- 11 Mart 2013
- 33.717
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.108
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #44.181
Eşim ayni yemegi ikinci gün yemiyorYaaaaaa ne bilim yemek yapar 3 gün aynı yemeği yer
Ama evine gidince herşeyi de oluyor genellikle
Ama şöyle bişey var mesela kesinlikle tavuk et balık. Bunları ayda yılda bir alır,,, dışarı yemeğe senede 1 ancak gider,,,,
Abovvvvvvvvvvvv kızEşim ayni yemegi ikinci gün yemiyor
Boğazımızdan kısmıyoruz ama eşim geçenler de biz ne kadar yiyecek tüketiyoruz böyle dedi
Bir yemeği iki gün yemek bile tasarruf
benim çok pinti halam haftalık yemek yaparmış
Aynen ya gördüm ben şokAbovvvvvvvvvvvv kıztuce_tuce gördün mü beterin beteri varmışşş
ya gerçekten zaten en çok masraf mutfağa gidiyor ki
kızlar altınları bugün sattı esim
cumhuriyet 1772
yarim 886
çeyrek 443
22 ayar bilezik 253.5 dan satılmış
kv 8 bin fazladan vermiş
Nolur ve yüzüklerimi de vermiştim kv 8 bın daha verince onları satmadık ☺çok iyi oldu 3 gibi eksper gelip eve bakacak krediyide aldık mı tapuyu alacagız inşallah
hadı hayırlı olsun canım Allah gule gule oturmayı nasıp etsınkızlar altınları bugün sattı esim
cumhuriyet 1772
yarim 886
çeyrek 443
kv 8 bin fazladan vermiş
Nolur ve yüzüklerimi de vermiştim kv 8 bın daha verince onları satmadık ☺çok iyi oldu 3 gibi eksper gelip eve bakacak krediyide aldık mı tapuyu alacagız inşallah
Slm kızlar
30tl market , avm de su aldım 4 tl
Dün de eşim 110tl market harcaması yapmıştı. 35tl eczane
Bu haftanın bütçesinden 21TL KALDI.
bakalım nasıl olacak
Süperrrrkızlar altınları bugün sattı esim
cumhuriyet 1772
yarim 886
çeyrek 443
kv 8 bin fazladan vermiş
tesekkür ederim kızlarSüperrrr
Allah ağız tadı ile oturmayı nasip etsinhayırlı olsun
Mecburiyet olunca azalttım cnm teşekkürlertesekkür ederim kızlar
Alya bu aralar harcamaları azalttın gibi canım nazar değmesin böyle devam et
Cnm çocuğuna okula gitmek istiyor musun diye sormamak gerekiyormuş. O yaşta çocuğun karar mekanizması oluşmamış oluyor ama tabiki okulda kararlarını sorarak yetiştiriyorlar. Gitmek istiyor musun diye sormadan gene götürmeye devam etmelisiniz.Kızlar oğlum 4 yas 4 aylık
Dün kreşi başladı ama isteksiz dün yanında kaldım
Bugün bıraktım ona görünmeden geldim güzel oynamaya başlamış başka bir çocuk aglayınca bızınkıde başlamış öğretmeni aradı gittim eve geldik bu hafta yanında kalıcam alışması için başka fikri olan varsa lütfen söyleyin bebeğinle zor oluyor bır an önce alışması lazım
cok sukur tuciş bı sorun yokmus bızım oglus 8.aydan sonra hıc donmemıstı hep bas asagıydı sıpaMerhaba kızlar hastanede 60 tl harcadım bende doktoruma muayene oldum oğlum kafası yukarıda ayakları aşağıda oturmuş çok rahatsızdım hissedemediğim için . Doktor biraz masaj yaptı toparlansın kendini yukarı çeksin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?