Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bende bir koli sipariş vereceğim uzun zaman kullanırız diye düşündüm
Temizleme pamuklari cok iyi oluyor. Islak mendillerden cok daha saglikli ayrica bebegi hic bir sekilde pisik yapmiyor. Benim oglan iki yasinda dogdugundan beri agirlik hep pamuk oldu bizde bir kac sefer islak mendile gectik pisman olduk. Ama islak mendil kullanilacaksada en katkisiz ve dogal olanlar unibaby yenidogan ve baby&me yeni dogan.

Hastaneden yeni geldik. Bebegin durumu iyi cok sukur 2600 gram olmus benim minik. Nstde bir sıkıntı cikmadi tek sorunum bir turlu gecmek bilmeyen idrar yolu enfeksiyonum. Insallah senin kontrolunde guzel gecer canim.
Hay maşallah ya kg su çok iyi değil mi bana mı öyle geldi

bi pakette 60 tane var her büyük çişte 6tane kullanıyorum ben genelde,bi hafta yada 10 gün gidiyor.ilk zamanlarda daha çok gider de sonra daha uzun sürer canım
Evet evet bende yorumlarda öyle okudum birde 3 lü paket ıslak mendil alacağım baby me yenidoğan onu da dışarı çıkarken filan çantama alacağım

Selam kızlar eşim erken geldi sürpriz yaptı öğlen ben oruçtum baktim yazamadim iki makine camasir yikandi birini topladim eşim yorgundu oğlan inmedi tepesinden aldim parka çıkardım donuste şoktan patates ekmek fln bimden hazır döner akıp pisirdim corba pilav patates kizartim az pilav bide tarhana kaldı bi yarina teyze kızına gitcem öglen e insallah teyzelerimde gelcek özledim ne zamandır göremiyorum iki vesait giderken kendim gidicem eşimin mesai olmassa din ise ofisi yakın alcak bizi ordan teyze kiziminda da küçük kızı var giderken erken kalkarsam kek yapar götürürüm yada kurabiye gibi bise alcam

Senin oğlis kaç kg doğmuştu canım boyu filan kaçtı.
Bir de ilk ay kaç Gr aldı.
500 Gr normal dedi doktor .benim kız 800 Gr aldı .az gibi.
Oğlum 1kg almisti
İlk kızımı hatırlamıyorum ama 2. Kızım 40 günlükken 2.700 grm almıştı Allah kabul etsin canım

Bu pamuk nasıl .ıslatıp kullanıyorsunuz değil mi.
Ben ilk etapta normal pamuk alıp ilikbsuda ıslatıp kullandım. Sonra hep unibaby yenidoğan oglumda.
Kızda da aynı sekilde

İyi canım önemli olan be ve boy zaten sağlıklı beslensin kiloya çok da gerek yok
Tabi canim sağlıklı beslemeye çalışıyorum valla. Elimden geldiğince. Belki burda dedim mi bilmiyorum ama arkadaşım bebeği kilo alsın diye mamasına şeker katip iciriyodu ‍♀

Tabi canim sağlıklı beslemeye çalışıyorum valla. Elimden geldiğince. Belki burda dedim mi bilmiyorum ama arkadaşım bebeği kilo alsın diye mamasına şeker katip iciriyodu
Öyle yapan çok canım ama büyüklerimizden de kaynaklı bence psikolojik olarak insanı bezdiriyorlar,,, benim kayınvalidem de öyle olanlardan,,, geçen gün bize geldi küçük kızım şimdilik herşeyi yiyor ama çok kilosu yok hala diyor ki zayıf bu zayıf,,, ya önemli olan sağlıklı beslensin boyu uzasın teter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…