Bugün ne aldin kaç tl harcadin

hazırladıklarımı yese zaten alacak yemiyor
Avokadoyu denemiştim hiç yemedi muzuda yemiyor
Anladım ama kilo almadığı için bağışıklığı biraz düşebilir büyük kızım da hiç yemezdi oyunla filan yedirirdik oyun filan kursan müzik açsan mesela öyle de mi yemiyor

Canım süt alerjisi belirtileri nelrdi.
Benim kizin kakası böyle iplik iplik . Salyamsi gibi. Ama kan yok kakada. Vucudda kızarıklık yok. Alerjisi olabilir mi diye korkuyorum.
mukusluymuş kakası büyük ihtimalle vardır canım çocuk alerjiye göster istersen gelişimini çok etkiliyor
Bizdede teninde sıkıntı yoktu hiç olmadı kakadan teşhiş konulmuştu eğer varsa diyet veriyorlar
Çok ağlıyor mu

kv aldığını verdiğini söylemez
Hakkaniyetli mantıklı bir kadındır ayrım yapacagını düşünmüyorum 5 oğlu var eşim en küçükleri
Beni ilgilendirmez canım herkesin kendi ailesi ama kime ne verdigini soylemiyorsa orda hakkaniyet olacağını sanmıyorum

Evet .gazı da fazla.
Gurultu var karnında.
Kilo alımı nasıldı senin.
Bizimki ilk iki ay 1er kg aldi

Anladım ama kilo almadığı için bağışıklığı biraz düşebilir büyük kızım da hiç yemezdi oyunla filan yedirirdik oyun filan kursan müzik açsan mesela öyle de mi yemiyor
yok canım yok maymuna döndük yinede yemiyor nutrigenin üzüm cekirdegi ekstresini kullanmıştık anjıyo işin içine girince bıraktık yine onu sipariş edicem bugun

yok canım yok maymuna döndük yinede yemiyor nutrigenin üzüm cekirdegi ekstresini kullanmıştık anjıyo işin içine girince bıraktık yine onu sipariş edicem bugun
Anladım canım benim büyük kızımda böyleydi gerçi hala böyle çok yemek seçiyor ve sevmediği yemekleri yedirtmiyorum çok zorrrr

Anneme diyorum ki anne siz gelince Doğurayım inşallah hemen diyorum annemde gününü beklesin diyor kv içinde belki çok ön yargılı davranıyorum diyorum açıkçası deneyeceğim onu

Beni ilgilendirmez canım herkesin kendi ailesi ama kime ne verdigini soylemiyorsa orda hakkaniyet olacağını sanmıyorum
ben olsam bende söylemem çocuklarıda böyle seylerin peşine düşüp soran cocuklar değil birbirlerine karşı büyük saygı ve sevgileri var takdir ediyorum onları bu konuda ev alacağımız zaman tüm abileri eşime elinden geldiğince yardımcı olmasını söylediler annelerine herkesin durumu iyi 2 oğlu yurt dışında biri istanbulda kendi işleri var biride emekli oldu üçün beşin peşine düşecek cocuklar değiller eşimde öyle sagolsun

Püre yenidoğan bebeklerin büyük kısmında süt ürünleri alerjisi çıkıyor. Muhtemelen senin tosbikte de vardır. Bir süre süt ürünleri için diyet yapsana bi dene bakalım

Aynen öyle.
Çünkü bazen testlerde bile belli olmaya biliyormuş ilk aylarda.
İnşallah yoktur.
Peynir yoğurt falan yediğimde çocuk çok ağlıyor
bizim testler negatif cıktı zaten canım
Söylediklerine bakılırsa olabilir süt ürünlerini kes bir gözlemle kakasını aglamasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…