Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Altın çok çıktı ya biraz düşse alacağım ama 279tl. Cuma gününe kadar takip edeyim eşim parayı göndermiş beklediğim bir para daha var oda gelir belki hepsiyle ortak alırım.Bankadan gr alacağım.

2 bin boşa ödedik ins geri verir banka. Aklıma geldikçe sinir oluyorum. Eşime diyorum gitti bir tam altın parası.

Ben kaç olursa alıyorum ya, bekleyince harcanıyor diye dikkat etmeli miyim bilemedim.

Bugün pazara gittimmm

2 kilo portakal
2 kilo elma
1 kilo kabak
1 kilo salkım domates
4 kilo patates
2 kilo soğan
1 marul
2 maydanoz
Biraz sarımsak
Kırmızı biber
2 kilo balık
Limon tozu

1 tüm tavuk parçalattım
1.5 kilo pirinç
1.5 kilo bulgur

Toplam harcama 125 tl

canim ne is yapıyor esin parası çok sanırım

Kızlar bende bir sene değerlendirmesi yapayım en iyisi Geçen aralıktan itibaren birikime yeniden başlamıştım . Ocak ayında aileler geldi gittiler birde tatil satın almıştık 2000 TL tatil paramızdı. Aralık ile Mayıs arasında 31 çeyrek bitirirmişim. Mayısta bozdurduk memlekete gidip yeni araba alıp döndük . 3000 TL eksiğimiz vardı annemde borç aldım onu da Haziran maaşı ile ödedim . O ara hamile kaldım daha doğrusu mart ayında . Temmuzda mtv ödedik ayrıca Haziran da memlekete izne gittik geldik tatil işi kanamam yüzünden yattı iade aldık 2000 TL şuan hesapta . Ağustosta maaş eksik yattı ayrıca 1800 TL ye kurban kestik . Bu arada birikime de devam etmeye çalıştım . Eylül de 2500 TL kasko ödedik . Ekim maaşında başka şehire bebek alışverişine gittik 1500 TL harcadım . Haziran ile bu ay arasında 10 çeyrek daha biriktirdim bebeğe beşik aldık 600 TL bebek arabası 900 TL böyle böyle liste uzadı gitti

bebisini görünce hicbirsey gelmez aklına eskisi kadar zamanda olmaz inşallah sakin bir bebek olur
Bence de gözümün kimseyi göreceğini sanmıyorum sakin sakin oğlumla ilgilenmek istiyorum. Bir an önce sağlıklı doğum yapsam iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…