Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Pure kusmasi yok kakada kan yok ise alerji değildir o.zaten bebek ilk doğduğunda siyah- yesil- sarı periyodunda kaka yapar sizin ki normal bence.ben oğlumda süt yapsın diye bir çay içtim kimyon vardı o gaza iyi geliyor.yoksa bio gaia var buda etkili. Ama kolik ise bu zamanla geçer .masaj yaptir kaka yaptıkça rahatlar kuzucugun

İnşallah yaaa birde bunu kafama takıyorum.

bizde gizli kan pozitifti nokta nokta kan vardı ilk aylarda
Rabbim kuzucuguna şifalar versin inşaallah. Gelmiş Geçmiş olsun.sut alerjiniz konusunda darısı bize inşaallah suan yoğurt çorbası deniyoruz 3 ay böyle devam edecez sonra inşaallah süt ve yoğurt aşaması var .Rabbim kimseyi evladı ile sinamasin. Alyacim dua ederken sana da hep dua etmiştim Allahım sağlıkla sihhatle güzelliğini dünyaya getirmeyi nasip etsin sana ve sirkencubin e eksikliğini gostermesin

Sağolasın canımmmmm inş

ben 10 aya kadar sıkı diyet yaptım sonra kendim yedim kızıma sıkıntı vermedi sonra az az ona verdım herşeyden verdim bişey olmadı çok şükür inşallah sizinde geçmiştir

Üffff eşimi markete göndermeyi hiç sevmiyorum illa ki saçma şeyler bulup alıyor

Kızımın bezi kalmamıştı mecbur gitti
2 paket bez ıslak mendil 1 kilo kaşar peyniri
5 paket sosis almış
2 kilo yoğurt
Sigara

Toplam harcama 200 tl

50 TL de kızıma verdim yarın arkadaşlarıyla burger kinge gidecek❤❤❤❤

Sosis sanki çok yararlı birşey de birde 5 paket aynı benim kocam ya hiç alışveriş yapamıyor varya oğluş doğsun babasına bırakıp alışverişi ben yapacağım yoksa biz batacağız

Amin insallah. Ben cok Zor gunler gecirdim hala da geciriyorum sanirim. Burda bebegi ile ilgili sikintilari olanlari okudukca, basit cozulebilir seyleri buyutenleri gordukce sacimi basimi yolasim geliyordu. Insanlar ne simariklar ne kadar sukursuzler diye.

Onlardan birisi de benim herşeyi sıkıntı ediyorum kendimden bu yüzden utanıyorum

Sosis sanki çok yararlı birşey de birde 5 paket aynı benim kocam ya hiç alışveriş yapamıyor varya oğluş doğsun babasına bırakıp alışverişi ben yapacağım yoksa biz batacağız
Ayyyyy canım hiç sorma yaaa zaten bayağıdır eşimle alışveriş ve markete gitmiyordum çünkü kasaya bi geliyoruz 700 filan hesap ama eve geliyoruz saçma sapan şeyler

Canım benim oğlum bronşitli bir bebek doktor burnuna serum sıkın çekmeye gerek yok kalasıyla sümüksü çıkar demişti ve öyle de oluyor bence seninki de öyledir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…