- 11 Mart 2013
- 33.714
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.104
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #45.641
Aynen zor kocaman insanlar bile yatak döşek yatıyorSagolasin tugce , insallah bikac güne hafifler biraz
Aynen canım yaaaa ben. Ne kadar sıkmakta çalıştıkça o kadar harcanıyorHarcamalarımız hiç bitmiyor fark ediyor musun
Evet mustela da çok iyi bir markaCanım onu da arada kullandığım oluyor, bu aldğmzda doğal içerikli mustela markası
Cqnım bende kızım doğduğunda bir sürü özel damlalar kullandım ama İnan ki düzeleceğine daha da çok arttı gazı ve bi gün annem kimyonlu su verdi ve bende içtim İnan bana var ya o gün kuzum çok rahatladı eskiler gerçekten doğruyu biliyor ki biz gazdan hastanelik olmuştuk o derece kızımın ağlamasına tüm mahalle ayağa kalkmıştıCanım bebeğe gaz damlası kullanıyor msn
Çörek otu yağı veriyor arkadaşlar oda iyiymiş acaba doğru muAynen canım yaaaa ben. Ne kadar sıkmakta çalıştıkça o kadar harcanıyor
Evet mustela da çok iyi bir marka
Cqnım bende kızım doğduğunda bir sürü özel damlalar kullandım ama İnan ki düzeleceğine daha da çok arttı gazı ve bi gün annem kimyonlu su verdi ve bende içtim İnan bana var ya o gün kuzum çok rahatladı eskiler gerçekten doğruyu biliyor ki biz gazdan hastanelik olmuştuk o derece kızımın ağlamasına tüm mahalle ayağa kalkmıştı
Hiç denemedim canım bilmiyorum onu ama kahveyi denemiştim uyurken çay tabağına katıp başının orda durmuştu onun kokusu gaz yaptırıyorduÇörek otu yağı veriyor arkadaşlar oda iyiymiş acaba doğru mu
bana da kimyon yağ vs ver dedıler ama canım ben cesaret edemem acıkcası hiç birini vermedim ama kendim kimyon rezene içtimÇörek otu yağı veriyor arkadaşlar oda iyiymiş acaba doğru mu
Çok kaliteli bir Çörek otu yağı varmış arkadaşım bir marka verdi ona bakacağım gerekirsebana da kimyon yağ vs ver dedıler ama canım ben cesaret edemem acıkcası hiç birini vermedim ama kendim kimyon rezene içtim
ınsAllah olmaz gaz canım benım sen ayaklarını sıcak tut kendine bak olursa da gıder ınsAllahÇok kaliteli bir Çörek otu yağı varmış arkadaşım bir marka verdi ona bakacağım gerekirse
Canım dediklerİni harfiyen uygulayacğm, teşekkürlerilk 1.5 ay 3çeşit damla denedik sonra cevremde gazlı bebeği olanlardan damlanın bi işe yaramadığını öğrendim cocugu gozlemleyınce damlalardan sonra daha da karnının burulduğunu farkettik ve bıraktık.tesadüfen arkadasım bize gelmişti oğluşa bacak hareketleri yaptırdı gaz için o kadar işe yaradı ki Rabbim bin kere razı olsun özel bişe degil ileri geri vs ben düzenli yapmaya basladım oğlusumda ögrendi gaz cıkaracagı zaman o da yapıyorcok sukur 1.5aydan snra kullanmadık sonuc olarak yaramadıklarını soyleyebılırım ben de sana bol bol hareket ettir bebişi sırtına da pat pat vur
ne dmek canım bacaklarda bisiklet hareketini yaptır naifçe sonra ikisi birlikte ileri geri sonra da ayaklarının ikisini birden tutarak oval çizer gibi yapın.bunlar popişten gaz için,agızdan kaz ıcınde omuzda yada dizde sırt üstü pat pat. nacızane benim tecrube ettıklerm boyle her zman yardımcı olmaya calısırım fikir soranlaraCanım dediklerİni harfiyen uygulayacğm, teşekkürler
Oğlumu ikinci ayında sünnet ettirecğz inşallah..ne dmek canım bacaklarda bisiklet hareketini yaptır naifçe sonra ikisi birlikte ileri geri sonra da ayaklarının ikisini birden tutarak oval çizer gibi yapın.bunlar popişten gaz için,agızdan kaz ıcınde omuzda yada dizde sırt üstü pat pat. nacızane benim tecrube ettıklerm boyle her zman yardımcı olmaya calısırım fikir soranlara
Canım küçük olunca daha kolay inankiOğlumu ikinci ayında sünnet ettirecğz inşallah..
Ama Biraz korkuyorum açıkcası bakımı falan, çabuk toparlanır mı , işlem sonrası çok ağlar mıaşı yaptırırken bile ağlamasına dayanamıyorum eşim duruyor
Ben oğlumu 3 aylıkken sünnet ettirdim yarası iyileşmesi cok kısa sürdü sadece bi sorun oldu oda kilolu olduğu içinmiş 3 aylikken 9 buçuk kiloyduOğlumu ikinci ayında sünnet ettirecğz inşallah..
Ama Biraz korkuyorum açıkcası bakımı falan, çabuk toparlanır mı , işlem sonrası çok ağlar mıaşı yaptırırken bile ağlamasına dayanamıyorum eşim duruyor
biz de 2.ayda ettirdik masAllah diyim hiç aglamadı lokal oldu zaten 15dk sürdü sürmedi tabi doktorla da alakalı bnce. doktorun dedıklerini harfıyen uygulayın ama biz canı acır dıye bazı dedıklerını tam yapamadık yapısma oldu o zman cok agladı meselaOğlumu ikinci ayında sünnet ettirecğz inşallah..
oy masAllah subhanAllah benim oglusa kilolu dıyolar bide 9.5 un yanında o neBen oğlumu 3 aylıkken sünnet ettirdim yarası iyileşmesi cok kısa sürdü sadece bi sorun oldu oda kilolu olduğu içinmiş 3 aylikken 9 buçuk kiloydu
oy masAllah subhanAllah benim oglusa kilolu dıyolar bide 9.5 un yanında o ne
Cok gecmis olsun canim.100 tl muayene ücreti
45 tl hava verildi ona ödedim
15 tl ilaçları tuttu malesef antibiyotik kullanacağız
12 tl de markette harcadım makarna ve pil aldım
Oğlum gercekten cok hasta atesi hic düşmüyor ilac verdiğim halde. Bademcikler iltihaplanmis tahmin ettiğim gibi. İnsallah kısa sürede atlatırız...
Gecmis olsun canim.çok kötü olmuş dikkatsiz ustaların cezası sana kalmış bende hiç sevmem küçükken bizim evide su basmıştı gece annemle temizlemek zorunda kaldık buz gibi havada hiç unutmam benimde moralim bozuk annemin belinde kırık varmış
Ben de zeytinyaginin ise yaradigini duydum ama kendim hic kullanmadim, bazilari asidik olabilir, dikkat etmek gerekir.Canım hiç pişik kremi kullanma bence en güzeli hakiki zeytinyağı
Bizde hemen 40 I çıkınca yaptıracağız inşallah öyle daha kolay iyileşiyormuşOğlumu ikinci ayında sünnet ettirecğz inşallah..
Bizim cok gazimiz olmadi ama ara sira oldugunda da bizd e damla verdik ama bence de ise yaramiyor. Masaj ise yariyor ya da temiz havaya cikariyordum, nedense o da ise yariyordu.ilk 1.5 ay 3çeşit damla denedik sonra cevremde gazlı bebeği olanlardan damlanın bi işe yaramadığını öğrendim cocugu gozlemleyınce damlalardan sonra daha da karnının burulduğunu farkettik ve bıraktık.tesadüfen arkadasım bize gelmişti oğluşa bacak hareketleri yaptırdı gaz için o kadar işe yaradı ki Rabbim bin kere razı olsun özel bişe degil ileri geri vs ben düzenli yapmaya basladım oğlusumda ögrendi gaz cıkaracagı zaman o da yapıyorcok sukur 1.5aydan snra kullanmadık sonuc olarak yaramadıklarını soyleyebılırım ben de sana bol bol hareket ettir bebişi sırtına da pat pat vur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?