- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #49.261
Ay çok güzel ya içim ısındı maşallahKızlar miniğim bugün yürümeye başladı sizinlede paylaşmak istedim
Burada da öyle ucuz okuyunca şaşırdımLahmacundan bahsedilmiş 60 krş burda yuvarlak olanlar ne kadar pahalıymış istanbulda ve burası kadar güzel yapmıyorlar annemlerde bizde yaptırmıştık beğenmemiştim
Maşallah ona.Kızlar miniğim bugün yürümeye başladı sizinlede paylaşmak istedim
anjıyodan sonra kızım çok hareketlendi demek ki acık olan damar etkiliyormuş çocuğu diye düşünüyoruz kan akışı olmaması gereken damardan kan akışı vardıMaşallah ona.
Çok şükür canım çok şükür
İçini yapıp götürüyoruz. Sadece hamur kendilerden. Aslında daha ucuz olması lazım.Biz sanırım sadece hamur parası vermiş oluyoruz .
Tam olarak neydi canım .damarlarda miydi sıkıntıanjıyodan sonra kızım çok hareketlendi demek ki acık olan damar etkiliyormuş çocuğu diye düşünüyoruz kan akışı olmaması gereken damardan kan akışı vardı
Evet yani . Ordu evinde bir lahmacun 3.25 mi ne burada . Eğer öyle pahalı olsa ordu evinde yaptırırdımİçini yapıp götürüyoruz. Sadece hamur kendilerden. Aslında daha ucuz olması lazım.
şah damarı ile kalp arasında bir damar varmış anne karnında acık olurmuş bu damar genelde doğar doğmaz en fazlada 12 ay içinde kendiliğinden kapanırmış kızımın kapanmamıştı anjıyo ile kapattılarTam olarak neydi canım .damarlarda miydi sıkıntı
Çok geçmiş olsun bence kritik bir noktadaymış etkili olmuştur mutlakaşah damarı ile kalp arasında bir damar varmış anne karnında acık olurmuş bu damar genelde doğar doğmaz en fazlada 12 ay içinde kendiliğinden kapanırmış kızımın kapanmamıştı anjıyo ile kapattılar
bizde öyle düşünüyoruz çocuk çok keyifli hareketli eskiye göreÇok geçmiş olsun bence kritik bir noktadaymış etkili olmuştur mutlaka
İşte çok şükür etkili olmuşbizde öyle düşünüyoruz çocuk çok keyifli hareketli eskiye göre
Canım bebekler için uçuk çok tehlikeli sakın doğum olunca bebeği öpmesinBu arada anneme dedim ki anne bak kv nin dudağı uçuklayacak . Ki aynen öyle oldu
Öpmez herhaldeCanım bebekler için uçuk çok tehlikeli sakın doğum olunca bebeği öpmesin
İnşallahhhh ya belli olmaz ama sen yine de dikkat etÖpmez herhalde
Doğum yapacak olan benim strese giren çevre ben çözemedim ya . Ben doğum konusunda çok rahatım açıkçası . Diğer konularda sorunlarım varİnşallahhhh ya belli olmaz ama sen yine de dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?