Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kızlar bugün iyilik yap denize at günüm geçen hafta arkadaşım beni aradı bebekleri olmuyor bu arada . Senin doktoruna gitmek istiyorum dedi bende olur başka bir göz daha görsün dedim . Randevu almış gitti çok beğenmiş benim doktorum bugün için rahim filmi çekmek istemiş yanında birisi ile gel demiş . Kocası olacak öküz ben izin alamam gelemem vs demiş kıza oda sen gelsen dedi olur dedim artık . Birlikte doktora gideceğiz inşallah güzel sonuçlanır. Bu arada eşim bugün nöbetçi

Eşim ayni yemegi ikinci gün yemiyor
Boğazımızdan kısmıyoruz ama eşim geçenler de biz ne kadar yiyecek tüketiyoruz böyle dedi
Bir yemeği iki gün yemek bile tasarruf
benim çok pinti halam haftalık yemek yaparmış

Abovvvvvvvvvvvv kız tuce_tuce gördün mü beterin beteri varmışşş

ya gerçekten zaten en çok masraf mutfağa gidiyor ki

Dün akşam markete süt almak için gittim başka şeyler de almış bulundum 25 TL esimde ekmek gazoz çikolata almış 10 TL vermiş
Bugün ekmek ve su alınacak umarım başka harcama olmaz
Dün temizlik yapacağım diye çok yoruldum bugün daha çok kendime ve çocuklarıma vakit ayiracagim
Akşam menüsü kabak yemeği,makarna ve cacık tatlı olarak mozaik pasta

Oğluşla kahvaltı yaptık.
Klasik wc lavabo temizliğini yaptım
Ortalığı toparladım toz aldım
Birazdan oğlanı uyutucam öğleden sonra da evi süpürürüm
Yumurta almam lazım dışarı çıkınca

Gercekten haftalık alışveris de yapılsa günlük harcama mutlaka oluyor, harcamasız gün çok az malesef. Yapabilenleri takdir ediyorum :)

kızlar altınları bugün sattı esim
cumhuriyet 1772
yarim 886
çeyrek 443
22 ayar bilezik 253.5 dan satılmış
kv 8 bin fazladan vermiş
Nolur ve yüzüklerimi de vermiştim kv 8 bın daha verince onları satmadık ☺çok iyi oldu 3 gibi eksper gelip eve bakacak krediyide aldık mı tapuyu alacagız inşallah

Güzel günlerde oturun inşallah :) darısı isteyenlerin başına

hadı hayırlı olsun canım Allah gule gule oturmayı nasıp etsın

Selam kızlar bugun erkenciyiz ogluş uyandi babası giderken kalkıp kahvalti ettik ev topla camasirlari toplayip katladim bulasik topladim ogleden sonra uyumusuz yarim saat uyudum oglum uyuyo halen aksam için pirinc attim suya yumusasin yayla çorbası yapicam yanina fırında besamelli kıymalı makarna salata yeter biraz yeşil mercimek var dolapta dünden ogluş uyaninca yer iki gündür çıkmadık disari harcama sıfır bende bu alsam yada sabah şu alırım yarin çıkarım dışarıda artık dün eşim harcamış sinekler için kit yogurt sütcuden süt ekler cay yanina 80 harcamış nerdeyse herşey ne pahalı diyor alışık deil hep aliyorum

Süperrrr
Allah ağız tadı ile oturmayı nasip etsin hayırlı olsun

Kızlar oğlum 4 yas 4 aylık
Dün kreşi başladı ama isteksiz dün yanında kaldım
Bugün bıraktım ona görünmeden geldim güzel oynamaya başlamış başka bir çocuk aglayınca bızınkıde başlamış öğretmeni aradı gittim eve geldik bu hafta yanında kalıcam alışması için başka fikri olan varsa lütfen söyleyin bebeğinle zor oluyor bır an önce alışması lazım

Cnm çocuğuna okula gitmek istiyor musun diye sormamak gerekiyormuş. O yaşta çocuğun karar mekanizması oluşmamış oluyor ama tabiki okulda kararlarını sorarak yetiştiriyorlar. Gitmek istiyor musun diye sormadan gene götürmeye devam etmelisiniz.

Merhaba kızlar hastanede 60 tl harcadım bende doktoruma muayene oldum oğlum kafası yukarıda ayakları aşağıda oturmuş çok rahatsızdım hissedemediğim için . Doktor biraz masaj yaptı toparlansın kendini yukarı çeksin diye

cok sukur tuciş bı sorun yokmus bızım oglus 8.aydan sonra hıc donmemıstı hep bas asagıydı sıpa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…