Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bence ne kadar erken olursa o kadar iyi, tabi doktor da oyle tavsiye ediyorsa. Oglum dogdugunun ikinci gunu oldu, daha hastaneden cikmadan, ben de cok uzuldum hem gobegi daha dusmemisti hem sunnet olmustu, ama bir haftaya ikisi de iyilesti. Sizin de insallah cok kolay gecer.

Kizlar size yaptigim bir seyi anlatayim, hazir bebeklerden konusuyoruz. Bizim artik giymedigimiz ama cok yiprandigindan baskasina da veremiyecegimiz pamuklu pijama, tisort, atlet gibi kiyafetlerimiz vardi. Ben bunlari kestim kiza islak mendil niyetine kullaniyorum. Daha hala da var, bunlar bitince de pamukla devam ederim, arasira da islak mendil de kullaniyorum ozellikle disari ciktigimizda.
Bir de, baktim ki pisik olmak uzere, altini degistirdikten sonra hemen kapatmiyorum, azicik hava alsin diye 30 saniye falan acik tutuyorum.

hava aldıktan sonra kuru olduğundan emin ol, kuru olunca çabuk pişik olmaz

Hayırlısı ile bugün 0 harcama yapmış durumdayız sağlık ocağına gittim oradan arkadaşıma uğradım . Geri dönüşte ıslak kek , arabaşı çorbası , mantar sote , pirinç pilavı salata yaptım masa hazırladım üzerimi değiştirip biraz makyaj yaptım eşimi bekliyorum şimdi gelecek heyecanlandım

Ben de zeytinyaginin ise yaradigini duydum ama kendim hic kullanmadim, bazilari asidik olabilir, dikkat etmek gerekir.
Ben pisik olmadığı halde zeytinyağı sürmüştüm hani iyi diyolar diye. Ay bezini bi açtım baktim ki kip kırmızı pişirmiş oğlumu

Ooo geçmiş olsun canım
Iyi ki eşya yokmuş evde, güzel kurur güzel havalanır inş

Geçmiş olsun canım, hastanede mi şuan

Ellerine sağlık canım, oh mis olmuştur, darısı bana

Dertler bitmiyordu, kucukken gazi kakasi, biraz buyuyunce sendromu, yemesi, sonra okulu, ergenligi, egitimi, isi gucu derken hop seneler gecmis. Canlari sag olsun, onlarin verdigi mutlulugu hicbir sey vermiyor.
Haftasonu disci randevumuz var, oglumda curuk baslangici var disinin kenarinda, bakalim doktor ne yapacak, esas soru bizim oglan ne kadarina izin verecek. Sahi cocukta curuk baslangicina ne yapiliyor, bilgisi olan var mi?

Ben küçükken sandalyeden düşmüştüm arkada bir dişimin kenarı kırıldı sonra minik bir siyahlık oluşmuştu . Doktor ona dolgu yapmıştı iyiki yapmış çünkü o dişimin altında ana dişim yokmuş hala şuan o diş ve dolgu ağzımda tertemiz duruyor

Slm kızlar
Dün Darıca hayvanat bahçesine gittik kişi başı 55tl ödedik. Öğrenci öğretmen asker vs 35tl imiş.
Görmediğim hayvan türlerini gördüm ama hayvanların psikolojisini iyi bulmadım Pek.
Gitmesek bir türlü gitsek görmüş oluyoruz. Bilemedik.
Bugün Ortaköy’e gittik akrabanın Kızı ile buluşup.
Yemek kahve yol sonra gene otelde akşam yemeği 100tl harcadım eşim de 40tl harcadı onunkini firma ödüyor.
Pazar gününe kadar bakalım nasıl olacak ama idareli harcıyorum
Sıcak su faturamız 72tl
Merkezi sistem devreye girmiş biz yokuz evde ama sıcak eve gidecez. İnş derecesini doğru hatırlıyorumdur yoksa boş ev iyi ısınıyor demektir
Eşime biraz gecikmeli ödeyeceklermiş ama masrafları önden ödemeleri lazım inş kk hesap özeti sonrasına hemen öderler bana gelince kredi kartını azaltmak üzereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…