Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Yaa cok iyi. Ben şeyi düşünüyorum bu daha yakın zamanda yapılmaya başlanan bir işlem ya. Yanı ilerde acab daha kötü yapar mi diye düşünüyorum. 10-20 sene sonra zararı falan çıkar mi acaba ortaya
Gözlüksüz cok sıkıntı benmde

Ben gözlüksüz lenssiz ev süpüremem çok fena oluyor

Şimdi iki çocukla birşey yapılmıyor. Annem gelsin yavaş yavaş gider geliriz hastaneye.

Oglisi geniz eti ameliyatı yaptırdık şükür. Onun biraz toparlanması lazım.

Şimdi sıra kızda.
İşitme görme tarama testlerinden geçti.
Kalça ultrasonu sıkıntısız.
Kalbine baktiracagiz tekrardan. doktor istenmeyen sesler duymuştu ama sonra toparlar dedi. Şubatta çağırdı. İnşallah sıkıntı yoktur.morarma filan yok .istenmeyen birşey yok kontrollerde.
Rota aşısı konusunda felaket kararsızım.

Geçmiş olsun canım yüzde kaç kapalıydı geniz etiyle ameliyata karar verdi doktor bende salı günü götürdüm uyku apnesi yoksa ameliyata gerek yok diyor gıcık etti beni çocuk horluyor azından salya akıtıyor uyurken dedim olur öyle şeyler dedi geliştirdi.

Önce bir tüm vucud tarama yaptırmak istiyorum. Kandan degerlerime baktiracagim.
Kalp için ekk galiba ondan yaptıracağım birde.
Ney var neyim yok bakilsin
Emziriyorsn mutlaka kan değerleeine baktır ve takviye kullan. Vitamin yetersiz olduğunda da lohusa depresyonu yapabiliyormuş.

Gecmis olsun canım amaliyat nasi gecti peki devlette mi yaptirdiniz

arkadaşımın arkadaşı bu işlemi yapan uzmanlardan birisi onunki de yeni yapıldı. Şimdiye kadar dur bakalım bi acele etmeyin dermiş artık yaptırabiliriz demiş

Yüzde yetmiş.
Devlet bekletiyordu. Spreyle filan da geçmedi. Çocuk çok kötüydü ya uyuyamiyordu.
Ama çok hastalanmazdi.sadece horlama ağız akıntısı ve ağzı açık uyuyordu. Doktor bademcikleri çok güzel dedi.kulakta sıvı birikmesi yokmuş. Tüp takilmadi.
Ama geniz eti felaket felaket dedi üzerine bastirarak.

Varda ben kullanamıyorum arkadan biri kornaya basınca elim ayağım birbirine dolanıyor ne yapacağımı bilemiyorum.
Bizde Manuel araç var azıcık da hantal bir şey mecbur olunca çıkıyorum ama dediğin gibi stres yapıyorum. Şimdi sırf ben daha aktif kullanabileyim diye otomatik bakıyoruz.

Aa ben
hele bide lens takip bakiyom anam burasi böylemiymis diye yeniden kesfediyorum resmen lens daha net gösteriyo gözlüğe göre
gözlükle daha net görüyorum
arkadaşımın arkadaşı bu işlemi yapan uzmanlardan birisi onunki de yeni yapıldı. Şimdiye kadar dur bakalım bi acele etmeyin dermiş artık yaptırabiliriz demiş
hmm iyi o zaman bildiği vardır demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…