Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Harcamasız gün :)

Kısır yaptım cayın yanına annem ve ablama. Çok da güzel oldu severek yediler.
Annem sağolsun büyük bir poşet tarhana , köyden organik elma , kuru meyve, kücük kavanozda bal ve kuşburnu marmelatı getirmiş.

Eşim gec gelecek o yüzden yemek yapmadım akşam ben tekrar kısır yedim oğluma da tarhana corbasi yaptim.

Böylece günü kapatmış olduk, herkese iyi aksamlar

Schefer marka tencere takımı kampanyaydı 400 tl , yemek takımı 425 tl , balık tavası 50 tl bi balık tavası alıcam diye gittim :)))) 875 tl sonraa pazara çıkıldı 100 tl market alışveriş 40 tl bugünlük bukadar :) mutlu akşamlar Allah keselerimize bereket versin

Günaydın ay çok özledim burayı düzgün yazamadım. Yorulmuşum alışveriş yol filan. Hafif boğazımda karıncalanma var sabah eşim gidince az daha uyudum kahvaltı yaptım çamaşır yıkanıyor . Süpürüp sileceğim hemen . Yarın doktor randevum var heyecanlandım sebze meyve alacağız bugün eşim gelince . Alışveriş bitti hesap kitap yaptım 1 çeyrek altın param kaldı onu hemen değerlendireceğim eşim diyor ki sen ne fenasın evet dedim ya öyleyim

Merhaba herkese.

Yeni planlar yapmistik demistim.
Acikliyorum..

Şuan icin mülk edinmeyecegimize karar verdigimiz icin hazirdaki borclari kapatalim borcsuz devam edelim dedik.

Şubattan bu yana biriktirdigim fizikilerimi bozdurdum. Ceyrek altini 450den . 2 tane de ata liram vardi 1850den bozdurdum. Sadece ata liralardan 700 lira karim oldu.
Toplam 31 bin küsür tuttu.
Bankada da nakit vardi.
Ev kredim 45bin küsür kalmisti. Cok sukur bitirdim temizledim. 9 bin faiz odemekten kurtulmus olduk.

Eşimin de 8 bin borcu kaldi. Elde tam 8 binimiz kaldi ama bankaya yatisemedik. Onu da carsambaya kapacagiz insallah.

Kredi kartimizi memlekette patlattik. 5bucuk bin borcumuz var. Kasim 15de onu da kapaticaz insallah. Sonra borcsuz devam edecegiz . Saglik olsun insallah.
Darisi borc odeyen herkese olsun.

Bugün yarım mesai birazdan çıkıp eve gideceğim güzel bir çorba yaparım yanınada napacağımı bilmiyorum.markete geçmem kesinlikle para harcamak istemiyorum.

Hayirli olsun kızlar, darısı tüm isteyenlere :)

Sabah eşim işe gitti oglanla kahvalti yaptik. Baza altı temizledim yorgan çıkardım, yazlık pikeleri bazaya kaldırdım.

Diger hurçlara göz gezdirdim kullanmayacağım şeyler varsa elden çıkarmak adına. Ama birsey bulamadım yeterince sadeleşmişim baza altı eşyalarımda. Önümüzdeki günlerde kıyafet dolaplarını elden geçireceğim kullanmadıklarımı elden çıkaracağım. Eşimi pantolonlarini ayirmaya ikne edebilirsem cok mutlu olucam zira 30dan fazla pantolonu var :)

Öğleden sonra bir süpürge tutacağım eve sonra oğlumu dışarı çıkarırım biraz parka vs.

Dünkü harcama
Büskivi,,, süt,, yoğurt,,, ekmek toplam 25 tl

Bugün sabahtan kahvaltıya anneme geldik 4 ekmek aldım 5 tl,,, başka harcamam da olmaz,,,,

Haftalık yemek listesi belirlemek gerçekten çok güzel yaaa kızımla oturduk belirledik menüleri bu hafta Pazar’a da gitmicem evdekilerden yapıcam önceler her hafta Pazar’a gidiyordum çoğu şeyi yemeden hep bozuluyordu artık 2 haftalık yapıyorumsadece ekmek,,, yumurta ve tavuk alıcam inşallah ekstra bir şeye gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…