Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Sagolsun okuldan arkadas yapti kucuk bir tencere getirdi benim icin.
Evde hazir olanlardan yaptim.
Bir de bugun geldi okula hepimiz icin.
Bu yil yapip dagitmadim ben. Kimse de dagitmadi apartmanda
Afiyet olsun bende cumartesi yapıp dağıttm özellikle hamile arkadaşlara ulaşırdm ya bekledim biri getrmeyince iş başa düştü

aşure delisiyimm bi hafta önceden başladım aşure aşure diye
evde hayatta yapamam elimden gelmez
belediye dağıtıyodu onu gördüm gittim hemen açılışı orda yaptım
sonra iş yeri dağıttı havalara uçtum
son olarak hiç beklenmedik şekilde komşu getirdi komşumuz olduğunun bile farkında değildik

güzel kapattım bu dönemi bol kalorili ama değer ohh

Toplam 130 bin lira civarinda olan borcumuzun yarisini kapatmaya karar verdik. Bankaya gittim sabah birikim hesabından para cektim 65 bin tl. Eşim yarın gidip yatıracak bir aksilik olmazsa.

Çok birsey kalmadı hesapta cok üzüldüm ama yapcak bisey yok borç bir sekilde ödenmek zorunda.

Sonunda bizim olacak bisey icin borc ödemek koymuyor ama geri dönüşü olmayacak borçlar üzüyor beni. Neyse sağlık olsun diyelim.

Dönüşte markete uğradım birkaç ihtiyaç için, 37 tl tuttu.

Akşama köz patlıcan salatası, tavuk sote, arpa şehriye pilavı yapacağım.

Ne borcu vardı canım özel değilse, geri dönüşü olmayan borç deyince merak ettim. Ama ev vs ise kapatarak çok iyi etmişsin

Ne borcu vardı canım özel değilse, geri dönüşü olmayan borç deyince merak ettim. Ama ev vs ise kapatarak çok iyi etmişsin

Devrettiğimiz işyerimizin sigorta borçları canım, eşimin kendi sigortası ve ruhsat sahibinin. Ruhsat sahibi sadece isim olarak vardı eşim işletiyordu dükkanı. Zamaninda ben kendi sigortami öderim demiş ama ödememiş, şuanda da ödemeye yanaşmıyor,onun borcu da bize kaldı yani.

Aslında resmi olarak bize ait bir borç yok hepsi ruhsat sahibinin adına. Ama yıllardir dükkanı biz işlettik tabiki borc bizim. Sadece söz verdigi gibi kendi sigortasini odeseydi biz kendi borcumuzu bir sekilde oderdik zaten. Sagolsun kendi sigortasini da ustumuze yikti :)

gunaydın kızlar
sünnet için ilk muayeneye gıttık bugun minik oglusum sunnet olacak ınsAllah teyzeleri dönmeyi ögrenmeden yaptırmayı tavsıye edıyorlardı arkadaslarımın da tavsıye ettıgı bi cerraha gittik cok tatlı bi kadın ınsAllah persembe gunu yaptırıcaz, sünnet ucreti pahalı ama oğlus ıyı olsun emin ellerde olsun Allahın ıznıyle yeter

Yaaaa güne sakarlıklarla başlamış desene canı sağolsun ama nutellaya acımadım değilll
Şimdiden geçmiş olsun canım

o sakarlık büyük kızımda da var ya kırar ya döker canı sağolasıca :)

merhabalar kızlar... herkes iyi umarım

yaz tatili, kış hazırlığı, okullar derkeeen.... zaman geçiyooor:) bu yıl yorgun hissediyorum kendimi. ama umarım daha dinç, dinamik, güçlü olduğumuz bir yıl bekliyordur beni... bizleri...

pure hazel cim senin kremalı bir tavuk tarifin vardı canım rica etsem ekler misin? okuyunca kolay gelmişti nasıl olsa aklımda kalır dedim :) ama malzemeleri tam hatırlamıyorum sanırım

Oouuy oglum da 3 aylikken olmuştu yaa zaman ne çabuk geciyo. Insallah kolaylıkla atlatır minik pasaa ❤

Gecmis olsun simdiden rabbim damatliklarinida gostersin benim oglumda 50 gunluktu fitik çikti gittik narkoz alcak zaten ddik yaptırdım ikisi bir çıktı arada. iyiki yapılmış nesli bebek çabuk atlatiyo iki gün cisini yaparken ağladı az o kadar şükür atlatti

Gecmis olsun simdiden rabbim damatliklarinida gostersin benim oglumda 50 gunluktu fitik çikti gittik narkoz alcak zaten ddik yaptırdım ikisi bir çıktı arada. iyiki yapılmış nesli bebek çabuk atlatiyo iki gün cisini yaparken ağladı az o kadar şükür

Sabah kalktik oglusla kahvalti ettik mügeye baktim hiç enerjim yok sanki havalardanmı bilmiyirum ama ev perişan hale geliyo iki günde elektrik tuttum heryere paspas çekip toz aldim duş aldim bir makine renklileri actim ascam kalkip oturdum bitki cayi içiyorum az dinleniyim oğlan grip gibi ıhlamur yaptim sabah içti yeşil mercimek ve erişte pilavı yapicam aksama salata yogurt yeter bugun bi harcamam olmaz

Akşama ddim esime sütçuyu gorurse alacak 5 kilo yoksa al ddim marketten gelmiyor sütçü artik sokak ta deil bizim bura öyle yol üstü malesef sivri sinek için elektrikli kovucu alcak elimde nakit az kaldı o yüzden lazım olanları ona soyliyim

öğle yemeğine 20 tl verdim çok kötüydü allah affetsin
molada da 3 tane kurabiye aldım 1 tl verdim
akşam da sigara alcam 16 tl
sabahta 5 tl vermiştim kahvaltıya

günü 42 tlyle kapatıyorum

ay sonu yaklaştı para suyunu çekti
cebimde 135 tl kaldı

Anladım canım, evet kendi sigortasını ödeseymiş bari Allah kolaylık versin, iyiki borcu kapatacak birikim varmış aksi halde daha kötü olurdu yeniden birikir inşallah

Yaaaa güne sakarlıklarla başlamış desene canı sağolsun ama nutellaya acımadım değilll

Şimdiden geçmiş olsun canım❤❤
Oouuy oglum da 3 aylikken olmuştu yaa zaman ne çabuk geciyo. Insallah kolaylıkla atlatır minik pasaa ❤
cok tesekkurler kızlar ınsAllah kolay atlatırız sureci lokal aneztezi olacak bakalm ağlak oğlum ne yapacak oralarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…