Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ben bile üzüldüm

Başına böyle bir olay gelen varmı?Haksız yere karttan parası çekilip geri alan?
okyonus gecmis olsun insallah geri alirsiniz paranizi bizim olmuştu ozaman Şırnaktaydık eşimin kartını kopyalamislar ıstanbulda istiklal caddesinde bir atm den para çekmişler o tarihlerde sırnakta bulunduğumuza dair yazı gondermişti eşim parayı banka geri iade etmisti akbankti banka

Geçmiş olsun çözüm bulursunuz umarım.

Gecmis olsun, zarari bankanin karsilamasi gerek diye biliyorum.

Günaydın. Eşim bugün itiraz dilekçesi yazacak inş öderler borcu bıze kalmaz
çok üzüldüm banka öder merak etme ama önce sizden alıp sonra kart borcundan düşebilir bankalar bu konuda çok uyanık bende iade olan bişeyin parasını karttan çekmek istedim olmuyor vb birsürü laf kalabalığı kendi nakit paramı nakit avans gibi çekcekmişim ordan komisyon alcaklar akıllarınca parayı kullanacaklar ya da diğer ekstrelerinizden düşeriz dediler.Eşimde uğraşma boşver alışverişten düşsünler dedi

Günaydın kızlar güzel bir gün olsun

bugün eşim izinli avmye gitmeyi düşünüyoruz oğlumuza değişiklik olsun oynar biraz.

gün harcamalı geçebilir ama çok ekstra harcama yapmayacağım alışveriş vs gibi. Oğlan için harcarız sadece

Bu tur durumlarda gelen misafirin anlayisli olmasi lazim. Anne bebegin gaziylami ugrassin emzirmesiylemi ilgilensin yoksa misafirin hizmetiylemi. Bebek gorme ziyaretleri kisa tutulsun bir zahmet.

Merhabalar Markete gittim A101 den 2 Li el havlusu , 2 kutu çikolata( indirimdeydi) 2 Li toka aldım 2 Li diş fırçası 33 TL ödedim sanırım . Havluları büyük banyoda aileler gelince ayak havlusu yapacağım abdest alınacağı için evdekiler ıslanıp az gelebilirdi. Çikolataları da hastahane çantamıza hemşirelere filan ikram ederiz diş fırçası da anneme eşime koyacağım kendime koydum kv ye de koymuş oluyorum toplam 4 fırça koydum . Diğer marketten de 2 kg mandalina elma çeri aldım 10 TL de oraya ödedim eve geldim az ütü yapayım bakalım

Selam kızlar iki gündür eşim evde hastaydı bugünde hastaydı acil is icin gitti şehir dişına aksam gec gelir o evde diye sade bulasik çamaşır hallettim doğru dürüst iş yapamadım bide hasta yayında istekler bitmiyor valla ben hasta olsam dokunmayın yapayim az diyorum üç dört öğün yemesi cayi meyvesi ıhlamur nasıl aksam olldu anlamadim oglana yaklasma cok ddim dün oğlumu yikadim peteklerde yanıyor ev sicak bugun sıpa hapsiriyi burnu akıyor ıhlamur verdim içti tarhana pisircem isleri bitirdim paspas cektim tezgah batikti toplayip bulasik makinesi actim kuruyanlari topladim nevresim degistim camasir hic bitmiyor az uzandim oruç tutuyorum enerji azaldi buzluktan doldurulmuş formalar var saolsun kaynanam getirdi dün vişneli kakaolu kek yaptim kiz kardeşim uğradı aksam browni gibi olmuştu 3 4 parça o aldı 3 parça var tatlimda var cay yanina yeter bugun

hadi inşallah güzel gelsin hepimize herkese

oğluma tarhana pisirdim yedi şok market çok yakın oraya gittik mandalin muz süt ekmek bir tane orta boy karnabahar bi tane çorap ikisi bir nescafe kendime 20 tl odedim geldim ocaga hazır doldurulmuş dolmaları attim pişiyo açlık başladı başım ağrıyor iftara az kaldi esim dönus yolunda geliyoama 8 i bulur ddi marketi nakit karttan cektim sabah ta şu azdı aldim 8 tl verdim

canım benım arkadasıma da bu sekılde bi olay oldu onun adına elektronik satın almıslardı sanırım farketmemıs ustunden bıraz gecmıstı hatta. banka parayı ödeyin biz geri ödeme yapıcaz dedıler verdıler parayı. ıns alırsınız sız de

Başına böyle bir olay gelen varmı?Haksız yere karttan parası çekilip geri alan?
Gecen kis is arkadasimin basina geldi biz birlikteyken esi aradi KK dan yurt disi harcamasi yapiliyor sms geldi sen misin diye. Arkadas bankayi arayip karti iptal edene kadar arka arkaya 4 cekim yapmislar. Sonrasinda dilekce verdi iAde yaptilar.
Siz o kk ile Internet alisverisi yapar miydiniz? Nasil kopyalamislar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…