- 11 Mart 2013
- 33.714
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.104
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #45.581
Bende sırf masada çeşit olsun diye yaptımEline koluna sağlık.Allah ağız tadıyla yemek nasip etsin insallahbenim turşu işlerini izinde annemle hallediyoruz genelde.Kornisonda yapmış bize henüz bizim eve gelmedi ayrı şehirlerde olduğumuz için.Biber ve fasulye karışık yapmıştık beraber annemle.
Buda çeşit olsun diye yapmak istedim.gelen giden çok oluyor yemeğe falan kayinvalidem yapmıyor benim hiç birşey.Tursu tarhana,kışlık v.s hiç bişey. kayınpederim de geldiğinde senin tursun vardır diyor.Severim kendisini ona falan çıkartıyorum.
Masada çeşit oluyor.Balikla falan da severim ben turşuyu.
Tuz normal yemeklik tuz mu kullanıyorsun yoksa kaya tuzumu evde kaya tuzu var onu kullansam nasıl olur acaba.
Yaşı uzun olsun canımcım hoş geldinGünaydın herkese
Toparlanıp geldim tekrardan aranıza
Bugün bebeğim 36 günlük oldu
Hoşbulduk canım, sağolasınYaşı uzun olsun canımcım hoş geldin
aynen öyle hak yemekten korkunca malesef öyle oluyor umarım çabuk yoluna girer herşeySorma cnm ya olan bize oluyor. Bi de isin komigi kendi evimizde kiradaydi annrmi kendi evimize yerlestiricektik kaidn cikmiyorum diyip tutturdu avukat aradi o konudada isterse kirasini verdikten snr 10 yil oturur hicbisi yapamazsiniz dio annem yok yere kiraya cikiyo tekrar allahtan teyzemlern evini tutuyo komedi yani. Ev sahibiykem hakli olmuyoruz kiraciyken hakli oomuyoruz ne bicim adelet anlamadm
Ohhh canım bol gezmeler iyi gelmiştir arkadaşlarla vakit geçirmekkkkSlm kızlar
Gezmeceli geçiyor günlerim.
Ankara’dan İstanbul’a 450tl tutmuştu uçak biletim.
Az önce dönüş biletimi aldım 129tl
Kredi kartıma taksit yaptırdım.
Uzun zamandır görmediğim arkadaşlarımı gördüm. Haliyle hep dışarıda yiyorum harcamalı geçiyor.
Pazar günü Ankara’da olacağım kısmet ise.
Herkes iyi güzel haberler okudum.
Daha güzel günlerimiz olsun
Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun
Herkese sevgiler
Canım çok geçmiş olsunSelam kızlar, oglum hastalandı dünden beri ateşi var.. gece 38.5 gördük.
Sanırım bademcikleri iltihaplandı yutmakta zorlanıyor cünkü. Öğleden sonra doktora götüreceğim. 100 tl muayene ücreti ve yazacağı ilaçları alırız.
Bir makine çamasır yıkadım astım, wc lavabo temizledim. Evi süpürüp silmem lazım ama önce doktor işini halledelim, yarın temizlik yaparım olmazsa. Önce oğlumun sağlığı, ev pis olsa da gözümde değil şuan.
Geçmiş olsun cokSelam kızlar, oglum hastalandı dünden beri ateşi var.. gece 38.5 gördük.
Sanırım bademcikleri iltihaplandı yutmakta zorlanıyor cünkü. Öğleden sonra doktora götüreceğim. 100 tl muayene ücreti ve yazacağı ilaçları alırız.
Bir makine çamasır yıkadım astım, wc lavabo temizledim. Evi süpürüp silmem lazım ama önce doktor işini halledelim, yarın temizlik yaparım olmazsa. Önce oğlumun sağlığı, ev pis olsa da gözümde değil şuan.
HoşgeldinGünaydın herkese
Toparlanıp geldim tekrardan aranıza☺
Bugün bebeğim 36 günlük oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?