- 11 Mart 2013
- 33.683
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.069
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #48.261
Aynen benimde 4 gündür meğer geçen haftalar ne iyiymişim ondan evi temizlemişim ben yaBende uc dort gunden beri boyleyim nedense gunluk islerimi bile zor hallediyorum. Evin halini gorsenoglan uyudu ben hala kalkamamiyorum yerimden bu aksam sancim tutarda dogurursam evin bu haliyle rezil olurum
Dogurduktan sonra bu gunleri mumla arayacagiz bence asil mucadele o zaman baslayacakAynen benimde 4 gündür meğer geçen haftalar ne iyiymişim ondan evi temizlemişim ben yane zaman doğuracağız bi sıkıntı geldi bana
Bence de kızlar bol bol yatın dicem ama son günler çok zorDogurduktan sonra bu gunleri mumla arayacagiz bence asil mucadele o zaman baslayacak
Ben doğurunca daha iyi olacağım sankiDogurduktan sonra bu gunleri mumla arayacagiz bence asil mucadele o zaman baslayacak
5 dk da bir sağdan sola soldan sağa dön dön valla uykum kaçıyor düşün düşün tekme ye yeBence de kızlar bol bol yatın dicem ama son günler çok zortuce_tuce
Bende hamileyken uyuyamıyordum eşim hamile yastığı aldı allah ım çok rahatlık vallaha bacak arama katıp yatıyordum Doğum yaptım emzirirken kullandım sonra bebeği oturturken kullandım şimdi de gece ben kızımla ilgilenirken eşim ayağını katıp yatıyor tamamen hakkını verdik yani5 dk da bir sağdan sola soldan sağa dön dön valla uykum kaçıyor düşün düşün tekme ye ye
Buna tepe tepe kullanmak diyoruzBende hamileyken uyuyamıyordum eşim hamile yastığı aldı allah ım çok rahatlık vallaha bacak arama katıp yatıyordum Doğum yaptım emzirirken kullandım sonra bebeği oturturken kullandım şimdi de gece ben kızımla ilgilenirken eşim ayağını katıp yatıyor tamamen hakkını verdik yani
Allah kabul etsin canim sağlıkla büyüsün prensesKızlar merhaba
Bugün çok çok yoğundu
Okuldan ve dışarıdan arkadaşlarımi davet ettim bebeğimin mevlüdü için.
Akikeyi kesmistik biliyorsunuz.
Eşim akşamdan onları kavurmalık doğradı.
Sabah yardımcı kadıni çağırdık.
Evde genel bir temizlik yaptık
Sonra şehriyeli nohutlu pirinç pilavı ve kavurma yaptık.
Kurabiye ve baklava ikram ettik.
Dua okundu
Sohbet gırgır şamata çok güzel geçti.
İçime sindi.
Benide oglan tekmeliyor geceleri5 dk da bir sağdan sola soldan sağa dön dön valla uykum kaçıyor düşün düşün tekme ye ye
Aha aynı benim kocam yorganın üzerine yatıyor açıkta kalıyoruz üşüyorum oğlu bir yandan tepik atıyor bir yandan babası ofBenide oglan tekmeliyor gecelerigece bir gibi uyaniyor agliyor anne anne diye illa ben gidip alacagim yatagindan esim gitse basiyot cigligi yatagimiza aliyorum bir capraz yatiyor bir ters donuyor bir tekme atiyor. Gece 10 sefer kalkip ustunu ortuyorum yatagin icine aliyorum. Nasil beceriyorsa yorganin ustune cikip yatagin ucuna kadar gidiyor uykusunda. Gozlerimin alti coktu uykusuzluktan aynada kendime bakamiyorum
Ya evet bende öyle düşünüyordum son haftalarımda.Hamilelik gerçekten çok zor.Allah sağ salim kurtarsın hepinizi kızlar.Ben doğurunca daha iyi olacağım sankioram buram ağrımaz en azından . Gece zaten 3 kere kesin kalkıyorum. Hele dün gece kalktım az bakayım dedim sirkenin mesajını okudum kafaya taktım düşüm düşün iyice uykum kaçtı
Ayni benim oglan, 4.5 yasinda, bir bakmissin butun vucudu yastigin ustunde bir bakmissin yatagin ucuna gelmis, dustu dusecek. Yatagin bir tarafi duvara dayali, bir tarafa da koruma taktik dusmesin diye, ustu de hep acik.Benide oglan tekmeliyor gecelerigece bir gibi uyaniyor agliyor anne anne diye illa ben gidip alacagim yatagindan esim gitse basiyot cigligi yatagimiza aliyorum bir capraz yatiyor bir ters donuyor bir tekme atiyor. Gece 10 sefer kalkip ustunu ortuyorum yatagin icine aliyorum. Nasil beceriyorsa yorganin ustune cikip yatagin ucuna kadar gidiyor uykusunda. Gozlerimin alti coktu uykusuzluktan aynada kendime bakamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?