- 11 Mart 2013
- 33.683
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.069
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #49.281
Doğum yapacak olan benim strese giren çevre ben çözemedim ya . Ben doğum konusunda çok rahatım açıkçası . Diğer konularda sorunlarım varİnşallahhhh ya belli olmaz ama sen yine de dikkat et
Ahahahahhhh aman boşverrrr yaaaa ben bile heyecanlandım kızzzzzz senin için oğlunu kucağına alıp kokladığında hiç bir şeyi gözün görmeyecek emin olDoğum yapacak olan benim strese giren çevre ben çözemedim ya . Ben doğum konusunda çok rahatım açıkçası . Diğer konularda sorunlarım var
Yaaaa inşallah hep ona sarılmak kucağımda tutmak istiyorum sağ Salim gelseydi içerde sıkılmadı mı acabaAhahahahhhh aman boşverrrr yaaaa ben bile heyecanlandım kızzzzzz senin için oğlunu kucağına alıp kokladığında hiç bir şeyi gözün görmeyecek emin ol❤❤❤❤
Sıkılmamış keyfi yerinde demek ki gelmediğine göreYaaaa inşallah hep ona sarılmak kucağımda tutmak istiyorum sağ Salim gelseydi içerde sıkılmadı mı acaba
:) ya cok hossGünaydın kızlarrrrr
Bugün Annemmm anneannemin doğum gününü kutlayacak 85 yaşına giriyor sürpriz olacak bayağı kalabalık olucağızzzz ayyy şimdiden heyecanlandım bende gelin pastası yaptım birazdan anneme gideceğim❤❤❤
Ayyyyy hadi rabbim bir sesle kurtarsın inşallahhhhhGünaydın oğluşum geliyor 5cm açılmam varmış yatışım yapıldı
Yaa birkac saat içinde doğurursun İnsaAllah:))))) cok sancı çekmedenGünaydın oğluşum geliyor 5cm açılmam varmış yatışım yapıldı
Hayırlısı ile kucağına al canım.Haber et bizede arada.Günaydın oğluşum geliyor 5cm açılmam varmış yatışım yapıldı
Gözünaydın canımÇok şükür Allah’a eşim Cuma günü geliyor izni netleşti.
Sağlıkla gelsin kuzun öğleye doğmuş olur muhtemelenGünaydın oğluşum geliyor 5cm açılmam varmış yatışım yapıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?