Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Eee ne yemek yapıyor mesela ? Ben 3 gün aynı yemeği asla yemem ki bence ne olursa olsun içinde bakteri ürüyor o yemeğin
Yaaa hafta içi çoğunlukla eşi şehir dışında oluyor kendini idare ettirecek kadar yapıyor
Bi kere hiç unutmam 3 gün boyunca çocuğa yüzük çorbası içirmişti

Cnm senin buzdolabın Vestel’in ihraç ettiği ürünü yurt içine ve yurt dışına çıkardığı ürün kalitesi farklı o yüzden buzdolabın Vestel’den iyidir. Arkadaşım da senin gibi aldı.

Yaaa hafta içi çoğunlukla eşi şehir dışında oluyor kendini idare ettirecek kadar yapıyor
Bi kere hiç unutmam 3 gün boyunca çocuğa yüzük çorbası içirmişti
Sende 3 gün yüzük çorbası içsen sende markete gitmezsin şekerimmeyve sebze süt yoğurt onları ne yapıyorsa artık

Sende 3 gün yüzük çorbası içsen sende markete gitmezsin şekerimmeyve sebze süt yoğurt onları ne yapıyorsa artık
Meyve sebze süt onları alıyor ama nasıl yetiştiriyor hani aylık aldığı da 400 tl işyeri kartı yani,,,, bilmiyorum ya biraz ders almam lazımmmm herhalde

Sans isi deniliyor .
Mesela benim tum beyaz esyalarim ve televizyonum vestel. 6 yil bitti. 3 ev degistirdi. Bozulma vs hic olmadi cok sukurr
Benim de çamaşır makinası ve bulaşık makinası Vestel ama mennun değilim
Çamaşır makinası alındıktan 3 ay sonra bilyeleri dağıldı sonrası kapak kitlendi açılmadı ana kartı yandı
Bulaşık makinası çok sesli çalışıyor 2 sefer tamir edildi

Bende bu ay sıkı yönetim ilan Edicem bakalım başarabilecek miyim
Ben ediyorum olmuyor haftalık 300 tl ayırıyorum hep önceden mesela 200 yeterdi sonra 250 oldu şimdi 300 kocam soruyor bu haftadan kaç tl bütçemiz kaldı hafta sonu 40 tl kaldı dedim inanmadı bana hiç inanmıyor ki zAten geçen ay 300 tl bütçeden kaldı ya adam şaşırdı artık inanmıyor bana

Ahahhahhh benimde yetmiyor valla eşim parayı bana getirip veriyor ister 1 günde harca ister ay sonuna yetiştir
Dünde aylığı. Bana vermiş
Eeee 100 lira harçlık verirsin herhalde diyorrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…