- 11 Mart 2013
- 33.683
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.069
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #49.241
Gürültü devam ediyor mu tuceÜst kattan oturma odamızın tavanı ıslanmış kocama diyorum ki uyar insanları bilsinler çaresine baksınlar . Annemlerin yanında gerildik çok sinirlerim bozuldu gerçekten . Ne yapacaklarmış balkonlarını mı yıkamayacaklarmış bana böyle diyor ya
Ediyor aynen kv dün gece o kadar çok ses vardı ki sancın tuttu sandım neredeyse sizin odaya geliyordum dedi ilk geldikleri gece de yine aynen korktu böyleGürültü devam ediyor mu tuce
Ne gürültüsü kavga falan mı ediyorlarEdiyor aynen kv dün gece o kadar çok ses vardı ki sancın tuttu sandım neredeyse sizin odaya geliyordum dedi ilk geldikleri gece de yine aynen korktu böyle
Çocuk sesi sürekli misafir öyle çok yüksek sesle konuşuyor misafirleri filanNe gürültüsü kavga falan mı ediyorlar
Oturma odasinin ustu balkon mu? Eger oyle ise yalitim olmasi geekmez mi?Üst kattan oturma odamızın tavanı ıslanmış kocama diyorum ki uyar insanları bilsinler çaresine baksınlar . Annemlerin yanında gerildik çok sinirlerim bozuldu gerçekten . Ne yapacaklarmış balkonlarını mı yıkamayacaklarmış bana böyle diyor ya
Oturma odasının yanı balkon ikimizin deOturma odasinin ustu balkon mu? Eger oyle ise yalitim olmasi geekmez mi?
Kv sesten rahatsiz olsa da kacsa
Kocam yüzünden herkese öyle yüz veriyor ki tepemize çıkıyorlar gece 12 de tepiniyorlar halaÇocuk sesi bir noktaya kadar anlayışla karşılanabilir ama büyük insanların o kadar ses yapması çok ayıp gerçekten.
Çocukları da belli bir saatten sonra uyumasalar bile fazla gürültü çıkarmayacak oyunlara yönlendirmek lazım.
benim oğlan en geç 9 buçukta uyumuş oluyor çoğu zaman, yine de saat 8 den sonra oyuncaklarını kaldırıyorum alt kata ses gitmesin diye.
Konuşsun bakalım.Oturma odasının yanı balkon ikimizin debalkon tavanımızın resmini sana ağlarsın valla tavan dökülüyor hep . Annem de benim kv ye acıyor yazık bu kadın depresyonda kızım ben biraz konuşayım bununla diyor ya kendimi keseceğim
Doktora gitmiş püre oda antidepresan vermiş . Az kullanıp bırakmışKonuşsun bakalım.
Öyledir belki de anneler anlar
Niye ucukladiBu arada anneme dedim ki anne bak kv nin dudağı uçuklayacak . Ki aynen öyle oldu
O ne zaman strese girse hemen uçuklarNiye ucukladi
O ne zaman strese girse hemen uçuklar
Bebekten uzak tut ucuk varsaO ne zaman strese girse hemen uçuklar
Annem dudağı kızarmış dedi krem götürdü ben demiştim zaten anne uçuk olacak diye daha dün ki bütün olduBebekten uzak tut ucuk varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?