Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Herkeseee günaydın bugün öğlen annem ve babam yemeğe geliyorlar
Menümüz
Çorba
Tepsi kebabı (buzluktan kıyma çıkardım)
Yeşil salata
Zeytinyağlı Enginar ve az bamya (dün zeytinyağlıları pişirdim)
İrmik helvası dondurma :)
BirAzdan kahvaltı yaparız sonra biraz ev toparlarım
Dün düğünden geldim (başka şehirdeyseniz düğün yorumcuydu) sütçü sütü getirmiş,sütü kaynatacaktım 3 kiloluk şişe elimden düştü bütün mutfak süt oldu. Hem temizledim hem sinirim bozuldu . Şişeyi hemen kaldırdım 1 kilosu çöp oldu. BirAzdan mayalarım.

Günaydın mutlu pazarlar herkese
Cuma gününden beri 0 sıfır harcama
Tabi dönüşüm muhteşem olacak gibi Çarşamba kontrolümüz var muayene ücreti ödeyeceğiz 50 tl inşallah herşey yolundadır.
Yarında iğneye gideceğiz yine dönüşte markete uğrarız ama çok harcamamaya gayret edeceğim.Maas gününe 10 gün var ve bu ay maaşımın yarışı sgk dan ödenecek raporlu olduğum için ne zamanları ödeme yapılıyor onuda hiç bilmiyorum.En son 10 yıl önce böyle raporlu olmuştum unuttum süreci.Zaten de kanun hep değişiyor.

Canım rabbim hayırlı Doğum nasip etsin inşallahh
Hem genel hem epidural olmuş biri olarak söylüyorum kesinlikle epidural

İnşallah canım
Sağol güzel dileklerin için
Bol bol dua et canım rabbi esir i oku kolay Doğum için inanıyorum herşey çok güzel olacak bizim içinde dua et olur mu sağlıkla kucaklayalım . Bende son 3 aya giriyorum ve çok hızlı geçti sanki korkuyorum biraz garip şekilde herşey iyi olsun .

Sağol canımm, güzel mesajın için
Ederim tabii Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin, bebeklerimizi hayırla sağlıkla kucağmızs almayı nasip etsin
O kadar çabuk geçti ki, bende hala inanamıyorum

Valla bende bugün sabah allahım son 3 e geldik dedim kendi kendime Işık’lar söndü biraz

Birde son güne gelince kim bilir nasıl olucak
O zaman güzel olur kavuşma heyecanı şimdi ben bacağıma girip çıkamayan krampı düşünüyorum . Ya herşey çok iyi hiç hamile gibi değilim tek sorun kramp . Böyle bacağımın kasları kısa geliyor çekiyor sanki

Bir ara benim öyleydi, hatta ağrısından uyuyamadım, iç kabak çekirdeği tükettim geçti hemen çiğ olan ama

Canım magnezyum kullanıyor musun çok iyi geliyor krampa
Normalde kullanıyordum aile hekimi dozunu yanlış yazmış günde 1 tane yazmış kendi doktorum 2 demişti . Şuan ilaç elimde var görünüyor o yüzden almadım yine ilaçsız kaldım ondan böyle oldum

Normalde kullanıyordum aile hekimi dozunu yanlış yazmış günde 1 tane yazmış kendi doktorum 2 demişti . Şuan ilaç elimde var görünüyor o yüzden almadım yine ilaçsız kaldım ondan böyle oldum
Anladım canım o zaman günde bi tane soda da içmelisin çok rahatlatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…