Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın kızlar,
29 Ekim kutlaması dün yapıldı bizim okulda... öğlenden sonra tatildi kızım bi anda hasta oldu ateş ve boğaz ağrısı neyseki bugünde evdeyiz biraz toparlar inşallah.
Zeynolin44 geçmiş olsun canım
pure hazel iyi yapmışsınız kapatmakla bence faizide varmış baya ödememiş oldunuz çok güzel.
tuce_tuce güle güle kullan canım aldıklarınızı

Bende ilkini denesem diye düşündüm gerçek çikolata tadı için ama gerçekten de çok yağlı olur.suan elimde hindistan cevizi yağı var belki tek onla yaparım. Deneme amaçlı. Benim kızın iştahı kapalı zorla yediririm mollers diye bir balık yağı var ondan kullaninca iştahı açılmıştı .şimdi dikkatini toplamasinda yardimci olsun diye tekrar baslicam canım. Oğlumada süt ve ürünleri yasak onunla ugrasiyoruz. Iyi olsunlar da inşallah hersey halolur. Annem bana 1 biberon mamayi 3 günde bitirdigim için aglarmis şimdi maşallahim var

Ay geçmiş olsun kaizen benimde hafif boğazım batıyor hafta sonu ordu evinde üşütmüşüm galiba o.

29 ekim cumhuriyet bayramımız kutlu olsun Kızlar Törenden yeni döndük kahvaltı yapmıştık biraz daha atıştırdık. Bulaşık makinası boşaltacağım hemen masamı toplayıp etli patates yemeği yapacağım hazır dursun dışarıdan gelince zor oluyor . Lahana aldım dün hemen bir turşu kuracağım . Ütü var ama galiba akşama yapabilirim ancak yetişmez . 15;00 de doktor randevumuz var sonra tekzene filan bakacağız dolaba çok iş var

Evet gercekten yagli oluyor, icine bir cesit un konulsa daha guzel olabilir, denemek lazim. Ben de takviye vitamin veriyorum, omega 3 falan da var icinde ama sebze bazli, yurtdisinda oldugumuzdan gelatin olayina dikkat ediyorum, o zaman da vejeteryanlara uygun vitaminlerden secmek zorunda kaliyorum.
Her seyin icinde de sut ya da sut tozu var, sizin icin de zor oluyordur, gecmis olsun, ama caresi var, dikkat ve ugras gerektiriyor galiba.
Bizim oglan bebekliginden beri biraz istahsiz ama onceden daha cok kontrolum altindaydi, 2.5 yasina kadar guzel beslendi, 2 yil anne sutu aldi ama simdi istemezse asla yemiyor.

Selam kızlar eltimler geldi gitti kayinvalidem sürpriz yaptı oda geldi iyi oldu vakit çabuk geçiyor sevdiklerimizle olunca kayinvalidem yarin aksam gidicek eltime gitti eşim yarin sabah şehir dışına çıkacak 2 gün sürebilir ddi yarin eltime kahvaltiya goturcek belki bir gece orda kalicam kaynanam saolsun boş gelmemiş ayva reçeli bi kavonoz bi kavonoz çilek reçeli getirmiş 2 kilodan çok çanakkale domatesi turşu bi küçük bidon bir yuvarlak köy ekmegi oglusada 20 lira haslik verdi börek ve kurabiye arttı biraz eltimin kızı kurabiye yapmış getirmiş iyi oldu valla misafir bereketiyle geliyo

Yemek yaptım doktora gittik 60 TL muayene ödedik . Oradan tekzene gittim dolap baktık . Migros’tan yoğurt aldım 12 TL mayalayacağım ama yarın misafir gelecek makarna günü yapacağız kızlarla yoğurt lazımdı . Eczaneden ilaç aldık midem çok kötü kan ilacını kestirdi doktorum midemin toparlanması lazım diye . Eve geldik yemek yedik eşim aile grubuna ultrason görüntüsü atmış görümcem de hemen sana benziyor diyor o garip görüntüden nasıl birine benzetiyor anlamadım yazdım da bunu gruba gereksiz konuşmalar sağlıklı olsun da kime benzediğinin ne önemi varsa artık boş konuşuyor. Eşimde yazdığın etik değil diyor bana etik yada değil ne önemi varsa . Oğlumun kordonu 1 tane boğazına dolanmış zaten önemli değil hiç kafana takma dedi doktor . Doğum için sana çok güveniyorum iyi olacak normal doğum yaptıracağım inşallah dedi bende öyle istiyorum hayırlısı lahana turşusu kurdum bi kahve içelim örgü örüyorum öyle

Benim oğlumda boynuna kordon dolandirmisti,birkaç tur dolandırınca Sani rim biraz sıkıntılı oluyor.Senin ogluşda benimki gibi biraz hareketli bir bebeklik geçirecek galiba
Senin şuan ki halini ilk hamileliğime çok benzetiyorum,calistigim için zaten hareketli olan hayatımı birde ev işleri v.s ile dahada hareketli geçiyordum.Herkesde zaten uslu bebek beklemen ütopik olur diyordu ☺

Eltimler gidince oğlanı parka çıkardım yakındakine donuste şoka uğradık patates ve oglus a sürpriz yumurta aldim 6 tl verdim tek harcama eltimde kalırsam kapalı pazar var herşey var içinde belki halı örtüsü alirim yarin harcamam olmaz insallah ufak tefek paralar bar toparlayıp altın alcam 0.5 yine böyle böyle 2 gram altın olcak bide 10 euro var

Herkese iyi akşamlar
29 Cumhuriyet Bayramımiz Kutlu olsun
Bugün kayınvalidemler dışarıda kahvaltıya davet ettiler.Bizde şu dondurma v.s için 20 tl harcadık.Yarin kontrole gideceğiz inşallah herşey yolundadır.2''li test ve ense kalınlığına bakılacak umarim sagliklidir minnoşBu arada gün boyu midem huzursuz ve bulantılı geçiyor her akşam kusmaya devam ediyorum.
Dün den beri sanki terimlerim hepsi yemek borumda dizili gibi batıyor bir değişik.Bogazimda kalmış orada kocaman sert bir lokma var gibi tarif edemediğim değişik bir durumum var.Dun akşam çıkarttıktan sonra oluştu ve daha geçmedi.
Birde kusarken karnım acayip kasılıp acıyor ve bu durumdan çok endişeliyim

Tek tur şuan biraz daha yaramazlık yaparsa birkaç tur attırır böyle giderse ay Allah korusun neyse sakinimyapacak birşey yok şuan baş aşağı pozisyonda 15 gün evvel gördüğümüz gibi aynı

Tuçe kordon dolanması sık olan birşey boynundan çıkar inşallah bu şekilde normal doğum yaptırıyorlar mı
Aynen doktor çıkar rahat ol dedi . Doğumun engelleyecek birşey yok dedi . Geçen bir arkadaşımıza daha aynı şey olmuştu o benden 2 hafta daha büyük bebeği

Tek tur şuan biraz daha yaramazlık yaparsa birkaç tur attırır böyle giderse ay Allah korusun neyse sakinimyapacak birşey yok şuan baş aşağı pozisyonda 15 gün evvel gördüğümüz gibi aynı
Sakin kalmaya ve hayatını biraz daha yavaşlatmaya çalış daha fazla coşup bikac sefer daha dolandirmasin❤Allahın izniyle birşey olmaz merak etme kendi kendine geriye çıkarabiliyor kordonuHepsi yaramazlıktan yani
Bu arada lahana turşusu kurdum yazmışsın bende lahana,havuç,karnıbahar karışık yapmak istiyorum daha önce kendim yapmadım senin yaptığını biliyorum müsit zamanin olduğunda tarifini ve püf noktalarını yazmanı rica edebilirmiyim☺

Bende beyaz lahana mor lahana ve havuçlu kurdum acı biber almayı unutmuşum ya ama alıp üzerinden ekleyeceğim birkaç diş sarımsak koydum dibine sonra malzemeleri sıra ile dizdim . Geçen sene herkes çok beğenmişti bu turşumu bi ben sevmememiştim galiba lahana çok sevmiyorum ondan salatalık daha cazip geliyor

Eklentiler

• image.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 117
  • image.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 113
Eline koluna sağlık.Allah ağız tadıyla yemek nasip etsin insallahbenim turşu işlerini izinde annemle hallediyoruz genelde.Kornisonda yapmış bize henüz bizim eve gelmedi ayrı şehirlerde olduğumuz için.Biber ve fasulye karışık yapmıştık beraber annemle.
Buda çeşit olsun diye yapmak istedim.gelen giden çok oluyor yemeğe falan kayinvalidem yapmıyor benim hiç birşey.Tursu tarhana,kışlık v.s hiç bişey. kayınpederim de geldiğinde senin tursun vardır diyor.Severim kendisini ona falan çıkartıyorum.
Masada çeşit oluyor.Balikla falan da severim ben turşuyu.
Tuz normal yemeklik tuz mu kullanıyorsun yoksa kaya tuzumu evde kaya tuzu var onu kullansam nasıl olur acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…