- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.984
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #48.501
Canım süt alerjisi belirtileri nelrdi.vardı canım geçti süt alerjısı vardı 10 aylıkken geçti
Ben kaybettim bebeğimi şimdi tekrar olması için geçirmem gereken asgari süreyi bekliyorum.Seni en son hamile olarak hatırlıyorum sirkencubin bebek nasıl umarım yanlış bir şey sormamışımdır
Asıl problem yemiyor. Yemeyen çocuk çok zor. Benim oğlan dişlerini kilitlerdi yememek icinCanım avakado muz ve ceviz yedir gerçekten kilo aldırıyor,,, benim kızımda 3.5 aydır kilo almıyordu bu ay 700 gram aldı
hazırladıklarımı yese zaten alacak yemiyorCanım avakado muz ve ceviz yedir gerçekten kilo aldırıyor,,, benim kızımda 3.5 aydır kilo almıyordu bu ay 700 gram aldı
Yemeyen çocuk çok zor gerçekten büyük kızım san bilirim o da yemezdiAsıl problem yemiyor. Yemeyen çocuk çok zor. Benim oğlan dişlerini kilitlerdi yememek icin
Anladım ama kilo almadığı için bağışıklığı biraz düşebilir büyük kızım da hiç yemezdi oyunla filan yedirirdik oyun filan kursan müzik açsan mesela öyle de mi yemiyorhazırladıklarımı yese zaten alacak yemiyor
Avokadoyu denemiştim hiç yemedi muzuda yemiyor
mukusluymuş kakası büyük ihtimalle vardır canım çocuk alerjiye göster istersen gelişimini çok etkiliyorCanım süt alerjisi belirtileri nelrdi.
Benim kizin kakası böyle iplik iplik . Salyamsi gibi. Ama kan yok kakada. Vucudda kızarıklık yok. Alerjisi olabilir mi diye korkuyorum.
Beni ilgilendirmez canım herkesin kendi ailesi ama kime ne verdigini soylemiyorsa orda hakkaniyet olacağını sanmıyorumkv aldığını verdiğini söylemez
Hakkaniyetli mantıklı bir kadındır ayrım yapacagını düşünmüyorum 5 oğlu var eşim en küçükleri
Evet .gazı da fazla.mukusluymuş kakası büyük ihtimalle vardır canım çocuk alerjiye göster istersen gelişimini çok etkiliyor
Bizdede teninde sıkıntı yoktu hiç olmadı kakadan teşhiş konulmuştu eğer varsa diyet veriyorlar
Çok ağlıyor mu
yok canım yok maymuna döndük yinede yemiyor nutrigenin üzüm cekirdegi ekstresini kullanmıştık anjıyo işin içine girince bıraktık yine onu sipariş edicem bugunAnladım ama kilo almadığı için bağışıklığı biraz düşebilir büyük kızım da hiç yemezdi oyunla filan yedirirdik oyun filan kursan müzik açsan mesela öyle de mi yemiyor
Canım öncelikle kakasını takip et sende yediklerine dikkat et bakalım değişecek miEvet .gazı da fazla.
Gurultu var karnında.
Kilo alımı nasıldı senin.
Bizimki ilk iki ay 1er kg aldi
kızımda öyleydi püre ilk aylar birer aldı sonra gram gramEvet .gazı da fazla.
Gurultu var karnında.
Kilo alımı nasıldı senin.
Bizimki ilk iki ay 1er kg aldi
Anladım canım benim büyük kızımda böyleydi gerçi hala böyle çok yemek seçiyor ve sevmediği yemekleri yedirtmiyorum çok zorrrryok canım yok maymuna döndük yinede yemiyor nutrigenin üzüm cekirdegi ekstresini kullanmıştık anjıyo işin içine girince bıraktık yine onu sipariş edicem bugun
Bakalım bu ay kaç alacakkızımda öyleydi püre ilk aylar birer aldı sonra gram gram
Aynen öyle.Canım öncelikle kakasını takip et sende yediklerine dikkat et bakalım değişecek mi
Anneme diyorum ki anne siz gelince Doğurayım inşallah hemen diyorum annemde gününü beklesin diyorKv de gelecek dedin ya arkasından o aklıma geldi biz doğuma yakın memlekete gitme hatasını yaptikta ordan biliyorum.kv normal doğuramaz diyormuş sezaryen olduktan sonra söylüyor.o baskıyı üstümde çok hissettim o sitresle de bebek gelmedi
ben olsam bende söylemem çocuklarıda böyle seylerin peşine düşüp soran cocuklar değil birbirlerine karşı büyük saygı ve sevgileri var takdir ediyorum onları bu konuda ev alacağımız zaman tüm abileri eşime elinden geldiğince yardımcı olmasını söylediler annelerine herkesin durumu iyi 2 oğlu yurt dışında biri istanbulda kendi işleri var biride emekli oldu üçün beşin peşine düşecek cocuklar değiller eşimde öyle sagolsunBeni ilgilendirmez canım herkesin kendi ailesi ama kime ne verdigini soylemiyorsa orda hakkaniyet olacağını sanmıyorum
Bilmiyordum canım kırmamışımdır seni umarımBen kaybettim bebeğimi şimdi tekrar olması için geçirmem gereken asgari süreyi bekliyorum.
bizim testler negatif cıktı zaten canımAynen öyle.
Çünkü bazen testlerde bile belli olmaya biliyormuş ilk aylarda.
İnşallah yoktur.
Peynir yoğurt falan yediğimde çocuk çok ağlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?