Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Harcamalarımız hiç bitmiyor fark ediyor musun
Aynen canım yaaaa ben. Ne kadar sıkmakta çalıştıkça o kadar harcanıyor
Canım onu da arada kullandığım oluyor, bu aldğmzda doğal içerikli mustela markası
Evet mustela da çok iyi bir marka
Canım bebeğe gaz damlası kullanıyor msn
Cqnım bende kızım doğduğunda bir sürü özel damlalar kullandım ama İnan ki düzeleceğine daha da çok arttı gazı ve bi gün annem kimyonlu su verdi ve bende içtim İnan bana var ya o gün kuzum çok rahatladı eskiler gerçekten doğruyu biliyor ki biz gazdan hastanelik olmuştuk o derece kızımın ağlamasına tüm mahalle ayağa kalkmıştı

Çörek otu yağı veriyor arkadaşlar oda iyiymiş acaba doğru mu

Canım dediklerİni harfiyen uygulayacğm, teşekkürler

Canım dediklerİni harfiyen uygulayacğm, teşekkürler
ne dmek canım bacaklarda bisiklet hareketini yaptır naifçe sonra ikisi birlikte ileri geri sonra da ayaklarının ikisini birden tutarak oval çizer gibi yapın.bunlar popişten gaz için,agızdan kaz ıcınde omuzda yada dizde sırt üstü pat pat. nacızane benim tecrube ettıklerm boyle her zman yardımcı olmaya calısırım fikir soranlara

Oğlumu ikinci ayında sünnet ettirecğz inşallah..
Ama Biraz korkuyorum açıkcası bakımı falan, çabuk toparlanır mı , işlem sonrası çok ağlar mı aşı yaptırırken bile ağlamasına dayanamıyorum eşim duruyor

Canım küçük olunca daha kolay inanki

Ben oğlumu 3 aylıkken sünnet ettirdim yarası iyileşmesi cok kısa sürdü sadece bi sorun oldu oda kilolu olduğu içinmiş 3 aylikken 9 buçuk kiloydu

biz de 2.ayda ettirdik masAllah diyim hiç aglamadı lokal oldu zaten 15dk sürdü sürmedi tabi doktorla da alakalı bnce. doktorun dedıklerini harfıyen uygulayın ama biz canı acır dıye bazı dedıklerını tam yapamadık yapısma oldu o zman cok agladı mesela

oy masAllah subhanAllah benim oglusa kilolu dıyolar bide 9.5 un yanında o ne
öyleydi canım şimdi de biraz fazla kilosu ama boyu uzun kilolu gibi değil. Ama hiç ekmek felan yemez yediklerine dikkat ederim. Bebekken tombis oluyolar ya çok tatlılar her anın tadını çıkar zaman cok cabuk geciyo

Cok gecmis olsun canim.

Bizde hemen 40 I çıkınca yaptıracağız inşallah öyle daha kolay iyileşiyormuş

Bizim cok gazimiz olmadi ama ara sira oldugunda da bizd e damla verdik ama bence de ise yaramiyor. Masaj ise yariyor ya da temiz havaya cikariyordum, nedense o da ise yariyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…