- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.556
- 548
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #48.701
Sarımsak sürmek saç çıkarır derler ama hiç denemedim canım bilmiyorum.Bugün izin aldım evdeydim sabahtan kan verdim saçlarım çok fena dökülüyor kel kalacam böyle giderse öğleden sonra gittim kan değerlerim güzelmiş vitaminlerde iyi dedi Yumurtalık kisti yapar genelde dökülmeye dedi o var zaten ne yapcam bilmiyorum bitkisel bildiğiniz bişeyler var mı kızlar
E siz bayağı birikim yapmışsınız sayılır.Sıfırdan ev dizmek kolaymı bu devirde.Ne güzel işte oh mis sağlıkla oturun inşallah.2019 birikimsizdi aslinda birikim yapip sifirdan esyalarimizi aldik . Eksi hesap kredi karti borcu iki kez tasinma bizi baya bi zorladi. Sukurler olsun bu ay cok daha iyiz. Cok az bi borcumuz kaldi.
Cok sağol canımE siz bayağı birikim yapmışsınız sayılır.Sıfırdan ev dizmek kolaymı bu devirde.Ne güzel işte oh mis sağlıkla oturun inşallah.
gerçekten maaşlar 2 günde eriyip gidiyor.gözler ocak zammındaAyy maaşım eriyip gidiyor resmen.
Hiç değeri kalmadı.
Eşimin maaşı iyi çok şükür.yoksa birikim filan olmazdı.
Aslında doğuya gitsek maaşlar daha güzel olacak fakat burda rahat
İnşallah gönlünüzdeki kat kat fazlasıyla olurKızlarrrrrrrr benimde hedefimde ev almak var aalında tokilere başvuracaz inşallahhh çıkar dua edin
Eğer o olmazsa ilk etapta araba alıp bir sene birikim yapıp sonrasında ev Almayıı düşünüyoruz bakalım hayaller hayatlar ne olacak
Ayrıca benim hedefim ayda bir çeyrek inşallah gerçekleştirebilirim
Ayyyyy inşallah canımİnşallah gönlünüzdeki kat kat fazlasıyla olur
biz de hep prıma kullandık canım 1-2 numarada premium care kullandım 3te prima aktife gectim memnunum canım. migrosta falan ındırım oluyor ben ordan alıyorum ıkı seferdir.aldıgın numarada bezin indirimli halinde tanesi kaça gelıyor onu hesapla. bundan sonra ona bakarak alırsın.atıyorum indirimli 2 numara kullanıyosun ya tanesi 60krs dıyelim ona gore alırsınHaklısın canım, valla bende öyle yapmaya çalışcağm. Prima kullanıyorz çok memnunum ama çok pahalı, bebeğimin cildi çok hassas,o yüzden başka bez kullanmıyorz. İndirimleri takip etmek şart . Ayda üç paket 70 li kullanıyorz. Neredeyse 200 liraya geliyor
Görümcelerin neler yollamış begendinmi?Merhaba kızlar annemler sabah geldiler sağ olsunlar elleri dolu dolu bir sürü şeyle . Annemi zorladım bileziğime bakayım yine şahane valla ama görmemiş gibi davranmam lazım doğum yaptığımda takacak0 harcama yaptık
Bizde 3 numaraya geçtik:)biz de hep prıma kullandık canım 1-2 numarada premium care kullandım 3te prima aktife gectim memnunum canım. migrosta falan ındırım oluyor ben ordan alıyorum ıkı seferdir.aldıgın numarada bezin indirimli halinde tanesi kaça gelıyor onu hesapla. bundan sonra ona bakarak alırsın.atıyorum indirimli 2 numara kullanıyosun ya tanesi 60krs dıyelim ona gore alırsın
ne demek canımBizde 3 numaraya geçtik:)
2 numaralarda rahat değildi oğlum..
bundan sonra hesaplayıp alacağım
Teşekkür kronik uykucum, yardımcı olduğun için ❤
EvetGörümcelerin neler yollamış begendinmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?