- 7 Ocak 2018
- 27.560
- 80.008
- 598
- 35
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #48.521
Estağfurullah ben asıl yazarken çekniyprım insanlar etkilenir mi diye. Zaten destek alıyorum. Yakında yine tedaviye başlıyoruz. Dualarınızı istiyorum.Bilmiyordum canım kırmamışımdır seni umarım
Tamam canım dikkat et o zaman bi süre yememeye çalış başaklım. Nasıl olacak yaaaa inşallah alerji değildir yoksa anne içinde bebek içinde zor bir dönem oluyorAynen öyle.
Çünkü bazen testlerde bile belli olmaya biliyormuş ilk aylarda.
İnşallah yoktur.
Peynir yoğurt falan yediğimde çocuk çok ağlıyor
İnşallah rabbim en kısa zamanda sağlıcakla nasip eder..Estağfurullah ben asıl yazarken çekniyprım insanlar etkilenir mi diye. Zaten destek alıyorum. Yakında yine tedaviye başlıyoruz. Dualarınızı istiyorum.
Canım rabbim en kısa zamanda bir evlat verir inşalllahhhhhh dualarım seninleEstağfurullah ben asıl yazarken çekniyprım insanlar etkilenir mi diye. Zaten destek alıyorum. Yakında yine tedaviye başlıyoruz. Dualarınızı istiyorum.
@Alya_sura88 canım ben adet günü baktırmıstım 84 tü sanırım
Insallahhh rabbim tez vakitte sağlıkla bir bebek nasip etsin insallahEstağfurullah ben asıl yazarken çekniyprım insanlar etkilenir mi diye. Zaten destek alıyorum. Yakında yine tedaviye başlıyoruz. Dualarınızı istiyorum.
Hemen diyor ki ağlar o bende ağlasın dedim yok ya filan diyorbakalım ne olacak hahah heyecanlanmaya başladım
kaka konusunda kan olursa alerji olabilecegini biliyorum benim oğlum da hala devam eden süt alerjisi var % 80 oranla başladık suan 17 ye düştü. Kusma var mı ağız dolusu kusuyor bir belirti. 2 aylıkken deri testi ve kan ile öğrenebilirsiniz Üniv. Hastanesini öneririm.umarim yoktur ama süt ve yogurtta ağlıyorsa olabilir. Birde karnı dedigin gibiysede olur.surekli gaz topu geziyor gibiydi.seni emerken yavaş yavaş zehirliyorsun bebeğini .benim oğlum biberonla mama içinde anlamıştım ben.gecmis olsunAynen öyle.
Çünkü bazen testlerde bile belli olmaya biliyormuş ilk aylarda.
İnşallah yoktur.
Peynir yoğurt falan yediğimde çocuk çok ağlıyor
Yok kusması yani az biraz fazlasını çıkarıyor.kaka konusunda kan olursa alerji olabilecegini biliyorum benim oğlum da hala devam eden süt alerjisi var % 80 oranla başladık suan 17 ye düştü. Kusma var mı ağız dolusu kusuyor bir belirti. 2 aylıkken deri testi ve kan ile öğrenebilirsiniz Üniv. Hastanesini öneririm.umarim yoktur ama süt ve yogurtta ağlıyorsa olabilir. Birde karnı dedigin gibiysede olur.surekli gaz topu geziyor gibiydi.seni emerken yavaş yavaş zehirliyorsun bebeğini .benim oğlum biberonla mama içinde anlamıştım ben.gecmis olsun
Canım mama icmiyo degil mi . Anne sütü aldığı icin baya çeşitli kaka oluyo günden güne değişiyo. Kan olmaması gerek onu takip et. Ogluma ilk kez muz vermiştim kakasini görünce doktora koştuk4aylik olmasını bekliyorum.
Gaz devam ederse alerji bölümüne göstereceğim
pure laktozsuz süt yogurt vs var ya onlar daha az gaz yapıyor onları kullanmayı da deneyebılırsın. belki alerjısı yoktur ama hassastır.ben normal sütten hıc ıcmıyorum ıctıgım zaman dedıgım sütlerden alıyorum ama pasta borekte var tabi.4aylik olmasını bekliyorum.
Gaz devam ederse alerji bölümüne göstereceğim
Yok canım yalnızca anne sütü.Canım mama icmiyo degil mi . Anne sütü aldığı icin baya çeşitli kaka oluyo günden güne değişiyo. Kan olmaması gerek onu takip et. Ogluma ilk kez muz vermiştim kakasini görünce doktora koştukip ip kırmızı seyler vardı . Gazlı bebek cok zor allah yardımcın olsun
muzda öylemi oluyor ek gıdaya gecınce yersek ben de panik olmayayım ogrendıgım ıyı olduCanım mama icmiyo degil mi . Anne sütü aldığı icin baya çeşitli kaka oluyo günden güne değişiyo. Kan olmaması gerek onu takip et. Ogluma ilk kez muz vermiştim kakasini görünce doktora koştukip ip kırmızı seyler vardı . Gazlı bebek cok zor allah yardımcın olsun
Sütü yoğurdu bıraktım .biraz ara verdim artık ne yapayım.pure laktozsuz süt yogurt vs var ya onlar daha az gaz yapıyor onları kullanmayı da deneyebılırsın. belki alerjısı yoktur ama hassastır.ben normal sütten hıc ıcmıyorum ıctıgım zaman dedıgım sütlerden alıyorum ama pasta borekte var tabi.
Evet canım muzda öyle oluyomuzda öylemi oluyor ek gıdaya gecınce yersek ben de panik olmayayım ogrendıgım ıyı oldu
Ayaklarini hep sicak tut canım . Ben hatırlıyorum benim oğlumun kakasi da mukuslu oluyoduAma bezi beni korkutuyor.
Sanki salyalı gibi.
Günlük mutlaka burnunu serum fizyolojikle temizliyorum biraz genzine kaçıyor.
Acaba o mu etkiliyor diyorum.
neyse bir ay daha bekleyeceğim gaz sancısı bitmez ise alerji doktoruna göstereceğim
İnşallah canım yaa.Ayaklarini hep sicak tut canım . Ben hatırlıyorum benim oğlumun kakasi da mukuslu oluyodu
bizde gizli kan pozitifti nokta nokta kan vardı ilk aylardaYok kusması yani az biraz fazlasını çıkarıyor.
Kakada kan görmedik hiç.
Geçen gun test yaptırdık cıvık diye parazit vs yoktu. O esnada gizli kan var mı diye de bakılmış yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?