- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #48.301
Ben bile üzüldümEkstre kesilince itiraz edin 10gün içinde yazılı açıklama yapılır demişler ama mail attık 2 gün bekleme dedim.Sabah beri basıma agrı çıktı zaten 3 gün sonrası uçak biletini değiştirdi 400tl farketmiş dönüşü almıs 1000tl uçak bileti bide bu çıktı başımıza az para değil
Başına böyle bir olay gelen varmı?Haksız yere karttan parası çekilip geri alan?
Geçmiş olsun çözüm bulursunuz umarım.Ekstrayı bir gördüm aman Allahım.Yurtdısı harcamalarınız yazıyor hergun 4-5 kez uber çekilmiş baktım para birimine hindistanınmıs. Para birimini bilmediğimiz ülkeden kullanmıslar.Cok canımız sıkıldı.İnş alırız parayı binbir güçlükle kazanıyoruz basımıza gelene bak
Gecmis olsun, zarari bankanin karsilamasi gerek diye biliyorum.Moralim çok bozuk eşimin kartı kopyalamışlar über diye bir uygulama varmış yurtdışında tasi için kullanılan.Taaa Hindistan’dan taksiye binmişler günde 4-5kez 27 Kasım’dan 10 aralıga kadar. 2-3bın arası kullanılmış Allah cezalarını versin.Banka nasıl farketmez adam Irak’ta karta bakamıyor bugün farketti hemen kapattırdık itiraz edicez inş alırız parayı.
çok üzüldüm banka öder merak etme ama önce sizden alıp sonra kart borcundan düşebilir bankalar bu konuda çok uyanık bende iade olan bişeyin parasını karttan çekmek istedim olmuyor vb birsürü laf kalabalığı kendi nakit paramı nakit avans gibi çekcekmişim ordan komisyon alcaklar akıllarınca parayı kullanacaklar ya da diğer ekstrelerinizden düşeriz dediler.Eşimde uğraşma boşver alışverişten düşsünler dediGünaydın. Eşim bugün itiraz dilekçesi yazacak inş öderler borcu bıze kalmaz
Bu tur durumlarda gelen misafirin anlayisli olmasi lazim. Anne bebegin gaziylami ugrassin emzirmesiylemi ilgilensin yoksa misafirin hizmetiylemi. Bebek gorme ziyaretleri kisa tutulsun bir zahmet.Günaydın.
Gecem gündüzüm birbirine karıştı bu gazlı kız yüzünden.
Ayrıca bı zahmet misafir gelmese yaaa
Valla çok kızgınım.
Millet geliyor birde kalkmak bilmiyor.
Valla kim olursa olsun isterse en yakınım olsun kabul etmeyeceğim. ,
hadi inşallah güzel gelsin hepimize herkeseGüzel haberler alıyorum kızlar.
2020guzel gelecek inşallah.aciklayacagim burda sizlere de kesinlessin.
Ayın sonuna doğru 2020 hedeflerimizi planlarımızı yazalım .
Ayrıca sayım yapacağız. hedefler tuttu mu diye
canım benım arkadasıma da bu sekılde bi olay oldu onun adına elektronik satın almıslardı sanırım farketmemıs ustunden bıraz gecmıstı hatta. banka parayı ödeyin biz geri ödeme yapıcaz dedıler verdıler parayı. ıns alırsınız sız deMoralim çok bozuk eşimin kartı kopyalamışlar über diye bir uygulama varmış yurtdışında tasi için kullanılan.Taaa Hindistan’dan taksiye binmişler günde 4-5kez 27 Kasım’dan 10 aralıga kadar. 2-3bın arası kullanılmış Allah cezalarını versin.Banka nasıl farketmez adam Irak’ta karta bakamıyor bugün farketti hemen kapattırdık itiraz edicez inş alırız parayı.
Gecen kis is arkadasimin basina geldi biz birlikteyken esi aradi KK dan yurt disi harcamasi yapiliyor sms geldi sen misin diye. Arkadas bankayi arayip karti iptal edene kadar arka arkaya 4 cekim yapmislar. Sonrasinda dilekce verdi iAde yaptilar.Başına böyle bir olay gelen varmı?Haksız yere karttan parası çekilip geri alan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?