- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #49.021
Mutlaka yaptırsın eşin sigortasını.inanki o herşeyden önemli.Allah korusun kötü şeyleri anmak istemem ama çok önemliYok canım ne yanlış anlaması eşim yılbaşından sonra sigorta girişi olacak evet haklısın ama puanda extradan bi sigorta yatırma imkanımız yok
Evet canım zaten normalde vardı ama bu birkaç ayda böyle olduMutlaka yaptırsın eşin sigortasını.inanki o herşeyden önemli.Allah korusun kötü şeyleri anmak istemem ama çok önemli
Borç yapmadan halletmek istiyorum yoksa 1 sene kredi ile sıfıra da girebilirim. Hayatımdaki şeyleri de artık tamamen bebeğe endekslemek istemiyorum yoksa yüksekten düşüş kötü oluyorBencede bebek öncesi borca girme sağlıkla gelsin bebişin ondan sonra bakarsın araba işine
Skoda,opel ve Seat ta sıfır araç bulabilmiştik. Hatta Toyota’da da vardı.Yani galiba ama sadece doğuş oto değil tüm firmalar bu şekilde.Ama doğuş şunu yapmış; kampanya açıklanmadan önce tüm satıcılar tanıdıklarına arayıp önden satmışlar.Gidince araba yok dediler. mesela birebir duyduğum işyerime gelen bir müteahhit anlattı, bu doğuş otodan birisi arayıp passat 2018 model dizel otomatik arabayı 170 e vermişler.Üstelik 50 bini 12 ay sıfır faiz taksitle.o arada diğer tüm arabalarıda aynı şekilde satmışlar.Alan kişilerde alıp 1 ay sonra 20 fazlasına ilana koydular.2. El araç satan sitelere girip aratırsanız 0 km golf ,passat filan sayfalarca çıkıyor.Bu arada astranın dizel otomatiklerinin yakıtı iyi.Tabi golf çok az yakıyor ona göre yüksek kalabilir :)
Canım bu yetimlere öncelik var mış yaş medeni durum önemli mi yetkinlikte acaba bilgin var mı?Canın öncelikle ziraat bankasına gidiyorsun form veriyorlar dolduruyorsun 2+1 için 500 TL 3+1 için 1000 TL yatırıyorsun kurada çıkarsa diğer evrakları ikametgah filan istiyorlar
Hayırlısı canım inşallah sizde ev sahibi olursunuz
Hiç bilmiyorum ki canım TOKİ’nin sitesine gir orda yazıyordurCanım bu yetimlere öncelik var mış yaş medeni durum önemli mi yetkinlikte acaba bilgin var mı?
Canın öncelikle ziraat bankasına gidiyorsun form veriyorlar dolduruyorsun 2+1 için 500 TL 3+1 için 1000 TL yatırıyorsun kurada çıkarsa diğer evrakları ikametgah filan istiyorlar
Hayırlısı canım inşallah sizde ev sahibi olursunuz
Vallahi kahkaha attım eşim noluyo diyoYa süper olmus ya ben evi felan süpürmek istemedigim gün gözlüğümü takmiyorum gormeyince gönül katlaniyo
Bazen eşler annesine ve kardeşine toz kondurmuyor. Ama olsun anlamıştır her şeyi.Kizlar bizim dert cikti
Gorumcenin krizi
Kv carsambadan beri buradaymis.
Bebege gelmediler
Gorumcem aramaya bile tesrif etmedi
Annemle iyillerdi annem kac kere agirladi ortagini ve onu cok misafir etti aksam is cikisi 1 saatlik mesafeye bassagligina ortagina gitti
Esim cok uzgun ve sinirli
Hissediyorum bu firtina oncesi sessizlik
Az once konustuk ev gezmesine gitmisler oraya gidebilen her yere gidebilir en azindan telefon edebilir
Ama cok rahatladim tum cerceve yerine oturdu
Öncelik sırası olarak diyor ama nedir açıklamıyor canım sağol yinede:)Hiç bilmiyorum ki canım TOKİ’nin sitesine gir orda yazıyordur
Canım bildiğimiz ameliyat değil yani ya ben kan aldirmaktan korkan biriyim de sadece damla damlatiyor ve uyusuyor sonrası yani nasıl müdahale oluyor kesiyor mu ki dediğim gibiBen 7 senedir gözlüklü idim bana eğitimimden hatıra kalmıştıAnkara da yaptırdım, maya da nakit 4200 e geldi. İşlem sırasında ağrı olmadı, 2-3 aaat sonra yanma oldu 12 saat sonra o da kalmamıştı.
@Esila
Bazen eşler annesine ve kardeşine toz kondurmuyor. Ama olsun anlamıştır her şeyi.
Evet ama bunu ışık ile yapıyorlar en Sonunda da göze koruyucu lens koyuyorlar ertesi günü de o koruyucu lensi alıyorlar. Kan aldırmak konusunda hassasiyetin varsa bilemedim zorlanabilirsin. Ama hiç ağrı sızı olmuyor.Canım bildiğimiz ameliyat değil yani ya ben kan aldirmaktan korkan biriyim de sadece damla damlatiyor ve uyusuyor sonrası yani nasıl müdahale oluyor kesiyor mu ki dediğim gibi
Seat leon bulamadım ben mesela .skodada beğendiğim yada paramın yettiği bir model yok.opelde astra hb kalmamış :) aslında benim istediğim, alabileceğim maliyette modeller kalmamış galibaSkoda,opel ve Seat ta sıfır araç bulabilmiştik. Hatta Toyota’da da vardı.
Piyasayı sıkı takip ediyoruz şimdi, sorduğumuz sorulardan mıdır nedir telefondan ve yüzyüze görüştüğümüz kişiler de bizi al-satçı sanıyorlar
Kısmet işte. Bu kadar beklemişken 2020 alacaksın bu yönü güzelSeat leon bulamadım ben mesela .skodada beğendiğim yada paramın yettiği bir model yok.opelde astra hb kalmamış :) aslında benim istediğim, alabileceğim maliyette modeller kalmamış galiba
Çok ama çok teşekkür ediyorum Allah razı olsunEvet ama bunu ışık ile yapıyorlar en Sonunda da göze koruyucu lens koyuyorlar ertesi günü de o koruyucu lensi alıyorlar. Kan aldırmak konusunda hassasiyetin varsa bilemedim zorlanabilirsin. Ama hiç ağrı sızı olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?