- 12 Nisan 2019
- 2.548
- 7.428
- 108
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #48.321
Valla bence de arabayı içinize sinmez ettilerGunaydin kizlar dun sabah annemlere kahvtaltiya gittim oradayken komsum aradi annem davet etti komsumu kek kisir yaptik annemin alt kattaki komsularinada soyledik onlarda geldi hep beraber oturduk sohbet ettik cay ictik cok guzel gecti. Dun esim bir paket sut bir paket meyve suyu aldi iki ekmek onun disinda hic harcamamiz olmadi. Ayin 15 geldiginde odemelerimizi yapip koseye biraz para atsaydik iyi olurdu bebekte gelecek. Esim son olarak ayda 1000 tl vermeye karar verdi araba icin en azindan sıkısmayacagiz. Babasiyla bu ise girdigi icin cok pisman ama olan oldu daha aslinda birazda benim sucum bankaya bulasip bir suru vade farki odeyecegine babana ode aydan aya nasil olsa arabayi satmak gibi bir niyetleri yok araba kullanmayida bilmiyorlar demistim. Simdi babasi her firsatta konuyu donup dolastirip oraya getirdigi icin esimin cani cok sıkılıyor. Bosver dedim takma hayrina mi veriyor bankaya oder gibi pesinatini verdin aydan aya duzenli taksitlerini oduyorsun piyasa degerinin bir kurus altina inmediniz arabanin fiyatini belirlerken borc bitene kadarda araba zaten babanin uzerine kalacak neyin basina kakmasi bu. Gercekten herkes anne veya baba olmayi hak etmiyor.
Aynen ya esim paramizi alip cekilelim daha ucuzundan bir araba alalim diyor ama ucuz arabada nereye kadar goturecekki insani. Gerci boyle devam ederse buyuk ihtimalle paramizi alip bankayla anlasacagiz. Esim son zamanlarda hep araba piyasasini takip ediyor cunku. Bakalim hayirlisi.Valla bence de arabayı içinize sinmez ettiler
Hiçbir fikrimiz yok farkedilir hemen kapattırdı eşim.Tatıl almıştık ve sigorta yapmıştık karttan nerden buldular bilmiyoruz dilekçe yazdık 10gün içinde yazılı açıklama yapacaklar ama çok canımız sıkıldıGecen kis is arkadasimin basina geldi biz birlikteyken esi aradi KK dan yurt disi harcamasi yapiliyor sms geldi sen misin diye. Arkadas bankayi arayip karti iptal edene kadar arka arkaya 4 cekim yapmislar. Sonrasinda dilekce verdi iAde yaptilar.
Siz o kk ile Internet alisverisi yapar miydiniz? Nasil kopyalamislar?
Böyle durumlar için normal kart kullanmayın asla. Sanal kart kullanın hep. O güvenliHiçbir fikrimiz yok farkedilir hemen kapattırdı eşim.Tatıl almıştık ve sigorta yapmıştık karttan nerden buldular bilmiyoruz dilekçe yazdık 10gün içinde yazılı açıklama yapacaklar ama çok canımız sıkıldı
Dilimiz yandı artık sanal kart harici kullanmam. 15 gün boyunca para cekmişler karttanBöyle durumlar için normal kart kullanmayın asla. Sanal kart kullanın hep. O güvenli
Hayır ben kullanmıyorum zaten bir süre sonra pas benzeri şeyler oluşuyor açarken de hasarlanmış oluyor atıyorumBu sene kullandığınız konserve kapaklarının gelecek yıl kullanıyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?