Bugün ne aldin kaç tl harcadin

İnşallahhhh ya belli olmaz ama sen yine de dikkat et
Doğum yapacak olan benim strese giren çevre ben çözemedim ya . Ben doğum konusunda çok rahatım açıkçası . Diğer konularda sorunlarım var

Doğum yapacak olan benim strese giren çevre ben çözemedim ya . Ben doğum konusunda çok rahatım açıkçası . Diğer konularda sorunlarım var
Ahahahahhhh aman boşverrrr yaaaa ben bile heyecanlandım kızzzzzz senin için oğlunu kucağına alıp kokladığında hiç bir şeyi gözün görmeyecek emin ol

Ahahahahhhh aman boşverrrr yaaaa ben bile heyecanlandım kızzzzzz senin için oğlunu kucağına alıp kokladığında hiç bir şeyi gözün görmeyecek emin ol❤❤❤❤
Yaaaa inşallah hep ona sarılmak kucağımda tutmak istiyorum sağ Salim gelseydi içerde sıkılmadı mı acaba

Yaaaa inşallah hep ona sarılmak kucağımda tutmak istiyorum sağ Salim gelseydi içerde sıkılmadı mı acaba
Sıkılmamış keyfi yerinde demek ki gelmediğine görebenim küçük kızım çok sabırsız gününden önce suyum geldi hale de öyle acayip hareketi uykusu dışında kesinlikle ne uzanıyor ne oturuyor ama çok tatlı oluyorlarrrr yaaaaaa

Herkese günaydın
Biz de rüzgardan camların sesine uyuyamadık. Pimapenin duvara yapıştığı yer açılmış oradan ötüyor silikon alıp çekeceğiz inş düzelir.
yarın gün var ben parasız girdim bu sene.
tuçenin profiterolden yapacağım inş 15 kişiye yeter. Sarma saracağım yarın sabah da kıymalı börek yaparım bir de kurabiye ve yoğurtlu havuç kavurma 5 çeşit oluyor

Günaydın sabah kızımı okula bıraktım yürüyerek geldim eve çok güzeldi ılık ılık rüzgar esiyordu şimdi çok fena olmuş rüzgar okuldan almaya gitcem 2 gün izinliyim yarın kadın dogum doktoruna gitcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…