Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Çok geçmiş olsun umarım bir an evvel düzelir

çok kötü olmuş dikkatsiz ustaların cezası sana kalmış bende hiç sevmem küçükken bizim evide su basmıştı gece annemle temizlemek zorunda kaldık buz gibi havada hiç unutmam benimde moralim bozuk annemin belinde kırık varmış

Annen düştü mü kaza mı geçirdi geçmiş olsun ben okumamışım

Bende o yüzden aldım kronik konağı engelliyormuş cidden. Birde 500 ml ya uzun zaman kullanırsın dediler 1 tane damlatmam yeterli olurmuş . Bir tane de bebek sabunu alacağım onunla da vücudunu yıkarız dedik
bizimki köpük seklinde iki fıs yapıyoruz canım uzun sure kullanılıyor, sabun işini de onu ben hakiki zeytinyağlı tariş sabunu aldım canım büyük kalıp ındırımdeydı 4lü 11liraya almıstım memnunuz netten bak sıtersen

cok gecmıs olsun canım yaa Allahım sifa versin
gecmıs olsun size de M maralalmila

Öyle mi tamam hemen bi bakayım çok teşekkür ediyorum

cok gecmıs olsun canım yaa Allahım sifa versin
gecmıs olsun size de M maralalmila
Ay cnm bnm annen icin cok cok uzuldum peki yatip dinlenmesi mi gerekio simdi bildigim kadariyla alci fln olmuyor?

Sorma canim usta diye evi emanet ediyoruz dunya para veriyoruz terasimiz akmasin diye adamlar kendileri suyu acik birakip butun alt kata su bastiriyolar ne diyim ne soyliyim ustune bir de iki gun yagmur gozukuyor teraslari izolasyon yapmadilar yine akicak cildirmak uzereyim

Canım hiç pişik kremi kullanma bence en güzeli hakiki zeytinyağı

Canın yaaa çok geçmiş olsunnn

Selam kızlar dünden beri temizlik yapıyorummm ayyyy çok özlemişi derin temizliği hamile kaldığından beri yardımcı abla gelip yapıyordu

Dün valla minnoşum akıllı durdu bende yatak odası ve kızımın odasını cam kapı yatak Altları dolap altları heryeri yaptım halılarını serdim çıktım,,, bugünde oturma odası ve mutfağı halledicem

Yemek olarak da kızım çıtır tavuk istedi ,,,tarhana çorbası ,,,patates kızartması var

Hııııı bide pasta siparişi verdi hanımefendi büskivili çikolata soslu pasta yapıcam

Biraz harcamam olur bugün bakalım

Yaaaa canım üzülme stres yapma herşey güzel olucak modunu düşürme

Harcamalarımız hiç bitmiyor fark ediyor musun

Canım bebeğe gaz damlası kullanıyor msn
ilk 1.5 ay 3çeşit damla denedik sonra cevremde gazlı bebeği olanlardan damlanın bi işe yaramadığını öğrendim cocugu gozlemleyınce damlalardan sonra daha da karnının burulduğunu farkettik ve bıraktık.tesadüfen arkadasım bize gelmişti oğluşa bacak hareketleri yaptırdı gaz için o kadar işe yaradı ki Rabbim bin kere razı olsun özel bişe degil ileri geri vs ben düzenli yapmaya basladım oğlusumda ögrendi gaz cıkaracagı zaman o da yapıyor cok sukur 1.5aydan snra kullanmadık sonuc olarak yaramadıklarını soyleyebılırım ben de sana bol bol hareket ettir bebişi sırtına da pat pat vur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…