Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Merhaba kizlar,
Ben bu hafta cumartesi de calistigim icin esim yapti market alisverisini, 66 dolar tutmus. Haftanin menusunde tavuklu sehriyeli corba, inegol kofte, tavuklu turlu, etsiz cig kofte (esim yapti), karnibahar/brokoli salatasi, kadayif dolmasi (esim yapti). Ogluma da yogurt corbasi yaptim, bugunlerde tek ictigi corba, bir de pekmezden cikolata yaptim.

A101de yumurtalarda %20 indirim vardı. Zaten almam gerekiyodu aldim bitane normal 3 numara hamur isleri icin, bir tane 1 numara gezen tavuk yumurtası.

Bimden de tam buğday ekmek, bir paket tavuk göğsü, biraz mandalina ve hindi füme aldım.

Toplamda 25 tl harcadım ve günü kapadım.

Çok yakın bir kız arkadaşım 3 yıllık ilişkisini bitirdi ve çok üzgün. Bana geldi bu gece dertleşme gecesi olacak... Allah herkesi iyilerle karsilastirsin... Oğlanı uyutuyorum simdi, sonra arkadasimla ilgileneceğim.

Herkese iyi geceler

Selams sabah kahvaltıdan sonra 4 makina çamaşır yıkandı bu arada ben sil süpür yaptım eşim geldi menemen yaptık . Toparlayıp biraz dinlendim akşam 17:00 gibi eşim hadi beşik siparişine gidelim dedi . Sokağın başında zaten yürüdük 640 TL di etiket 600 TL de anlaştık 29 kasımda eve istedim dolap için fiyat aldık 1300 TL dediler birkaç yere daha bakacağız bakalım . Marketten meyve sebze aldık birde çiğ köftesinden çiğ köfte 80 TL harcadık

Ellerinize sağlık afiyetle yiyin inşaallah. Benim oğlumun süt alerjisi varda pekmez den çikolata tarifinizi alabilirmiyim çok teşekkür ederim

iyi geceler kızlar iki gündür çok kosturmacali islerim yazamadim okudum sadece ç tesi eltimde gun vardi orda ddiler p tesi kahvaltiya sendeyiz diye zaten kasım daki gün bende diye ufak ufak temizliğe başlamıştım halılarım gelmedi salı gelin ddim yarin gelecekler pazar eşim çalıştı eltimler kahvaltiya gelcek diye turboya bagladim cam sildim perdeleri yikadim mutfagin yolluklari yıkamıstım onlari serdim bugunde küçük yokluklar var onlar yikandi camasir kac kes çalıştı sayamadim banyoyu cifledim kullanmadigim var orayadı yikadim yufka aldim dün onları kol böreği yaptim kıymalı patatesli dolapta sabah piscek çay yanına browni kurabiye yaptim ilkkes çok beğendim yaparim artık günede yaparim hatta aksam yemeğini hallettim karniyarik pilav salata yedik yarina az pilav ni tane karniyarik eşim yer yarin yemek düşünmem börekte kalır oglen oğlanı parka çıkardım file var oraya gittim 50 tl zeytin kasar kaymak fırın kağıdı yogurt aldim oraya harcadim cok yorulmusum yanlız yeni dinleniom

Ellerinize sağlık afiyetle yiyin inşaallah. Benim oğlumun süt alerjisi varda pekmez den çikolata tarifinizi alabilirmiyim çok teşekkür ederim
Ben de tarifleri internetten bakmistim birtanesi soyle: Kakao yagi (2 yemek kasigi) ve hindistan cevizi yagi (2 yemek kasigi) benmari usulu eritilir, sonra uzerine 2 yemek kasigi kakao ve 2 yemek kasigi pekmez eklenir, karistirilir, kaliba dokulup, buzlukta dondurulur.
Diger tarif: Bir tane muz, 2 yemek kasigi kakao, 2 yemek kasigi yulaf unu, 2 yemek kasigi pekmez ve 1 yemek kasigi hindistan cevizi yagi robotta cekilir ve kaliba konup dondurulur.
Ilk tarif cok yagli geliyor bana ama bizim oglan yiyiyor, ikinciyi ben de cok seviyorum.

Benim basim oglanin yemek yememesiyle dertte ama cikolata seviyor ben de boylece saglikli yag, muz, yulaf, pekmez falan yedirmis oluyorum. Cocuklarin sevdigi saglikli tarifleriniz varsa ben de ogrenmek isterim. Normal etini sebzesini yese sorun etmeyecegim ama yani yedigi 4-5 sey var o yuzden dikkat ediyorum.

Hastalık yakamızı bırakmıyor kızımda cumadan beri ishal kusma var tam azaldı diyorum yine başlıyor artıyor iştahı yok
Böyle giderse anjiyo yine ertelenecek
Daha tasınamadık bu hafta evi boşaltacaklar sözde bugün arayıp tam gün verin diycem evi ben temizleyemem çocuklarla ancak uğraşıyorum kadın ayarlıycam
Herşeyin başı saglık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…