Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Lcw nin klasik hamile giyimini bilmyiorum da hamile eşofmanı aldım 40 tl’ye çok beğendim kullanışlı.
Eşofman buradaki mağazada kalmamış hafta sonu bakmıştım.Internettende de beden ne almalıyım sence eşofman?şuan 36 beden hamile kotu giyiyorum.esofmanda mi 36 olmalı.tayti annemin ısrarı ile M Beden almıştım biraz bacakları bol geliyor ama önemli değil.

Benim için 2019 maddi anlamda güzel geçti.
Hedefim olan 250 gram altını tamamlayamadim. Aslında rahat tamamlardım fakat araya doğum girdi.
Memlekete gittik .
Adak kurbanlarim kesildi 2019 Şubat gibi.
Çok para gitti bu detaylara.(yaklaşık 10bin)

Ekim ayında altinlarimi bozdurdum. 53bin lira biriktirmiş im.
Güzel haber şu ki bu parayla konut kredimi kapattım.2023te bitecekti Mayıs'ta.
3bucuk yıl öne çektim 9bin lira kârım oldu.

Kasımda tekrar basladim birikime.
4Tam altın yaptık şimdiden.
2020 hedefim 2020kasima kadar 30tam altın biriktirebilmek.

Diğer bir güzel haber annem bebeğime bakmaya gelecek. İçim çok çok rahatladı.benden bir talebi yok fakat her ay bir çeyrek altın alıp vereceğim onada.

2020 hepimize öncelikle sağlık getirsin.evimize bereket mutluluk.
Hedeflerimizi tuttururuz hep birlikte inşallah.
Hamisler bebislerinize sağlıcakla kavuşur bebek isteyen arkadaşlarımızın da yüzleri biran önce güler inşallah.
Hepinize mutlu seneler.

Ben araniza gec katildigim icin birikim yapamadim. Ama 2020 den itibaren hedefim her ay bir bucuk gram altin almak. Hedefim aralik 2020 e kadar 20 gram altin biriktirmek Onun haricinde araba taksitlerinide oduyoruz onuda birikim olarak degerlendiriyorum. Ikinci bebis insallah bereketiyle gelir evimize huzur mutluluk bereket katar. Allah herkesin gonlune gore versin ❤

Ben de bu sene ilk kez birikim yapacağım yıllardr çalışıyorum kenarda hiç bişey yok, bu yıl benim de Kasım ayına kadar hedefim 24 tam altın olsunumarım gerçekleştirebilirim, annenin gelecek olması çok iyi olmuş emin ellerde Olur bebişin

Günaydın kızlar. Pure bebişe annenim bakcağına çok sevindim.Çok stresli bakıcı işleri.Benim oğluma mecburen bakıcı bakıyor kimsem yok gurbetteyim.Annem hayatta değil.
Bende aranız geç katıldım.2020 için hedef koymak isterim. 12 gram altın ve 12 çeyrek yapabilirim diye umuyorum.

Hepinizin birikimleri bereketli olsun inşallah bende geç katıldım tek maaşla geçi diğimiz için sizin kadar çok birikim yapamıyorum malesef geçen senenin başına oğlumun doğumu yoğun bakım süreci olduğu için 15bintl bir ayda gitti cani sağolsun ama iyi bir rakam gitti taşındık çamaşır makinesi süpürgemi ve bikac eksigimi tamamladim yaklasik 15de oraya gitti biriktirmistik biraz da borçla simdiye kadar borc odedik oderken ben yaklasik 2bin tl biriktirdim ama zora girince esime verdim malesef esimde elinde ne varsa harcayan bir insan bende 2020 hedefi olarak her ay 500 tl ya altin yada tl olarak koymak istiyorum

Ben 2020 yi hiç planlayamiyorum.Bebek hazırlıkları çok masrafli zaten ,hastane ve dogum masraflarimiz da cok olucak.oğlumun özel okul ve servis ve kitap taksitleri yaza kadar devam edicek.Mayis itibariyle maaş alamayacağım 4 ay,ayrıca araba bakıyoruz 30-40 bin kadar kredi cekecegiz bunun icin galiba.(şuan bizde abimin arabası var onu kullanıyoruz.)devam eden ve 22 taksiti kalmis ihtiyac kredimiz varBebeğime bakıcı bulacağız ona da para ödeyeceğiz.Kisacasi hesap çok karışık ama bu karışıklıkta aylık 1gr altin alıyorum ve almaya devam edeceğim.Evde hiç birikimiz yok eve kullanmsitik hepsini.1 çeyrek 8 tane gr altin var.Bebegimiz olunca da ona gelicek altınlar var onlara bu kez dokunmayıp büyük oğlumla ikisine eşit bölüşeceğiz.Buyuk oğlumun altınları ev için gitti hep bayağı altını vardı.4 tam 27 çeyreği vardı geriye koymak için aldığım gramları büyük oğlum için biriktirmeye çalıyorum.
Birde çok şükür bitirdiğimiz bir ev kredimiz var 2019 da

2020 güzel gelsin, bereketli gelsin,sağlık getirsin,huzur getirsin,mutluluk getirsin,kimin ne dileği, isteği varsa icinde bende dahil yerine gelsin,sağlıklı bebislerimiz ve yavrularımiz olsun,bebis isteyenlerinde tez vakitte kucaklari dolsun insallah, aile huzurumuz olsun,bol bereketli birikimlerimiz olsun insallahhhh

En onemlisi de sagligimiz yerinde olsun diye eklemeyi unutmusum

az miktarlı paketler daha pahalıya gelıyor canım ben aylık paket alıyorum hep karli oluyor ındırımleri de takip edersen cok guzel.bizde suan 3paket bez var mesela indirimden

2020 için hedefim

bankada 2 gr altın hesabından toplam 24 gr altın
Yapabildiğim kadar fiziki altın örneğin ayda bir gr alsam 12 gr altın.

Yani toplamda 36 gr altın

bunun dışında borç ödemelerimiz devam edecek aylık 2000 tl. Bu yüzden altın miktarını çok yazamıyorum. Bu borcu mümkün olduğu kadar erken bitirebilmek hedefim.

kısaca;

Yıl sonunda 36 gr altın ve 50 bin tl borcun en azından 25 bin tlsini bitirebilmek hedefim.

umarım planladığımızdan daha iyi sonuçlar elde ederiz. Yeni yıl hepimize güzellikler getirsin :)

2020 hedefi olarak Mayıs ta araç Kredimiz bitince hedef koymayı düşünüyorum, tabi o zamana kadar birikim olursa iyi olur ama çok çabalamam birikim olsun diye. Sonra bakıcı masrafları fln başlar ben işe dönünce... Ama arabaya ödediğimiz krediyide (Ocak-Şubat-Mart-Nisan) sayarsak 50000 tl ye yakın biriktirmemizi bekleyebilirim.

az miktarlı paketler daha pahalıya gelıyor canım ben aylık paket alıyorum hep karli oluyor ındırımleri de takip edersen cok guzel.bizde suan 3paket bez var mesela indirimden
Haklısın canım, valla bende öyle yapmaya çalışcağm. Prima kullanıyorz çok memnunum ama çok pahalı, bebeğimin cildi çok hassas,o yüzden başka bez kullanmıyorz. İndirimleri takip etmek şart . Ayda üç paket 70 li kullanıyorz. Neredeyse 200 liraya geliyor

2019 hedefim 100 gramdı 30 bin nakit paramız vardı onun son 3 taksitini 2019 da ödedik. Onun dışında 45 bin biriktirmişim dolar almıştım ondan baya zarar ettim. Ama parayı ikiye bölüp yarısını fona yaptırmıştı allahtan oradan gelen dolardan kaybettiğimi tamamladı. Ev aldık çok fazla kredi ödüyoruz. Çocuklara annem bakıyordu giderini yoktu bu yıl çok kötü denk geldi annem abimin çocuklarına bakmaya gitti ben kaldım ortada etüt baktık 1.sınıf diye kabul etmediler bu ara idare ediyoruz öğlen gelip işe götürüyorum ufak kızımı anneme bırakıyorum orda bakıyor haftasonları alıyoruz. Aylık 2 çeyrek alabilsem çok iyi olur ama çok zor gibi en azından mayısa kadar çok zor hedefim 24 çeyrek altın olsun ocaktan itibaren umarım yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…