- Konu Sahibi pure hazel
-
- #44.121
Afiyet olsun bende cumartesi yapıp dağıttm özellikle hamile arkadaşlara ulaşırdm ya bekledim biri getrmeyince iş başa düştüSagolsun okuldan arkadas yapti kucuk bir tencere getirdi benim icin.
Evde hazir olanlardan yaptim.
Bir de bugun geldi okula hepimiz icin.
Bu yil yapip dagitmadim ben. Kimse de dagitmadi apartmanda
Ne borcu vardı canım özel değilse, geri dönüşü olmayan borç deyince merak ettim. Ama ev vs ise kapatarak çok iyi etmişsinToplam 130 bin lira civarinda olan borcumuzun yarisini kapatmaya karar verdik. Bankaya gittim sabah birikim hesabından para cektim 65 bin tl. Eşim yarın gidip yatıracak bir aksilik olmazsa.
Çok birsey kalmadı hesapta cok üzüldüm ama yapcak bisey yok borç bir sekilde ödenmek zorunda.
Sonunda bizim olacak bisey icin borc ödemek koymuyor ama geri dönüşü olmayacak borçlar üzüyor beni. Neyse sağlık olsun diyelim.
Dönüşte markete uğradım birkaç ihtiyaç için, 37 tl tuttu.
Akşama köz patlıcan salatası, tavuk sote, arpa şehriye pilavı yapacağım.
Ne borcu vardı canım özel değilse, geri dönüşü olmayan borç deyince merak ettim. Ama ev vs ise kapatarak çok iyi etmişsin
Yaaaa güne sakarlıklarla başlamış desene canı sağolsun ama nutellaya acımadım değilllBugün oglumla kahvalti hazırlarken naneyi almis kavanozu döktü. Onu temizledim sonra yeni aldığım nutellayi yere düşürdü gitti nutella icim sizladisonra kek yapmıştım onu her yere döktü dün ki temizlik yalan oldu yani bugun yine yoruldum
Şimdiden geçmiş olsun canımgunaydın kızlar
sünnet için ilk muayeneye gıttık bugun minik oglusum sunnet olacak ınsAllah teyzeleri dönmeyi ögrenmeden yaptırmayı tavsıye edıyorlardı arkadaslarımın da tavsıye ettıgı bi cerraha gittik cok tatlı bi kadın ınsAllah persembe gunu yaptırıcaz, sünnet ucreti pahalı ama oğlus ıyı olsun emin ellerde olsun Allahın ıznıyle yeter
o sakarlık büyük kızımda da var ya kırar ya döker canı sağolasıca :)Bugün oglumla kahvalti hazırlarken naneyi almis kavanozu döktü. Onu temizledim sonra yeni aldığım nutellayi yere düşürdü gitti nutella icim sizladisonra kek yapmıştım onu her yere döktü dün ki temizlik yalan oldu yani bugun yine yoruldum
Oouuy oglum da 3 aylikken olmuştu yaa zaman ne çabuk geciyo. Insallah kolaylıkla atlatır minik pasaa ❤gunaydın kızlar
sünnet için ilk muayeneye gıttık bugun minik oglusum sunnet olacak ınsAllah teyzeleri dönmeyi ögrenmeden yaptırmayı tavsıye edıyorlardı arkadaslarımın da tavsıye ettıgı bi cerraha gittik cok tatlı bi kadın ınsAllah persembe gunu yaptırıcaz, sünnet ucreti pahalı ama oğlus ıyı olsun emin ellerde olsun Allahın ıznıyle yeter
Gecmis olsun simdiden rabbim damatliklarinida gostersin benim oglumda 50 gunluktu fitik çikti gittik narkoz alcak zaten ddik yaptırdım ikisi bir çıktı arada. iyiki yapılmış nesli bebek çabuk atlatiyo iki gün cisini yaparken ağladı az o kadar şükür atlattigunaydın kızlar
sünnet için ilk muayeneye gıttık bugun miv nik oglusum sunnet olacak ınsAllah teyzeleri dönmeyi ögrenmeden yaptırmayı tavsıye edıyorlardı arkadaslarımın da tavsıye ettıgı bi cerraha gittik cok tatlı bi kadın ınsAllah persembe gunu yaptırıcaz, sünnet ucreti pahalı ama oğlus ıyı olsun emin ellerde olsun Allahın ıznıyle yeter
Gecmis olsun simdiden rabbim damatliklarinida gostersin benim oglumda 50 gunluktu fitik çikti gittik narkoz alcak zaten ddik yaptırdım ikisi bir çıktı arada. iyiki yapılmış nesli bebek çabuk atlatiyo iki gün cisini yaparken ağladı az o kadar şükürgunaydın kızlar
sünnet için ilk muayeneye gıttık bugun miv nik oglusum sunnet olacak ınsAllah teyzeleri dönmeyi ögrenmeden yaptırmayı tavsıye edıyorlardı arkadaslarımın da tavsıye ettıgı bi cerraha gittik cok tatlı bi kadın ınsAllah persembe gunu yaptırıcaz, sünnet ucreti pahalı ama oğlus ıyı olsun emin ellerde olsun Allahın ıznıyle yeter
Anladım canım, evet kendi sigortasını ödeseymiş bari Allah kolaylık versin, iyiki borcu kapatacak birikim varmış aksi halde daha kötü olurdu yeniden birikir inşallahDevrettiğimiz işyerimizin sigorta borçları canım, eşimin kendi sigortası ve ruhsat sahibinin. Ruhsat sahibi sadece isim olarak vardı eşim işletiyordu dükkanı. Zamaninda ben kendi sigortami öderim demiş ama ödememiş, şuanda da ödemeye yanaşmıyor,onun borcu da bize kaldı yani.
Aslında resmi olarak bize ait bir borç yok hepsi ruhsat sahibinin adına. Ama yıllardir dükkanı biz işlettik tabiki borc bizim. Sadece söz verdigi gibi kendi sigortasini odeseydi biz kendi borcumuzu bir sekilde oderdik zaten. Sagolsun kendi sigortasini da ustumuze yikti :)
Yaaaa güne sakarlıklarla başlamış desene canı sağolsun ama nutellaya acımadım değilll
Şimdiden geçmiş olsun canım❤❤
Oouuy oglum da 3 aylikken olmuştu yaa zaman ne çabuk geciyo. Insallah kolaylıkla atlatır minik pasaa ❤
cok tesekkurler kızlar ınsAllah kolay atlatırız sureci lokal aneztezi olacak bakalm ağlak oğlum ne yapacak oralardaGecmis olsun simdiden rabbim damatliklarinida gostersin benim oglumda 50 gunluktu fitik çikti gittik narkoz alcak zaten ddik yaptırdım ikisi bir çıktı arada. iyiki yapılmış nesli bebek çabuk atlatiyo iki gün cisini yaparken ağladı az o kadar şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?