- 14 Temmuz 2016
- 903
- 1.515
- 113
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #48.981
Varda ben kullanamıyorum arkadan biri kornaya basınca elim ayağım birbirine dolanıyor ne yapacağımı bilemiyorum.Iki cocukla toplu tasima cok zor. Araba Yok muydu ?
Ayycok hossuun bende gözlüksüz evi supuremem
İyi olmuş gerçekten gebelikten önce halletmen benimde 3 derece miyop iki gözümde yaşım 31 oldu daha durmadı ilerlemesiGözlerimi çizdirdim artık hd kalitede görebiliyorum:)) Bunu da aradan cikardim iyi oldu.
gözlükle daha net görüyorumhele bide lens takip bakiyom anam burasi böylemiymis diye yeniden kesfediyorum resmen lens daha net gösteriyo gözlüğe göre
Bende de astigmat var bende ilerde cizdircem bi kac yıla cizdiririm gecmis olsun sana canımBenim de 2.00 idi ama astigmat da vardi. Kontakt lensi sadece ozel gunlerde tek kullanimlik takiyordum.
Benim gözlük baya eskidi canım muhtemelen numarasi büyüdü gözümün . Lensi bu yaz aldım o yüzden daha net olabilirAa ben
gözlükle daha net görüyorum
Kazadan sonra ben çok çok nadir kullanabiliyorum.Varda ben kullanamıyorum arkadan biri kornaya basınca elim ayağım birbirine dolanıyor ne yapacağımı bilemiyorum.
Geçmiş olsun canım yüzde kaç kapalıydı geniz etiyle ameliyata karar verdi doktor bende salı günü götürdüm uyku apnesi yoksa ameliyata gerek yok diyor gıcık etti beni çocuk horluyor azından salya akıtıyor uyurken dedim olur öyle şeyler dedi geliştirdi.Şimdi iki çocukla birşey yapılmıyor. Annem gelsin yavaş yavaş gider geliriz hastaneye.
Oglisi geniz eti ameliyatı yaptırdık şükür. Onun biraz toparlanması lazım.
Şimdi sıra kızda.
İşitme görme tarama testlerinden geçti.
Kalça ultrasonu sıkıntısız.
Kalbine baktiracagiz tekrardan. doktor istenmeyen sesler duymuştu ama sonra toparlar dedi. Şubatta çağırdı. İnşallah sıkıntı yoktur.morarma filan yok .istenmeyen birşey yok kontrollerde.
Rota aşısı konusunda felaket kararsızım.
Emziriyorsn mutlaka kan değerleeine baktır ve takviye kullan. Vitamin yetersiz olduğunda da lohusa depresyonu yapabiliyormuş.Önce bir tüm vucud tarama yaptırmak istiyorum. Kandan degerlerime baktiracagim.
Kalp için ekk galiba ondan yaptıracağım birde.
Ney var neyim yok bakilsin
Bende kaza yapmadım ama ramak kalmıştı o yüzden korkuyorumKazadan sonra ben çok çok nadir kullanabiliyorum.
Artık eşimin yanına bile oturmaya korkar oldum. Trafik felaket.
Gecmis olsun canım amaliyat nasi gecti peki devlette mi yaptirdinizŞimdi iki çocukla birşey yapılmıyor. Annem gelsin yavaş yavaş gider geliriz hastaneye.
Oglisi geniz eti ameliyatı yaptırdık şükür. Onun biraz toparlanması lazım.
Şimdi sıra kızda.
İşitme görme tarama testlerinden geçti.
Kalça ultrasonu sıkıntısız.
Kalbine baktiracagiz tekrardan. doktor istenmeyen sesler duymuştu ama sonra toparlar dedi. Şubatta çağırdı. İnşallah sıkıntı yoktur.morarma filan yok .istenmeyen birşey yok kontrollerde.
Rota aşısı konusunda felaket kararsızım.
arkadaşımın arkadaşı bu işlemi yapan uzmanlardan birisi onunki de yeni yapıldı. Şimdiye kadar dur bakalım bi acele etmeyin dermiş artık yaptırabiliriz demişYaa cok iyi. Ben şeyi düşünüyorum bu daha yakın zamanda yapılmaya başlanan bir işlem ya. Yanı ilerde acab daha kötü yapar mi diye düşünüyorum. 10-20 sene sonra zararı falan çıkar mi acaba ortaya
Gözlüksüz cok sıkıntı benmde
Yüzde yetmiş.Geçmiş olsun canım yüzde kaç kapalıydı geniz etiyle ameliyata karar verdi doktor bende salı günü götürdüm uyku apnesi yoksa ameliyata gerek yok diyor gıcık etti beni çocuk horluyor azından salya akıtıyor uyurken dedim olur öyle şeyler dedi geliştirdi.
Onerdigin doktor ve hastane var mı .arkadaşımın arkadaşı bu işlemi yapan uzmanlardan birisi onunki de yeni yapıldı. Şimdiye kadar dur bakalım bi acele etmeyin dermiş artık yaptırabiliriz demiş
Bizde Manuel araç var azıcık da hantal bir şey mecbur olunca çıkıyorum ama dediğin gibi stres yapıyorum. Şimdi sırf ben daha aktif kullanabileyim diye otomatik bakıyoruz.Varda ben kullanamıyorum arkadan biri kornaya basınca elim ayağım birbirine dolanıyor ne yapacağımı bilemiyorum.
gözlükle daha net görüyorumhele bide lens takip bakiyom anam burasi böylemiymis diye yeniden kesfediyorum resmen lens daha net gösteriyo gözlüğe göre
hmm iyi o zaman bildiği vardır demekarkadaşımın arkadaşı bu işlemi yapan uzmanlardan birisi onunki de yeni yapıldı. Şimdiye kadar dur bakalım bi acele etmeyin dermiş artık yaptırabiliriz demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?