Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Korktuğumu hissettin dimi

Ben erken doğum yapmaktan korkuyorum nedense içimde öyle bir korku var birde anlattığım gibi bir çevre baskısı da var tabi erken doğumla ilgili sorun bu benim başka birşey değil

Ben erken doğum yapmaktan korkuyorum nedense içimde öyle bir korku var birde anlattığım gibi bir çevre baskısı da var tabi erken doğumla ilgili sorun bu benim başka birşey değil
hiç korkma canım Allahın ıznıyle eger bebeğin erken dogacak olsa bıle demekki artık içerdeki yasamını bitirmiş dısardaki güzel hayatına gelmek istıyordur onda da vardır bi hayır.ama bu dusunceyı aklından cıkar stres oldukca asıl bebişini etkılersin beni düşün uykucu gibi bekle bekle ağaç olurum belki ben de de hem niye erken olsun ki sen kendine dikkat et sandalyeye vs ckma tabaklarını gerekırse asagıda bırak hep, işlere kosturma en güzel zamanların ya ah keske yıne hamiş zamanlarımda olsam ne guzeldi

Sende benim gibi güzel bir hamilelik geçirdin ondan öyle istiyorsun bazılarına hamilelik yaramıyor ❤ kaç kg oldu acaba bebişkom göktürk gibi etli butlu olmayacak benim oğlan

Sende benim gibi güzel bir hamilelik geçirdin ondan öyle istiyorsun bazılarına hamilelik yaramıyor ❤ kaç kg oldu acaba bebişkom göktürk gibi etli butlu olmayacak benim oğlan
saglıklı olsun annesi yeter bizimki tontis biraz ama daha dönemiyor vs ona ragmen eli ayagı hıç durmuyo dönse hareketlense kilo tutmaz asırı hareketli çünkü.
ah ah tuçiş pazartesi işe baslıyorum oğlusumdan ayrılma zamanı, memeden uzaklasır dıye de korkuyorum, sütümü sagıcam biberon emzık asla almadıgı için kasıkla içirecek annem ınsAllah

Yaaa arkadaşlarım diyor ki hep erkek bebekler daha geç gelişiyorlar başlarını tutmaları dönmeleri sürünmeleri filan kIzlara göre daha geçmiş . Senin yerinde olsam bende işe başlarken aynı hisleri taşırdım çok zor anlıyorum seni

evet konusmaları vs de gecmiş öyle söyluyolar bzimki pek hevesli hareketlenmeye de sartları henüz elvermıyor sanırım yüz üstü yatırıyoruz bi kac defa zorda olsa döndü. 5aydan snra dönmesi gerekiyormus.üzümü kesip diline degdırıyorum ayy bı hosuna gıdıyo görsen nası gülersin 4aylık o bile agzının tadını biliyor dıyorum

Seninkinin bacaklarını ıssırasım geliyor

Günaydın kızlar
Dün markette 150 lira harcadık
1 kg kıyma
Yoğurt
Patates
Mayonez
Roka
Maydanoz
Çeri domates
Bir kaç tane ev terliği, pazar günü oğlum için Kuran okutulacak evde, lazım olur..
Bugün kuşlarım gidiyor çok üzgünüm
Bebeğimden dolayı:.
Onlara fazla zaman ayıramadığm için bir tanıdığımza vereceğz..

Evet kizlar.
Son 1 ayımız kaldı.
Aralığın son haftası yoklama alacağız.
Hedeflere ulaştık mı ulaşamadık mi

Günaydın herkese
Bizim bebiş sanirim erkek olucak.Sali günü şehir dışında prof.dr.randevumuz var 3D Ultrasonla genel kontrol yapıyormuş orda artık netlesir.Yasadigim yer ilçe ve e bebek yok.Sehir dışında(kendi memlekettim oluyor bu arada) e bebek var hemde 2 tane onları dolaşacağım neler alabilirim diye fikir edineceğim.Bu arada lcw home internet sitesinden bebek nevresim takımı bir tanede muslin ortu sipariş verdim indirimde diye kaçırmak istemedim.Mickeymause figurlu ailecek seviyoruz bu karaketerirengi erkeğe uygun eğer kız denirse kontrolde değişim yaparım diye düşündüm.
Bu arada özellikle akşamları dünyam kararıyor.Aksam üzeri sıkıntılarım başlıyor,bulantı,halsizlik,uyku modu başlıyor.Zar zor eve gidip yemek hazırlayıp yiyoruz Sonrası fena bualanti,başimda bir ağırlık,midem berbat durumda bulantı,şişlik çatlayacak gibi oluyorum.9 da uyuyorum.Insallah geçer bu günler ev hayatım bıtik2 gün önce servisten inip eve zor yetiştim nerdeyse apartmanda çıkartacaktım.
Bebişim iyi olsun insallah da bir şekilde katlaniliyor
Bu arada oğlumun bebekligi ve bu zamana kadar ki doneminden kalan sadece sadece battaniyeler ve 2 çift nike marka 19 ve 21 numara ayakkabısı,dogdugunda ilk giydigi hastane cikis seti,bir hirka bir patik var hatira olarak saklamistik (Herşeyi abimin oğluna gönderiyoruz bir çift çorap dahi yok evde.
Bebek telsizi
Buhar makinası
Ateş ölçerler,temassız ve koltuk altı
Akülü motor
Ve birsuru oyuncaklar robotlar yarış setleri v.s var.
Hemen hemen herşey yeniden alıcak.
Neyi nekadar almalıyım hiç bir fikrim yok.Oglumda iki tarafın da ilk torunu diye fazla fazla alınmıştı herşey anane-babanne-halalari tarafından. bunda yeteri kadarını almak istiyorum banada neyi nekadar almam gerektiği konusunda fikir veren olursa sevinirim
10 yıl geçince aradan acemi gibi oldum

Bu arada rapor param yatmış galiba e devlete düşmüş yani bu akşam üzeri gidip çekeceğim.650 tl yine eksik bu ayda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…