- 25 Aralık 2016
- 5.344
- 11.771
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #44.041
Canım rabbim hayırlı Doğum nasip etsin inşallahhGünaydın Kızlar
Çok heyecanlıyım, yarın ameliyat olacağım için..
Bir kaç gecedir doğru dürüst uyuyamıyorum..
hem heyecan, hem korku, hem endişe ve mutluluğu bir arada yaşıyorum..
Sezeryan epidural mı yoksa genel mi olucak anestezi doktoru bana bir kaç tahlilden sonra söyleyecek, eğer kararı bana bırakırsa eşim girerse ameliyata epidural diyeceğim. Girmek istemzse genel diyecğm..
Sağol canımbelden iğne ile oldu 3 sezeryanim sırt agrım çok oldu doktorlar genelde onu tercih ediyorlar sağlıkla kovusursun inşallah canım bebeğine
Canım teşekkür ederimCanım rabbim hayırlı Doğum nasip etsin inşallahh❤❤❤
Hem genel hem epidural olmuş biri olarak söylüyorum kesinlikle epidural
İnşallah canımSevgiyeyolculuk bol bol dua et dogumda da her sey cok guzel olacak ınsAllah ayy 2ay evvel geldı aklıma bı hıslendım
Bol bol dua et canım rabbi esir i oku kolay Doğum için inanıyorum herşey çok güzel olacak bizim içinde dua et olur mu sağlıkla kucaklayalım . Bende son 3 aya giriyorum ve çok hızlı geçti sanki korkuyorum biraz garip şekilde herşey iyi olsun .İnşallah canım
Sağol güzel dileklerin için
Sağol canımm, güzel mesajın içinBol bol dua et canım rabbi esir i oku kolay Doğum için inanıyorum herşey çok güzel olacak bizim içinde dua et olur mu sağlıkla kucaklayalım . Bende son 3 aya giriyorum ve çok hızlı geçti sanki korkuyorum biraz garip şekilde herşey iyi olsun .
Valla bende bugün sabah allahım son 3 e geldik dedim kendi kendime Işık’lar söndü birazSağol canımm, güzel mesajın için
Ederim tabiiRabbim hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin, bebeklerimizi hayırla sağlıkla kucağmızs almayı nasip etsin
O kadar çabuk geçti ki, bende hala inanamıyorum
Birde son güne gelince kim bilir nasıl olucakValla bende bugün sabah allahım son 3 e geldik dedim kendi kendime Işık’lar söndü biraz
O zaman güzel olur kavuşma heyecanıBirde son güne gelince kim bilir nasıl olucak
Bir ara benim öyleydi, hatta ağrısından uyuyamadım, iç kabak çekirdeği tükettim geçti hemen çiğ olan amaO zaman güzel olur kavuşma heyecanışimdi ben bacağıma girip çıkamayan krampı düşünüyorum . Ya herşey çok iyi hiç hamile gibi değilim tek sorun kramp . Böyle bacağımın kasları kısa geliyor çekiyor sanki
Canim kac haftalikken sezeryan oluyorsun bu dirumdaBir ara benim öyleydi, hatta ağrısından uyuyamadım, iç kabak çekirdeği tükettim geçti hemen çiğ olan ama
Aaa bizde bu ara kabak çekirdeği çitiyorurz ama kavrulmuş kavrulmamış olana bakayım bariBir ara benim öyleydi, hatta ağrısından uyuyamadım, iç kabak çekirdeği tükettim geçti hemen çiğ olan ama
Canım magnezyum kullanıyor musun çok iyi geliyor krampaAaa bizde bu ara kabak çekirdeği çitiyorurz ama kavrulmuş kavrulmamış olana bakayım bari
Normalde kullanıyordum aile hekimi dozunu yanlış yazmış günde 1 tane yazmış kendi doktorum 2 demişti . Şuan ilaç elimde var görünüyor o yüzden almadım yine ilaçsız kaldım ondan böyle oldumCanım magnezyum kullanıyor musun çok iyi geliyor krampa
Anladım canım o zaman günde bi tane soda da içmelisin çok rahatlatıyorNormalde kullanıyordum aile hekimi dozunu yanlış yazmış günde 1 tane yazmış kendi doktorum 2 demişti . Şuan ilaç elimde var görünüyor o yüzden almadım yine ilaçsız kaldım ondan böyle oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?