Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bugün toplamda 50 TL gibi bişey harcadım 2 tane pervol 3 litre çamaşır deterjanı 1kg lipton çay 3 tanede çikolata aldım 1 litre yumuşatıcı yataktan yeni havlu almıştım yumuşacıktı yıkandı çok sert olmuş mecburen yumuşatıcı koycam artık

Bencede bebek öncesi borca girme sağlıkla gelsin bebişin ondan sonra bakarsın araba işine
Borç yapmadan halletmek istiyorum yoksa 1 sene kredi ile sıfıra da girebilirim. Hayatımdaki şeyleri de artık tamamen bebeğe endekslemek istemiyorum yoksa yüksekten düşüş kötü oluyor

Skoda,opel ve Seat ta sıfır araç bulabilmiştik. Hatta Toyota’da da vardı.
Piyasayı sıkı takip ediyoruz şimdi, sorduğumuz sorulardan mıdır nedir telefondan ve yüzyüze görüştüğümüz kişiler de bizi al-satçı sanıyorlar

Canım bu yetimlere öncelik var mış yaş medeni durum önemli mi yetkinlikte acaba bilgin var mı?

sağolasın canım benim.Biz de bir şansımızı deneyelim dedik yoksa ev sahibi olacağımız yok :) size de bize de bol şans diliyorum

Kızlar ayrıca size birşey daha soracağım. Biz oğlan doğduğundan beri tatil yapamıyoruz, bu yaz artık yapalım dedik. Erken rezervasyon otellere bakmaya başladım.

Var mıdır bana verebileceğiniz tavsiye oteller ?

çocukla gidilebilecek konforlu herşey dahil bir tatil istiyoruz. Tabi makul fiyatlarda.

@Esila Bazen eşler annesine ve kardeşine toz kondurmuyor. Ama olsun anlamıştır her şeyi.

Canım bildiğimiz ameliyat değil yani ya ben kan aldirmaktan korkan biriyim de sadece damla damlatiyor ve uyusuyor sonrası yani nasıl müdahale oluyor kesiyor mu ki dediğim gibi

@Esila
Bazen eşler annesine ve kardeşine toz kondurmuyor. Ama olsun anlamıştır her şeyi.

Yok yok o onlara cok kizgin ve uzulmus 3 4 gundur mucadele ediyormus ve gelmemisler aramamislar
Esim adaletlidir hic birsey demese bir cozum uretir onlari cok ciddiye almaz ama bu biraz ileri gitti onu cok ezdiler bende onu yatistirmaya ugrastim
Kv ye asla kizamayacagim bir sey var
Biz esimle evlenecegimiz zmn esim onlarla konusmustu ve ne aileme ne bana tek imada bulunmadi bazen etrafta evlat edinme konusu oldugunda destek oldugunu soyledi aramizdaki tek cocuk konusu bu oldu.
Olay su
Kizindan korkuyor.
Kizida dunyanin en delisik ve degisik insani.
Bazi radikal kararlar sonucuda iyice cekilmez bir insan oldu.
Gorse yalakalik yapar bir tatsizlik yok. Ztn ben siyasetin icindeyim benle ben istemedigim surece kimse tatsizlik yasayamaz

Canım bildiğimiz ameliyat değil yani ya ben kan aldirmaktan korkan biriyim de sadece damla damlatiyor ve uyusuyor sonrası yani nasıl müdahale oluyor kesiyor mu ki dediğim gibi
Evet ama bunu ışık ile yapıyorlar en Sonunda da göze koruyucu lens koyuyorlar ertesi günü de o koruyucu lensi alıyorlar. Kan aldırmak konusunda hassasiyetin varsa bilemedim zorlanabilirsin. Ama hiç ağrı sızı olmuyor.

Seat leon bulamadım ben mesela .skodada beğendiğim yada paramın yettiği bir model yok.opelde astra hb kalmamış :) aslında benim istediğim, alabileceğim maliyette modeller kalmamış galiba

tuce_tuce kaynanani onemseme birak kendi kendine ne yapiyorsa yapsin. Soylediklerini yaptiklarini ciddiye alma. Ne kadar onemsersen o kadar gozune batar bunlar senin en guzel en ozel gunlerin degerini bil.

Bugunlerde cok acildik esimle baya harcama yaptik. 65 tl kuaoferde harcadim bugun sac kesim agda ve bebek patigi satiyorlardi bebis icin aldim bir cift. 190 tl bana ayakkabi aldik gectigimiz aylarda kendime bot almistim ana soyle kiskik rahat gunluk giyinebilecegim bir ayakkabim yoktu hepsi yazlik. Ortopedik guzel birseye benziyor. Eve donuste esim tatli aldi 10/12 tl filan tutmustur. Son iki gunum kaldi artik cok zorlaniyorum gucumun son noktasina geldim. Kaburga agrisi ellerimin agrisi agirlasmis olmam birde ustune oglumun yaramazligi bitkin dusurdu beni artik. Millet nasil 3/4 tane doguruyor hayret ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…