- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #45.561
Bende ilkini denesem diye düşündüm gerçek çikolata tadı için ama gerçekten de çok yağlı olur.suan elimde hindistan cevizi yağı var belki tek onla yaparım. Deneme amaçlı. Benim kızın iştahı kapalı zorla yediririm mollers diye bir balık yağı var ondan kullaninca iştahı açılmıştı .şimdi dikkatini toplamasinda yardimci olsun diye tekrar baslicam canım. Oğlumada süt ve ürünleri yasak onunla ugrasiyoruz. Iyi olsunlar da inşallah hersey halolur. Annem bana 1 biberon mamayi 3 günde bitirdigim için aglarmis şimdi maşallahim varBen de tarifleri internetten bakmistim birtanesi soyle: Kakao yagi (2 yemek kasigi) ve hindistan cevizi yagi (2 yemek kasigi) benmari usulu eritilir, sonra uzerine 2 yemek kasigi kakao ve 2 yemek kasigi pekmez eklenir, karistirilir, kaliba dokulup, buzlukta dondurulur.
Diger tarif: Bir tane muz, 2 yemek kasigi kakao, 2 yemek kasigi yulaf unu, 2 yemek kasigi pekmez ve 1 yemek kasigi hindistan cevizi yagi robotta cekilir ve kaliba konup dondurulur.
Ilk tarif cok yagli geliyor bana ama bizim oglan yiyiyor, ikinciyi ben de cok seviyorum.
Benim basim oglanin yemek yememesiyle dertte ama cikolata seviyor ben de boylece saglikli yag, muz, yulaf, pekmez falan yedirmis oluyorum. Cocuklarin sevdigi saglikli tarifleriniz varsa ben de ogrenmek isterim. Normal etini sebzesini yese sorun etmeyecegim ama yani yedigi 4-5 sey var o yuzden dikkat ediyorum.
Amin canım inşallah dualarım bebeğinle herşey güzel olacak sakın korkmaTuçe az kaldı doğuma
Hayırlı olsun oglusunun yeni cicileri güzel günlerde kullansın saglikla
Ay geçmiş olsun kaizen benimde hafif boğazım batıyor hafta sonu ordu evinde üşütmüşüm galiba o.Günaydın kızlar,
29 Ekim kutlaması dün yapıldı bizim okulda... öğlenden sonra tatildi kızım bi anda hasta oldu ateş ve boğaz ağrısı neyseki bugünde evdeyiz biraz toparlar inşallah.
Zeynolin44 geçmiş olsun canım
pure hazel iyi yapmışsınız kapatmakla bence faizide varmış baya ödememiş oldunuz çok güzel.
tuce_tuce güle güle kullan canım aldıklarınızı
Evet gercekten yagli oluyor, icine bir cesit un konulsa daha guzel olabilir, denemek lazim. Ben de takviye vitamin veriyorum, omega 3 falan da var icinde ama sebze bazli, yurtdisinda oldugumuzdan gelatin olayina dikkat ediyorum, o zaman da vejeteryanlara uygun vitaminlerden secmek zorunda kaliyorum.Bende ilkini denesem diye düşündüm gerçek çikolata tadı için ama gerçekten de çok yağlı olur.suan elimde hindistan cevizi yağı var belki tek onla yaparım. Deneme amaçlı. Benim kızın iştahı kapalı zorla yediririm mollers diye bir balık yağı var ondan kullaninca iştahı açılmıştı .şimdi dikkatini toplamasinda yardimci olsun diye tekrar baslicam canım. Oğlumada süt ve ürünleri yasak onunla ugrasiyoruz. Iyi olsunlar da inşallah hersey halolur. Annem bana 1 biberon mamayi 3 günde bitirdigim için aglarmis şimdi maşallahim var
Yemek yaptım doktora gittik 60 TL muayene ödedik . Oradan tekzene gittim dolap baktık . Migros’tan yoğurt aldım 12 TL mayalayacağım ama yarın misafir gelecek makarna günü yapacağız kızlarla yoğurt lazımdı . Eczaneden ilaç aldık midem çok kötü kan ilacını kestirdi doktorum midemin toparlanması lazım diye . Eve geldik yemek yedik eşim aile grubuna ultrason görüntüsü atmış görümcem de hemen sana benziyor diyor o garip görüntüden nasıl birine benzetiyor anlamadım yazdım da bunu grubagereksiz konuşmalar sağlıklı olsun da kime benzediğinin ne önemi varsa artık boş konuşuyor. Eşimde yazdığın etik değil diyor bana etik yada değil ne önemi varsa . Oğlumun kordonu 1 tane boğazına dolanmış zaten önemli değil hiç kafana takma dedi doktor . Doğum için sana çok güveniyorum iyi olacak normal doğum yaptıracağım inşallah dedi bende öyle istiyorum hayırlısı lahana turşusu kurdum bi kahve içelim örgü örüyorum öyle
Benim oğlumda boynuna kordon dolandirmisti,birkaç tur dolandırınca Sani rim biraz sıkıntılı oluyor.Senin ogluşda benimki gibi biraz hareketli bir bebeklik geçirecek galibaYemek yaptım doktora gittik 60 TL muayene ödedik . Oradan tekzene gittim dolap baktık . Migros’tan yoğurt aldım 12 TL mayalayacağım ama yarın misafir gelecek makarna günü yapacağız kızlarla yoğurt lazımdı . Eczaneden ilaç aldık midem çok kötü kan ilacını kestirdi doktorum midemin toparlanması lazım diye . Eve geldik yemek yedik eşim aile grubuna ultrason görüntüsü atmış görümcem de hemen sana benziyor diyor o garip görüntüden nasıl birine benzetiyor anlamadım yazdım da bunu grubagereksiz konuşmalar sağlıklı olsun da kime benzediğinin ne önemi varsa artık boş konuşuyor. Eşimde yazdığın etik değil diyor bana etik yada değil ne önemi varsa . Oğlumun kordonu 1 tane boğazına dolanmış zaten önemli değil hiç kafana takma dedi doktor . Doğum için sana çok güveniyorum iyi olacak normal doğum yaptıracağım inşallah dedi bende öyle istiyorum hayırlısı lahana turşusu kurdum bi kahve içelim örgü örüyorum öyle
Tek tur şuanBenim oğlumda boynuna kordon dolandirmisti,birkaç tur dolandırınca Sani rim biraz sıkıntılı oluyor.Senin ogluşda benimki gibi biraz hareketli bir bebeklik geçirecek galiba
Senin şuan ki halini ilk hamileliğime çok benzetiyorum,calistigim için zaten hareketli olan hayatımı birde ev işleri v.s ile dahada hareketli geçiyordum.Herkesde zaten uslu bebek beklemen ütopik olur diyordu ☺
Aynen doktor çıkar rahat ol dedi . Doğumun engelleyecek birşey yok dedi . Geçen bir arkadaşımıza daha aynı şey olmuştu o benden 2 hafta daha büyük bebeğiTuçe kordon dolanması sık olan birşey boynundan çıkar inşallah bu şekilde normal doğum yaptırıyorlar mı
Sakin kalmaya ve hayatını biraz daha yavaşlatmaya çalış daha fazla coşup bikac sefer daha dolandirmasin❤Allahın izniyle birşey olmaz merak etme kendi kendine geriye çıkarabiliyor kordonuTek tur şuanbiraz daha yaramazlık yaparsa birkaç tur attırır böyle giderse ay Allah korusun neyse sakinim yapacak birşey yok şuan baş aşağı pozisyonda 15 gün evvel gördüğümüz gibi aynı
Bende beyaz lahana mor lahana ve havuçlu kurdum acı biber almayı unutmuşum ya ama alıp üzerinden ekleyeceğimSakin kalmaya ve hayatını biraz daha yavaşlatmaya çalış daha fazla coşup bikac sefer daha dolandirmasin❤Allahın izniyle birşey olmaz merak etme kendi kendine geriye çıkarabiliyor kordonuHepsi yaramazlıktan yani
Bu arada lahana turşusu kurdum yazmışsın bende lahana,havuç,karnıbahar karışık yapmak istiyorum daha önce kendim yapmadım senin yaptığını biliyorum müsit zamanin olduğunda tarifini ve püf noktalarını yazmanı rica edebilirmiyim☺
Eline koluna sağlık.Allah ağız tadıyla yemek nasip etsin insallahBende beyaz lahana mor lahana ve havuçlu kurdum acı biber almayı unutmuşum ya ama alıp üzerinden ekleyeceğimbirkaç diş sarımsak koydum dibine sonra malzemeleri sıra ile dizdim . Geçen sene herkes çok beğenmişti bu turşumu bi ben sevmememiştim galiba lahana çok sevmiyorum ondan salatalık daha cazip geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?