Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bugün oğlumla evdeydik harcama ben yapmadım eşim gelirken domates salatalık ve ekmek aldı. 10 lira falan tutmuş.

Çarşaf nevresim degistirdim , kirlileri yıkadım astım, bir makine de beyazlar yıkandı astım. Evi süpürdüm ama silemedim cocuk hasta ilgi bekliyor devamlı. Sonra detayli temizlik yaparim biraz iyilessin de.

Herkese iyi geceler

Çok geçmiş olsun iyi olsunda sonra yaparsin annesi ❤

Kizlar memlekete gitmiştik 2 hafta olacak. Simdi eve dönüyoruz oglumla. Annemle konustum ertuyu okula göndereceğimizi söyledim. Kışta geliyo zorlaniriz diye anlattım. Annemde kartlarınızı vermeyi düşünüyodum zaten dedi kardesimin ve benim kartimizi verdi cok mutlu oldum

çok iyi olmuş sevindim senin adına

2 cocugu olan arkadaslar.
Nasil yetisiyorsunuz.
Ben bitmis durumdayim.
Depresyona girdim..
Dün iyice halsizlestim elim ayagim tutmadi. Doktor demir hapina devam et dedi
Sac bas daginik ev daginik.
bende yetişemiyorum o depresyondan hiç çıkmıyorum inan o kadar kötü durumdayım bütün yük üzerimde sabah 6.40 da kalkıyorum koştur koştur canım çıkıyor

ay ck sevındım canım hesabınızdaki para duruyomuymus bari yoksa maas gıbımı cekıceksiniz
yeminle ck sevındım ya bunalmıstın sen de

Günaydın 2 çocuklu arkadaşlarım hep diyor ki tek çocuk hiç çocukmuş 2 tane olunca çok zor diyorlar ki haklılar bencede. Geçen gün arkadaşım kızına yemek yediriyor diğer tarafta da oğlunu bir arkadaş tutuyor Oda emmek istiyor o an ağlıyor diyoruz ki Kıza gel çorbanı yemene biz yardımcı olalım annen kardeşini beslesin kız asla kabul etmiyor tabi ortalık curcuna oluyor . Zaten tek çocuk istiyordum bunları görüp okudukça ben becerikli bir kadın değilim yapamam diyorum direk tek çocuk neyime yetmiyor

2 cocugu olan arkadaslar.
Nasil yetisiyorsunuz.
Ben bitmis durumdayim.
Depresyona girdim..
Dün iyice halsizlestim elim ayagim tutmadi. Doktor demir hapina devam et dedi
Sac bas daginik ev daginik.
bende yetişemiyorum o depresyondan hiç çıkmıyorum inan o kadar kötü durumdayım bütün yük üzerimde sabah 6.40 da kalkıyorum koştur koştur canım çıkıyor

aaaA kızlar niye öyle diyorsunuz yahu... Korkmaya başladım. Ben tek çocuk istiyordum ama bakım olayı değildi benim sıkıntım genel olarak hayat boyu olan sorumluluk hissini sevmediğimden tek istiyordum ama Allah cc bende potansiyel gördü demek ki verdi diyorum artık görücez başımıza neler gelecek (

Merhaba dün 10 tl attım. Bu benim 60 hafta kumbaram ama 60 hafta değil de Temmuz bire kadar bitirme hedefim var. Normal de 2 hafta oldu ama 4 haftalık kısmı attım. Bir de başka kumbaram var ama o böyle 60 hafta ama mesela 1 hafta 3 tl ise 2.hafta 10 tl olabiliyor yani o kafaya göre bir planda biraz

Eklentiler

• 20191031_233648.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 40
  • 20191031_233654.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 42
  • 20191031_233659.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 49
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…