- 11 Mart 2013
- 33.714
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.104
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #45.621
Çok geçmiş olsun umarım bir an evvel düzelir100 tl muayene ücreti
45 tl hava verildi ona ödedim
15 tl ilaçları tuttu malesef antibiyotik kullanacağız
12 tl de markette harcadım makarna ve pil aldım
Oğlum gercekten cok hasta atesi hic düşmüyor ilac verdiğim halde. Bademcikler iltihaplanmis tahmin ettiğim gibi. İnsallah kısa sürede atlatırız...
çok kötü olmuş dikkatsiz ustaların cezası sana kalmış bende hiç sevmem küçükken bizim evide su basmıştı gece annemle temizlemek zorunda kaldık buz gibi havada hiç unutmam benimde moralim bozuk annemin belinde kırık varmışSelam kizlR bi kac gundur yazamadim ev isleri bitmek bilmiyor. Bu sabah saat 4 te uyandirildik tasinacagimiz eve su basmis ustalar.cesmeyi acik birakmis mahvolmus evim o kdr kotuyum ki oraya gittim suyu onleyemedm alt kata gelms ust kattan ve bnm altimdaki komsunun evinede girmis cok mutsuzum. Oysaki dun cok guzel bi gundu. Ikeaya gitmistik banyo dolaplarimi fln almistim. Ebeveyn banyomuda yaptiriyorum. Onnun seramiklerni fln secmistim. Suan modum cok dusuk smdi bisuru bezle eve.gidicem sizin anlayacaginiz tavanlardan su fiskirio resmen ust kattaki banyodan girmis
Annen düştü mü kaza mı geçirdi geçmiş olsun ben okumamışımçok kötü olmuş dikkatsiz ustaların cezası sana kalmış bende hiç sevmem küçükken bizim evide su basmıştı gece annemle temizlemek zorunda kaldık buz gibi havada hiç unutmam benimde moralim bozuk annemin belinde kırık varmış
bizimki köpük seklinde iki fıs yapıyoruz canım uzun sure kullanılıyor, sabun işini de onu ben hakiki zeytinyağlı tariş sabunu aldım canım büyük kalıp ındırımdeydı 4lü 11liraya almıstım memnunuz netten bak sıtersenBende o yüzden aldım kronik konağı engelliyormuş cidden. Birde 500 ml ya uzun zaman kullanırsın dediler 1 tane damlatmam yeterli olurmuş . Bir tane de bebek sabunu alacağım onunla da vücudunu yıkarız dedik
cok gecmıs olsun canım yaa Allahım sifa versinçok kötü olmuş dikkatsiz ustaların cezası sana kalmış bende hiç sevmem küçükken bizim evide su basmıştı gece annemle temizlemek zorunda kaldık buz gibi havada hiç unutmam benimde moralim bozuk annemin belinde kırık varmış
Öyle mi tamam hemen bi bakayım çok teşekkür ediyorumbizimki köpük seklinde iki fıs yapıyoruz canım uzun sure kullanılıyor, sabun işini de onu ben hakiki zeytinyağlı tariş sabunu aldım canım büyük kalıp ındırımdeydı 4lü 11liraya almıstım memnunuz netten bak sıtersen
Ay cnm bnm annen icin cok cok uzuldum peki yatip dinlenmesi mi gerekio simdi bildigim kadariyla alci fln olmuyor?
Canım hiç pişik kremi kullanma bence en güzeli hakiki zeytinyağıDün eşim ebebek’ten alt açma örtüsü 38, 90 40 ad
Watsonstn ıslak mendil 32,90 3x50 2 adet
Eczaneden pişik kremine de 50 tl ödemiş
Pişik kremimiz vardı aslında kayboldu, yanlışlıkla bezlerle çöpe gitti sanırım
Canın yaaa çok geçmiş olsunnnçok kötü olmuş dikkatsiz ustaların cezası sana kalmış bende hiç sevmem küçükken bizim evide su basmıştı gece annemle temizlemek zorunda kaldık buz gibi havada hiç unutmam benimde moralim bozuk annemin belinde kırık varmış
Yaaaa canım üzülme stres yapma herşey güzel olucak modunu düşürmeAy cnm bnm annen icin cok cok uzuldum peki yatip dinlenmesi mi gerekio simdi bildigim kadariyla alci fln olmuyor?
Sorma canim usta diye evi emanet ediyoruz dunya para veriyoruz terasimiz akmasin diye adamlar kendileri suyu acik birakip butun alt kata su bastiriyolar ne diyim ne soyliyim ustune bir de iki gun yagmur gozukuyor teraslari izolasyon yapmadilar yine akicak cildirmak uzereyim
Harcamalarımız hiç bitmiyor fark ediyor musunSelam kızlar dünden beri temizlik yapıyorummm ayyyy çok özlemişi derin temizliği hamile kaldığından beri yardımcı abla gelip yapıyordu
Dün valla minnoşum akıllı durdu bende yatak odası ve kızımın odasını cam kapı yatak Altları dolap altları heryeri yaptım halılarını serdim çıktım,,, bugünde oturma odası ve mutfağı halledicem
Yemek olarak da kızım çıtır tavuk istedi ,,,tarhana çorbası ,,,patates kızartması var
Hııııı bide pasta siparişi verdi hanımefendi büskivili çikolata soslu pasta yapıcam
Biraz harcamam olur bugün bakalım
Teşekkürler ederimOlsun canım ilk başlarda bu kadar sık bez değiştirince insan neyi nereye koyduğunu karıştırıyor... Büyüdükçe azalıyor bez sayısı vs.. Sağlıkla büyüsün inşallah...
Sağol canım yardımcı olduğun içincanım alt acma örtülerini ben ikiye bölerek kullanıyorum fikir olsun sana da
Canım onu da arada kullandığım oluyor, bu aldğmzda doğal içerikli mustela markasıCanım hiç pişik kremi kullanma bence en güzeli hakiki zeytinyağı
Canım bebeğe gaz damlası kullanıyor msncanım alt acma örtülerini ben ikiye bölerek kullanıyorum fikir olsun sana da
ilk 1.5 ay 3çeşit damla denedik sonra cevremde gazlı bebeği olanlardan damlanın bi işe yaramadığını öğrendim cocugu gozlemleyınce damlalardan sonra daha da karnının burulduğunu farkettik ve bıraktık.tesadüfen arkadasım bize gelmişti oğluşa bacak hareketleri yaptırdı gaz için o kadar işe yaradı ki Rabbim bin kere razı olsun özel bişe degil ileri geri vs ben düzenli yapmaya basladım oğlusumda ögrendi gaz cıkaracagı zaman o da yapıyorCanım bebeğe gaz damlası kullanıyor msn
çok geçmiş olsun umarım çabuk atlatırsınız
Çok geçmiş olsun umarım bir an evvel düzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?