- 25 Aralık 2016
- 5.344
- 11.771
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #45.681
Çok geçmiş olsun iyi olsunda sonra yaparsin annesi ❤Bugün oğlumla evdeydik harcama ben yapmadım eşim gelirken domates salatalık ve ekmek aldı. 10 lira falan tutmuş.
Çarşaf nevresim degistirdim , kirlileri yıkadım astım, bir makine de beyazlar yıkandı astım. Evi süpürdüm ama silemedim cocuk hasta ilgi bekliyor devamlı. Sonra detayli temizlik yaparim biraz iyilessin de.
Herkese iyi geceler
sağol canımGeçmiş olsun canım, hastanede mi şuan
çok iyi olmuş sevindim senin adınaKizlar memlekete gitmiştik 2 hafta olacak. Simdi eve dönüyoruz oglumla. Annemle konustum ertuyu okula göndereceğimizi söyledim. Kışta geliyo zorlaniriz diye anlattım. Annemde kartlarınızı vermeyi düşünüyodum zaten dedi kardesimin ve benim kartimizi verdi cok mutlu oldum
Hangi bolumden aldiniz canim randevuyu yenidogan göz icinGünaydın herkese
Bugün bebeğimin göz muayenesi var 9 da
Hastahane yakın Allah’tan
8:30 da çıksak çok rahat yetişirz..
bende yetişemiyorum o depresyondan hiç çıkmıyorum inan o kadar kötü durumdayım bütün yük üzerimde sabah 6.40 da kalkıyorum koştur koştur canım çıkıyor2 cocugu olan arkadaslar.
Nasil yetisiyorsunuz.
Ben bitmis durumdayim.
Depresyona girdim..
Dün iyice halsizlestim elim ayagim tutmadi. Doktor demir hapina devam et dedi
Sac bas daginik ev daginik.
Nasil toparlanicaz ne zaman bitecek..bende yetişemiyorum o depresyondan hiç çıkmıyorum inan o kadar kötü durumdayım bütün yük üzerimde sabah 6.40 da kalkıyorum koştur koştur canım çıkıyor
Kac yasindalar.bende yetişemiyorum o depresyondan hiç çıkmıyorum inan o kadar kötü durumdayım bütün yük üzerimde sabah 6.40 da kalkıyorum koştur koştur canım çıkıyor
ay ck sevındım canım hesabınızdaki para duruyomuymus bari yoksa maas gıbımı cekıceksinizKizlar memlekete gitmiştik 2 hafta olacak. Simdi eve dönüyoruz oglumla. Annemle konustum ertuyu okula göndereceğimizi söyledim. Kışta geliyo zorlaniriz diye anlattım. Annemde kartlarınızı vermeyi düşünüyodum zaten dedi kardesimin ve benim kartimizi verdi cok mutlu oldum
2 cocugu olan arkadaslar.
Nasil yetisiyorsunuz.
Ben bitmis durumdayim.
Depresyona girdim..
Dün iyice halsizlestim elim ayagim tutmadi. Doktor demir hapina devam et dedi
Sac bas daginik ev daginik.
bende yetişemiyorum o depresyondan hiç çıkmıyorum inan o kadar kötü durumdayım bütün yük üzerimde sabah 6.40 da kalkıyorum koştur koştur canım çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?