- 3 Aralık 2011
- 10.444
- 12.562
- 298
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #44.161
Yaaa hafta içi çoğunlukla eşi şehir dışında oluyor kendini idare ettirecek kadar yapıyorEee ne yemek yapıyor mesela ? Ben 3 gün aynı yemeği asla yemem ki bence ne olursa olsun içinde bakteri ürüyor o yemeğin
Cnm senin buzdolabın Vestel’in ihraç ettiği ürünü yurt içine ve yurt dışına çıkardığı ürün kalitesi farklı o yüzden buzdolabın Vestel’den iyidir. Arkadaşım da senin gibi aldı.Buzdolabım SEG marka , 4 yıldır kullanıyorum hala ilk günkü gibi güzel çalışıyor :) vestel ile ayni fabrikada üretiliyor
Beyaz eşya tamamen şans işi, cok iyi markaların bazı urunleri hemen ariza verebiliyor,bilinmeyen markalar taş gibi çıkabiliyor..
Sende 3 gün yüzük çorbası içsen sende markete gitmezsin şekerimYaaa hafta içi çoğunlukla eşi şehir dışında oluyor kendini idare ettirecek kadar yapıyor
Bi kere hiç unutmam 3 gün boyunca çocuğa yüzük çorbası içirmişti
Meyve sebze süt onları alıyor ama nasıl yetiştiriyor hani aylık aldığı da 400 tl işyeri kartı yani,,,, bilmiyorum ya biraz ders almam lazımmmm herhaldeSende 3 gün yüzük çorbası içsen sende markete gitmezsin şekerimmeyve sebze süt yoğurt onları ne yapıyorsa artık
Yaaaaa A101 e 6 çekmeceli geliyor 1200Kizlar benim derin dondurucu da seg. Vestelin yan urunu diye almistik. 1 yil oldu. Sikinti yok .
5 cekmeceli. Gecen yil 700 tl almistik. Veya 750. Carrefourda kampanyasi vardi
Neeeee 400 tl ile bir ay geçiriyor mu mutfağıMeyve sebze süt onları alıyor ama nasıl yetiştiriyor hani aylık aldığı da 400 tl işyeri kartı yani,,,, bilmiyorum ya biraz ders almam lazımmmm herhalde
Pazar. HariççNeeeee 400 tl ile bir ay geçiriyor mu mutfağı
Gene az değil mi yaPazar. Hariçç
Birşeyler eksiktir dolapta ondan durduk yere değil yaİşte neden şaşırdığımı anla
Sans isi deniliyor .Yaaaaa A101 e 6 çekmeceli geliyor 1200
Karar veremedim yaaaa
Bende bu ay sıkı yönetim ilan Edicem bakalım başarabilecek miyimBirşeyler eksiktir dolapta ondan durduk yere değil ya
Benim de çamaşır makinası ve bulaşık makinası Vestel ama mennun değilimSans isi deniliyor .
Mesela benim tum beyaz esyalarim ve televizyonum vestel. 6 yil bitti. 3 ev degistirdi. Bozulma vs hic olmadi cok sukurr
Ben ediyorum olmuyorBende bu ay sıkı yönetim ilan Edicem bakalım başarabilecek miyim
Ahahhahhh benimde yetmiyor valla eşim parayı bana getirip veriyor ister 1 günde harca ister ay sonuna yetiştirBen ediyorum olmuyorhaftalık 300 tl ayırıyorum hep önceden mesela 200 yeterdi sonra 250 oldu şimdi 300 kocam soruyor bu haftadan kaç tl bütçemiz kaldı hafta sonu 40 tl kaldı dedim inanmadı bana hiç inanmıyor ki zAten geçen ay 300 tl bütçeden kaldı ya adam şaşırdı artık inanmıyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?