- 25 Nisan 2018
- 1.442
- 5.021
- 158
- 39
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #48.281
Geçmiş olsunSelam kızlar.Ev işi ne saçma ya.Bir yeri yapıyorsun diğer taraf kirleniyo dağılıyor.ay valla kafayı yicem çamaşırda bitmiyor tabi.
Yemeğe mercimek çorba yaptım yanınada lahmacun söyledim.Kızım kulağım ağrıyor demiş öğretmeni aradı ilaç verelimmi dedi. koştum okula gittim doktora götürdüm.Neyseki izinliyim.kıyamam yavrulara çocuklar hasta olmasın ya.
Sağol canımGeçmiş olsun
Zeyno belki bana inanmayacaksın ama yemin ediyorum kaç kere ben söyledim anneni ara diye . Geçen hafta ben temizlik yaptım ya eşimin de spor testleri vardı 5 km koşu şu bu işte . Adam eve geldi ağzı bir karış açık çok yorgundu birde ben perde yıkamış oluyordum perdeyi takıyordu sonra kanepede uyuyorduk ki geçen hafta 2 nöbet tuttu . Eşim İnan hergün zaten arardı sadece geçen hafta 2 güne bir aradı diye böyle yapıyor vallahi böyleTuce yanlış anlama beni sadece düşüncelerimi belirtmek istiyorum canım... kv iyi veya kötü eşinin annesi onu 9 ay taşıyıp büyüten meslek sahibi eden kadın herkesin binbir çeşit huyu var sevdiğimiz sevmediğimiz daha iyi niyetli yaklaşmaya çalış ...bugün ne yaparsak yarın onu yasayacagız buna çok inanıyorum...
Senin oğlun seni aramazsa üzülmez misin...anne olunca bunu daha iyi anlarsın...
Önemli olan niyettir benim için karşındaki ne kadar kötü, düşüncesiz olursa olsun eşinin annesi onun tam aksine sen ona daha güzel daha iyi niyetli yaklaşmalısın belki oda hatalarını anlar bu sayede ....eşin aramayı unuttuysa sen hatırlat misal...
Haftalık menü İnan çok etkili oluyor hem kafan rahat ne pişeceği belli hem hiç sebze filan bozulmuyor dolapta mutfak masrafına çok faydalıSlmlar
markete 45tl Ve balıkçıya gittik 50tl
Akşam menümüz balık ve salata idi. Mutfağı topladım şimdi oturdum. Çamaşır katladım ütülenecekler birikti Kızlar gene.
ocaktan itibaren daha düzenli olacağım gene haftalık menüye göre hareket edeceğim.
Geçmiş olsun canım.3D İle yapılmayan alışverişleri geri alabiliyorsunuz hiç merak etme.bankaya bir dilekçe yazın yeterli.Moralim çok bozuk eşimin kartı kopyalamışlar über diye bir uygulama varmış yurtdışında tasi için kullanılan.Taaa Hindistan’dan taksiye binmişler günde 4-5kez 27 Kasım’dan 10 aralıga kadar. 2-3bın arası kullanılmış Allah cezalarını versin.Banka nasıl farketmez adam Irak’ta karta bakamıyor bugün farketti hemen kapattırdık itiraz edicez inş alırız parayı.
Of ya çok geçmiş olsun inşallah parayı geri alırsınızMoralim çok bozuk eşimin kartı kopyalamışlar über diye bir uygulama varmış yurtdışında tasi için kullanılan.Taaa Hindistan’dan taksiye binmişler günde 4-5kez 27 Kasım’dan 10 aralıga kadar. 2-3bın arası kullanılmış Allah cezalarını versin.Banka nasıl farketmez adam Irak’ta karta bakamıyor bugün farketti hemen kapattırdık itiraz edicez inş alırız parayı.
Ekstrayı bir gördüm aman Allahım.Yurtdısı harcamalarınız yazıyor hergun 4-5 kez uber çekilmiş baktım para birimine hindistanınmıs. Para birimini bilmediğimiz ülkeden kullanmıslar.Cok canımız sıkıldı.İnş alırız parayı binbir güçlükle kazanıyoruz basımıza gelene bakGeçmiş olsun canım.3D İle yapılmayan alışverişleri geri alabiliyorsunuz hiç merak etme.bankaya bir dilekçe yazın yeterli.
Helal para geri geliyor korkmaEkstrayı bir gördüm aman Allahım.Yurtdısı harcamalarınız yazıyor hergun 4-5 kez uber çekilmiş baktım para birimine hindistanınmıs. Para birimini bilmediğimiz ülkeden kullanmıslar.Cok canımız sıkıldı.İnş alırız parayı binbir güçlükle kazanıyoruz basımıza gelene bak
Of ya çok geçmiş olsun inşallah parayı geri alırsınız
Ay çok kötü ya kesinlikle kabul etmeyin tüm yolları deneÇok şikayet var bır sürü kişiye yapılmış hep ekstrada farketmişler.Hemen kartı kapattık. Birde uber kullananlar yazmış araçtayken yazılan cezalar yolcu adına kesilmiş üstlerine bir sürü ceza gelmiş neleri var ya
Ekstre kesilince itiraz edin 10gün içinde yazılı açıklama yapılır demişler ama mail attık 2 gün bekleme dedim.Sabah beri basıma agrı çıktı zaten 3 gün sonrası uçak biletini değiştirdi 400tl farketmiş dönüşü almıs 1000tl uçak bileti bide bu çıktı başımıza az para değilAy çok kötü ya kesinlikle kabul etmeyin tüm yolları dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?