Bugün ne aldin kaç tl harcadin

cok tesekkurler kızlar ınsAllah kolay atlatırız sureci lokal aneztezi olacak bakalm ağlak oğlum ne yapacak oralarda
Haydi bakalım şimdiden hayırlı uğurlu olsun Bende senin gibi erken yaptıracağım en sağlıklısı bu bence

Merhaba kızlar sabah kahvaltıdan sonra evi süpürdüm sildim toparladım kuru fasulye pişirip arkadaşıma gittim. Geri dönüşte çorba pilav salata yaptım masa hazırladım şimdi biraz uzandım akşama sadece biraz kabak çekirdeği alırız o kadar

Haydi bakalım şimdiden hayırlı uğurlu olsun Bende senin gibi erken yaptıracağım en sağlıklısı bu bence
sagol canım doktorlar 40ı cıkmadan getırın dıyolarda ben kıyamadım hala da kıyamıyorum da bakma ıste döndüğü zaman zaptetmek daha zor oldugu için dönmeden gıdelım dedık,InsAllah kolay atlatırız canım Allah sıze de nasıp etsın

Bugünkü harcama
Ekmek,,, sıvıyağ,,,cola,,, hamburger ekmeği,,,,cips,,,,,,bez ,,,5 kilo süt
Toplamda 70 tl

Kızlar haftaya Perşembe A101 e Seg marka derindondurucu geliyor 6 çekmeceli nasıl sizce bi fikri olan var mı

Gözünüz aydın ya kocaman olduda sünnet oluyor bencede saglık açısındanda küçükken yapılmalıymış

Ben hiç duymadım ama derin dondurucu şart ya sığmıyor hiçbişey
Aynen canım yaaaaa
Aslında kumbara yaptım yılbaşına kadar biriktirip alayım dedim ama dışarda 1500 bu dondurucular marka olarak bilmediğim için sordum

Günaydın
Bugün Pazar ve market alışverişim var

Ya bi türlü para yetiştiremiyorum

Geçen gün eltimle konuşuyoruz
Ben hafta içi hiç para harcamam ihtiyaçlarımı aylık alırım markete filan diğer zamanlarda hiç girmem diyor

Nasıl yapıyorlar ben anlamıyorum yaaaaa bende aylık alışverişimi yapıyorum ama hergün market ihtiyacı illa ki oluyor

Aynı ben vallahi haftalık yapıyorum ama illa arada canımız birşeyler istiyor yani . Öyle diyenlerin sofralarına oturunca anlıyorum ben açıkçası tabağın dibinde kalmış zeytin herşeyden az mesela gibi gibi

Yaaaaaa ne bilim yemek yapar 3 gün aynı yemeği yer
Ama evine gidince herşeyi de oluyor genellikle

Ama şöyle bişey var mesela kesinlikle tavuk et balık. Bunları ayda yılda bir alır,,, dışarı yemeğe senede 1 ancak gider,,,,

Eee ne yemek yapıyor mesela ? Ben 3 gün aynı yemeği asla yemem ki bence ne olursa olsun içinde bakteri ürüyor o yemeğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…