ilgili ne soylense duyuyorsun. Bebeği ilacladiklari yerde kızım kadınların elinden almış duş başlığı gibi birşeyi şarkıcı olacak bu belli falan diyip gulustuler fotoğraflar da güzel ani göbek bagimiz varken cekilen çok güzel. Ahh ah Allah kolaylik versin inşaallah canım benim sabah aç gideceksin unutma sakin bir lokma bile yeme içme lavman yapılıyor yoksa.sondayi uyusturunca taksinlar bunu unutma söyle .gobusunde bir dalgalanma hissedersen anla bebis doğdu .hadi hayirla sağlıkla kucağına al kuzunuGünaydın Kızlar
Çok heyecanlıyım, yarın ameliyat olacağım için..
Bir kaç gecedir doğru dürüst uyuyamıyorum..
hem heyecan, hem korku, hem endişe ve mutluluğu bir arada yaşıyorum..
Sezeryan epidural mı yoksa genel mi olucak anestezi doktoru bana bir kaç tahlilden sonra söyleyecek, eğer kararı bana bırakırsa eşim girerse ameliyata epidural diyeceğim. Girmek istemzse genel diyecğm..
Rabbi yesir i oku bol bolGünaydın Kızlar
Sezeryan epidural mı yoksa genel mi olucak anestezi doktoru bana bir kaç tahlilden sonra söyleyecek, eğer kararı bana bırakırsa eşim girerse ameliyata epidural diyeceğim. Girmek istemzse genel diyecğm..
gunaydın canım arkadasa katılıyorum bence de epıdural tercıh et amelıyattan cıkınca ayılma surecın olmaz bebegını kolay emzırırsın dogar dogmaz görürsün hepsı mucızeGünaydın Kızlar
belden iğne ile oldu 3 sezeryanim sırt agrım çok oldu doktorlar genelde onu tercih ediyorlar sağlıkla kovusursun inşallah canım bebeğineGünaydın Kızlar
Cnm bir de bebek hareketlenince bu marka iyiymiş yanında esnek kısmı var sanırım.yürürken de rahatmış. Sleepy de yok ,bebek yürümeye başlayınca bacak arasında hareketi engelliyor. Arkadaşım da sleepy i stok yapmış kullanmak zorunda kalmış bebek bacakları ayrık yürüyor. Bir şey de diyemedim stok yaptım alamam deyince.Bebek bezinde minies kullanıyoruz hem uygun,hem ince hemde yumuşak sızdırma da olmadı pisikte yapmadı beze çok para vermek istemeyenlere tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?