Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bende sırf masada çeşit olsun diye yaptım gelen giden çok oluyor Kaya tuzu ile yapıyorum sende öyle yap Ellerine sağlık şimdiden

Bende de kirmizi havuc var renk verson diye . Persembe gunu lahana alip kuracagim. Icine atinca kirmizi oluyor rengi. Biraz da aci biber atacagim guzel olur.
Bebekle hicbir is yapamaiyorim desem yeridir.
Esim yardimci oluyor.
Oglani okula gondermek istemiyorum ne zamn gitse hasta geliyor.
Arap sacina döndü hersey

Slm kızlar
Gezmeceli geçiyor günlerim.
Ankara’dan İstanbul’a 450tl tutmuştu uçak biletim.
Az önce dönüş biletimi aldım 129tl
Kredi kartıma taksit yaptırdım.
Uzun zamandır görmediğim arkadaşlarımı gördüm. Haliyle hep dışarıda yiyorum harcamalı geçiyor.
Pazar günü Ankara’da olacağım kısmet ise.
Herkes iyi güzel haberler okudum.
Daha güzel günlerimiz olsun
Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun
Herkese sevgiler

Merhabalar günün harcaması 19 tl.

Sahile götürdüm oğlumu, esimin yeğeni de geldi eşiyle. Oğlanla oynadılar vs . Su simit ıslak mendil falan aldım çantama koymayı unutmuşum.

Toplu erzak alisverisi yapmam lazım bu hafta, toz şeker , un, meyve sebze, wc kağıdı, pirinç makarna almam lazım. Oğluma mama siparişi vermem lazım. Bu haftam biraz harcamalı geçer

aynen öyle hak yemekten korkunca malesef öyle oluyor umarım çabuk yoluna girer herşey

günaydın cuma günü 4 gibi ankaradan çıktık mersine gittik kardeşimin bebeğini görmeye orda yeşil zeytin aldık 15 kg 3 kg siyah zeytin aldım 150 kırmızı biber salçası 60 tl narekşisi 2 kg 1 kg arkadaşım istedi ona aldım.Dün pazara gittik 50 tl falan harcadık markte uğradık sıvı yağ kaşar çiğköfte 3 tane bardak ayran 80 kredi kartından aldık

Ohhh canım bol gezmeler iyi gelmiştir arkadaşlarla vakit geçirmekkkk

Selam kızlar kalktık minnoşumla kahvaltı yaptık şimdi o mandalina yiyor ben kahvemi içiyorum

Bugün işlerim var bizim yazlık kulluklarımızı yapmam lazım hava bayağı soğudu kadın çağırıp halıları serdirsem iyi olacak kız izin vermiyor ki iş yapayım

Günaydın sabah eşime beslenme hazırladım o işe gitti nöbetçi bugün . Kahvaltımı yaptım ütü yapacağım sonra arkadaşlarım bana gelecekler öğlen makarna yapacağım makarna günü yapıyoruz böyle arada . Yanlız içecek almayı unutmuşum dün markete çıkmam lazım o yüzden onlar öğleden sonra gidince hemen sil süpür yaparım birikince altından kalkamıyorum akşama kabak pişiririm galiba . Hafta sonu şube müdürümüze ailesi ile davet edeceğiz eşimle anlaştık . Eşini çok seviyorum sporcu kadın şimdi pilates derslerine başlıyor ordu evinde bana gel lütfen birlikte çalışırız sana iyi gelir dedi düşünme aşamasındayım

Selam kızlar, oglum hastalandı dünden beri ateşi var.. gece 38.5 gördük.

Sanırım bademcikleri iltihaplandı yutmakta zorlanıyor cünkü. Öğleden sonra doktora götüreceğim. 100 tl muayene ücreti ve yazacağı ilaçları alırız.

Bir makine çamasır yıkadım astım, wc lavabo temizledim. Evi süpürüp silmem lazım ama önce doktor işini halledelim, yarın temizlik yaparım olmazsa. Önce oğlumun sağlığı, ev pis olsa da gözümde değil şuan.

Canım çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…