- 25 Nisan 2018
- 1.445
- 5.035
- 158
- 39
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #45.661
Bence ne kadar erken olursa o kadar iyi, tabi doktor da oyle tavsiye ediyorsa. Oglum dogdugunun ikinci gunu oldu, daha hastaneden cikmadan, ben de cok uzuldum hem gobegi daha dusmemisti hem sunnet olmustu, ama bir haftaya ikisi de iyilesti. Sizin de insallah cok kolay gecer.Oğlumu ikinci ayında sünnet ettirecğz inşallah..
Ama Biraz korkuyorum açıkcası bakımı falan, çabuk toparlanır mı , işlem sonrası çok ağlar mıaşı yaptırırken bile ağlamasına dayanamıyorum eşim duruyor
hava aldıktan sonra kuru olduğundan emin ol, kuru olunca çabuk pişik olmazKizlar size yaptigim bir seyi anlatayim, hazir bebeklerden konusuyoruz. Bizim artik giymedigimiz ama cok yiprandigindan baskasina da veremiyecegimiz pamuklu pijama, tisort, atlet gibi kiyafetlerimiz vardi. Ben bunlari kestim kiza islak mendil niyetine kullaniyorum. Daha hala da var, bunlar bitince de pamukla devam ederim, arasira da islak mendil de kullaniyorum ozellikle disari ciktigimizda.
Bir de, baktim ki pisik olmak uzere, altini degistirdikten sonra hemen kapatmiyorum, azicik hava alsin diye 30 saniye falan acik tutuyorum.
Ben pisik olmadığı halde zeytinyağı sürmüştüm hani iyi diyolar diye. Ay bezini bi açtım baktim ki kip kırmızı pişirmiş oğlumuBen de zeytinyaginin ise yaradigini duydum ama kendim hic kullanmadim, bazilari asidik olabilir, dikkat etmek gerekir.
Ya iste olabiliyor, birine iyi gelen digerinde hic ise yaramiyor hatta daha kotu yapiyor falan.Ben pisik olmadığı halde zeytinyağı sürmüştüm hani iyi diyolar diye. Ay bezini bi açtım baktim ki kip kırmızı pişirmiş oğlumu
Ooo geçmiş olsun canımSelam kizlR bi kac gundur yazamadim ev isleri bitmek bilmiyor. Bu sabah saat 4 te uyandirildik tasinacagimiz eve su basmis ustalar.cesmeyi acik birakmis mahvolmus evim o kdr kotuyum ki oraya gittim suyu onleyemedm alt kata gelms ust kattan ve bnm altimdaki komsunun evinede girmis cok mutsuzum. Oysaki dun cok guzel bi gundu. Ikeaya gitmistik banyo dolaplarimi fln almistim. Ebeveyn banyomuda yaptiriyorum. Onnun seramiklerni fln secmistim. Suan modum cok dusuk smdi bisuru bezle eve.gidicem sizin anlayacaginiz tavanlardan su fiskirio resmen ust kattaki banyodan girmis
Geçmiş olsun canım, hastanede mi şuançok kötü olmuş dikkatsiz ustaların cezası sana kalmış bende hiç sevmem küçükken bizim evide su basmıştı gece annemle temizlemek zorunda kaldık buz gibi havada hiç unutmam benimde moralim bozuk annemin belinde kırık varmış
Ellerine sağlık canım, oh mis olmuştur, darısı banaSelam kızlar dünden beri temizlik yapıyorummm ayyyy çok özlemişi derin temizliği hamile kaldığından beri yardımcı abla gelip yapıyordu
Dün valla minnoşum akıllı durdu bende yatak odası ve kızımın odasını cam kapı yatak Altları dolap altları heryeri yaptım halılarını serdim çıktım,,, bugünde oturma odası ve mutfağı halledicem
Yemek olarak da kızım çıtır tavuk istedi ,,,tarhana çorbası ,,,patates kızartması var
Hııııı bide pasta siparişi verdi hanımefendi büskivili çikolata soslu pasta yapıcam
Biraz harcamam olur bugün bakalım
Zeytinyağının asidini almak gerekiyor, ocakta hafif ılıyor ya da sobanın üzerinde tutardık birazcıkBen pisik olmadığı halde zeytinyağı sürmüştüm hani iyi diyolar diye. Ay bezini bi açtım baktim ki kip kırmızı pişirmiş oğlumu
Ben küçükken sandalyeden düşmüştüm arkada bir dişimin kenarı kırıldı sonra minik bir siyahlık oluşmuştu . Doktor ona dolgu yapmıştı iyiki yapmış çünkü o dişimin altında ana dişim yokmuş hala şuan o diş ve dolgu ağzımda tertemiz duruyorDertler bitmiyordu, kucukken gazi kakasi, biraz buyuyunce sendromu, yemesi, sonra okulu, ergenligi, egitimi, isi gucu derken hop seneler gecmis. Canlari sag olsun, onlarin verdigi mutlulugu hicbir sey vermiyor.
Haftasonu disci randevumuz var, oglumda curuk baslangici var disinin kenarinda, bakalim doktor ne yapacak, esas soru bizim oglan ne kadarina izin verecek. Sahi cocukta curuk baslangicina ne yapiliyor, bilgisi olan var mi?
Ayyyy evet cqnım missss gibi oturuyorum valla bi tek mutfak kaldı onu da kızım uyuyunca inşallahhhhhEllerine sağlık canım, oh mis olmuştur, darısı bana
Canım zeytinyağını biraz ılıtıp asidini almak gerekşyorBen pisik olmadığı halde zeytinyağı sürmüştüm hani iyi diyolar diye. Ay bezini bi açtım baktim ki kip kırmızı pişirmiş oğlumu
Işte ben onu bilmiyodumZeytinyağının asidini almak gerekiyor, ocakta hafif ılıyor ya da sobanın üzerinde tutardık birazcık
Öyleymiş canim bidaha cocugum olursa öyle yaparım yaktım çocuğumuCanım zeytinyağını biraz ılıtıp asidini almak gerekşyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?