- 11 Mart 2013
- 33.717
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.108
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #44.141
Haydi bakalım şimdiden hayırlı uğurlu olsuncok tesekkurler kızlar ınsAllah kolay atlatırız sureci lokal aneztezi olacak bakalm ağlak oğlum ne yapacak oralarda
sagol canım doktorlar 40ı cıkmadan getırın dıyolarda ben kıyamadım hala da kıyamıyorum da bakma ısteHaydi bakalım şimdiden hayırlı uğurlu olsunBende senin gibi erken yaptıracağım en sağlıklısı bu bence
Gözünüz aydın ya kocaman olduda sünnet oluyor bencede saglık açısındanda küçükken yapılmalıymışsagol canım doktorlar 40ı cıkmadan getırın dıyolarda ben kıyamadım hala da kıyamıyorum da bakma ıstedöndüğü zaman zaptetmek daha zor oldugu için dönmeden gıdelım dedık,InsAllah kolay atlatırız canım Allah sıze de nasıp etsın
Ben hiç duymadım ama derin dondurucu şart ya sığmıyor hiçbişeyBugünkü harcama
Ekmek,,, sıvıyağ,,,cola,,, hamburger ekmeği,,,,cips,,,,,,bez ,,,5 kilo süt
Toplamda 70 tl
Kızlar haftaya Perşembe A101 e Seg marka derindondurucu geliyor 6 çekmeceli nasıl sizce bi fikri olan var mı
Aynen canım yaaaaaBen hiç duymadım ama derin dondurucu şart ya sığmıyor hiçbişey
Yorumlarına baktın mı hoş elektronik şans işi tamamenAynen canım yaaaaa
Aslında kumbara yaptım yılbaşına kadar biriktirip alayım dedim ama dışarda 1500 bu dondurucular marka olarak bilmediğim için sordum
Baktım canım genellikle iyi ama dediğin gibi şans işiiii bilemedimYorumlarına baktın mı hoş elektronik şans işi tamamen
Ben riske girmem açıkçası Çünkü kaldır at bir ürün değil bir sürü para ödeniyor .Baktım canım genellikle iyi ama dediğin gibi şans işiiii bilemedim
Allah razı olsun Allah sıze de nasıp etsın ınsAllah kolay gecer bu surec cuma gunu 2ay asılarını olduk çook mızmız 3gundurGözünüz aydın ya kocaman olduda sünnet oluyor bencede saglık açısındanda küçükken yapılmalıymış
Aynı ben vallahi haftalık yapıyorum ama illa arada canımız birşeyler istiyor yani . Öyle diyenlerin sofralarına oturunca anlıyorum ben açıkçası tabağın dibinde kalmış zeytin herşeyden az mesela gibi gibiGünaydın
Bugün Pazar ve market alışverişim var
Ya bi türlü para yetiştiremiyorum
Geçen gün eltimle konuşuyoruz
Ben hafta içi hiç para harcamam ihtiyaçlarımı aylık alırım markete filan diğer zamanlarda hiç girmem diyor
Nasıl yapıyorlar ben anlamıyorum yaaaaa bende aylık alışverişimi yapıyorum ama hergün market ihtiyacı illa ki oluyor
Yaaaaaa ne bilim yemek yapar 3 gün aynı yemeği yerAynı ben vallahi haftalık yapıyorum ama illa arada canımız birşeyler istiyor yani . Öyle diyenlerin sofralarına oturunca anlıyorum ben açıkçası tabağın dibinde kalmış zeytin herşeyden az mesela gibi gibi
Eee ne yemek yapıyor mesela ? Ben 3 gün aynı yemeği asla yemem ki bence ne olursa olsun içinde bakteri ürüyor o yemeğinYaaaaaa ne bilim yemek yapar 3 gün aynı yemeği yer
Ama evine gidince herşeyi de oluyor genellikle
Ama şöyle bişey var mesela kesinlikle tavuk et balık. Bunları ayda yılda bir alır,,, dışarı yemeğe senede 1 ancak gider,,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?