- 25 Ağustos 2015
- 1.088
- 1.806
- 133
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #48.541
İnşallah yaaa birde bunu kafama takıyorum.Pure kusmasi yok kakada kan yok ise alerji değildir o.zaten bebek ilk doğduğunda siyah- yesil- sarı periyodunda kaka yapar sizin ki normal bence.ben oğlumda süt yapsın diye bir çay içtim kimyon vardı o gaza iyi geliyor.yoksa bio gaia var buda etkili. Ama kolik ise bu zamanla geçer .masaj yaptir kaka yaptıkça rahatlar kuzucugun
Rabbim kuzucuguna şifalar versin inşaallah. Gelmiş Geçmiş olsun.sut alerjiniz konusunda darısı bize inşaallah suan yoğurt çorbası deniyoruz 3 ay böyle devam edecez sonra inşaallah süt ve yoğurt aşaması var .Rabbim kimseyi evladı ile sinamasin. Alyacim dua ederken sana da hep dua etmiştim Allahım sağlıkla sihhatle güzelliğini dünyaya getirmeyi nasip etsin sana ve sirkencubin e eksikliğini gostermesinbizde gizli kan pozitifti nokta nokta kan vardı ilk aylarda
Kolik olabilir mi acaba .benim kız kolikti akşam 5 ten 12 ye kadar çığlık cigliga bagirirdi . Ilk çocuk acemiliği var çok zordu .cekyatlarimin yaylari bozuldu ziplatmaktan:)İnşallah yaaa birde bunu kafama takıyorum.
O kadar çok ağlamıyorKolik olabilir mi acaba .benim kız kolikti akşam 5 ten 12 ye kadar çığlık cigliga bagirirdi . Ilk çocuk acemiliği var çok zordu .cekyatlarimin yaylari bozuldu ziplatmaktan:)
Ayy darısı bana inşallah.sıfır harcama ile günü kapadım :)
Sağolasın canımmmmm inşRabbim kuzucuguna şifalar versin inşaallah. Gelmiş Geçmiş olsun.sut alerjiniz konusunda darısı bize inşaallah suan yoğurt çorbası deniyoruz 3 ay böyle devam edecez sonra inşaallah süt ve yoğurt aşaması var .Rabbim kimseyi evladı ile sinamasin. Alyacim dua ederken sana da hep dua etmiştim Allahım sağlıkla sihhatle güzelliğini dünyaya getirmeyi nasip etsin sana ve sirkencubin e eksikliğini gostermesin
ben 10 aya kadar sıkı diyet yaptım sonra kendim yedim kızıma sıkıntı vermedi sonra az az ona verdım herşeyden verdim bişey olmadı çok şükür inşallah sizinde geçmiştirRabbim kuzucuguna şifalar versin inşaallah. Gelmiş Geçmiş olsun.sut alerjiniz konusunda darısı bize inşaallah suan yoğurt çorbası deniyoruz 3 ay böyle devam edecez sonra inşaallah süt ve yoğurt aşaması var .Rabbim kimseyi evladı ile sinamasin. Alyacim dua ederken sana da hep dua etmiştim Allahım sağlıkla sihhatle güzelliğini dünyaya getirmeyi nasip etsin sana ve sirkencubin e eksikliğini gostermesin
Evet canım muzlu lifli bir meyve o yüzden bebeğin kakası iplik iplik olurmuzda öylemi oluyor ek gıdaya gecınce yersek ben de panik olmayayım ogrendıgım ıyı oldu
Sosis sanki çok yararlı birşey de birde 5 paketÜffff eşimi markete göndermeyi hiç sevmiyorum illa ki saçma şeyler bulup alıyor
Kızımın bezi kalmamıştı mecbur gitti
2 paket bez ıslak mendil 1 kilo kaşar peyniri
5 paket sosis almış
2 kilo yoğurt
Sigara
Toplam harcama 200 tl
50 TL de kızıma verdim yarın arkadaşlarıyla burger kinge gidecek❤❤❤❤
Amin insallah. Ben cok Zor gunler gecirdim hala da geciriyorum sanirim. Burda bebegi ile ilgili sikintilari olanlari okudukca, basit cozulebilir seyleri buyutenleri gordukce sacimi basimi yolasim geliyordu. Insanlar ne simariklar ne kadar sukursuzler diye.Rabbim kuzucuguna şifalar versin inşaallah. Gelmiş Geçmiş olsun.sut alerjiniz konusunda darısı bize inşaallah suan yoğurt çorbası deniyoruz 3 ay böyle devam edecez sonra inşaallah süt ve yoğurt aşaması var .Rabbim kimseyi evladı ile sinamasin. Alyacim dua ederken sana da hep dua etmiştim Allahım sağlıkla sihhatle güzelliğini dünyaya getirmeyi nasip etsin sana ve sirkencubin e eksikliğini gostermesin
Onlardan birisi de benim herşeyi sıkıntı ediyorum kendimden bu yüzden utanıyorumAmin insallah. Ben cok Zor gunler gecirdim hala da geciriyorum sanirim. Burda bebegi ile ilgili sikintilari olanlari okudukca, basit cozulebilir seyleri buyutenleri gordukce sacimi basimi yolasim geliyordu. Insanlar ne simariklar ne kadar sukursuzler diye.
Iste gor beni her seyi sikinti etme kendini darlamaOnlardan birisi de benim herşeyi sıkıntı ediyorum kendimden bu yüzden utanıyorum
BiliyorumIste gor beni her seyi sikinti etme kendini darlama
Ayyyyy canım hiç sorma yaaa zaten bayağıdır eşimle alışveriş ve markete gitmiyordum çünkü kasaya bi geliyoruz 700 filan hesap ama eve geliyoruz saçma sapan şeylerSosis sanki çok yararlı birşey de birde 5 paketaynı benim kocam ya hiç alışveriş yapamıyor varya oğluş doğsun babasına bırakıp alışverişi ben yapacağım yoksa biz batacağız
Canım benim oğlum bronşitli bir bebek doktor burnuna serum sıkın çekmeye gerek yok kalasıyla sümüksü çıkar demişti ve öyle de oluyor bence seninki de öyledir benceAma bezi beni korkutuyor.
Sanki salyalı gibi.
Günlük mutlaka burnunu serum fizyolojikle temizliyorum biraz genzine kaçıyor.
Acaba o mu etkiliyor diyorum.
neyse bir ay daha bekleyeceğim gaz sancısı bitmez ise alerji doktoruna göstereceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?